arte
m18072s
ho0ha
m18072s
arte
ho0ha
magas
ho0ha
magas
داش حمید اصلا نگران نباش
سرور تابستون همیشه هست و اسم خاص خودش که سرور قهرمان هست برگزار میشه.
خیالت تخت تخت
فقط کلاسیک باشه وگرنه بقیه رو بریز دور
عشق است قهرمانان.
هنوز نیومدی نمیدونی چقدر باحاله. هم تو * و هم تو عصر پاداشاهان که عصر پادشاهان فکر کنم یه بار برگزارش کرده واقعا عالیه.
باید ببینی.. راستی برات تو تیم جا گرفتم نخواستی میدمش به لجند
لجندم مگه برنده شده تاحالا که بخواد بیاد اونجا؟
حمید بگذار بیاد یه بهترینهای دیگه بزنن و حال کنیم دور هم . بچه ها بهترینها میخوان . لج کردن اگه بهترینها نباشه شرکت نمیکنن
پسر خوب جمع کن این بساطو با اون عکس خوشگلت 4
نفر اومدین اینجا معلوم نیست جو گیر شدید انگار تیتاب دادن بهتون
من اسم اکانتم مازیار. قابل توجهه دوستان
بعدشم اول یکم کلّتو از تو برف در بیار برو یکم تحقیق کن ببین طرف حسابت کیه
لگند تو سایت گیم ایران اسمش ثبت شده جزو اعزامیهای گیم ایران به فرانسه بوده ۱۰۰ملیون وثیقه از مادیران براش گذاشتن فقط بره lan مسابقه بده از طرف ایران. میدونی ۱۰۰ ملیون وثیقه چیه ؟چندتا ۰ داره !
تو * با سامان سعادتو عرشیا بازی میکرد بابا کلّه رو از تو برف درار رفیق ایرانی جمبه ندارن. حالا خوبه همون آرش لگند ۰ کرده بود.
دقیقا تو این سرور چیکار کردید. ۲۰تا اتحاد تغییر دادید ۲۰تا اتحاد ادغام شدید.بابا بیخیال با این حرفاتون خودتون و سوژه کردید ملّتم تماشا میکنن میخندن
عشق خود نمایی همتونو پاره کرده...اون پوریا هم یادمه اوله سرور توی توضیحات مسخرش خودشو معرفی کرده بود...ولی در کل سوژه خنده ی خوبی بودید.
خوب نیست آدم خودش و پولشو به رخ دیگرون بکشه...بابا ما فقیر شماها مایه دار
ما ندار...ولی با همون نداری آبروتونو بردیم
ما عوضش رفقات و معرفتمون همه رو از پا در میاره...
شهر اوله لجند رو هم برو بپرس کار کی بوده عزیز دل برادر...دیگه گزارشای حمله تو کل سرور پخش شد...بعد از اون همه شروع کردن به شهرای دیگش حمله کردن.
خلاصه سرور اولی بود که بازی میکردم و فکر نمیکردم سوژه هایی مثه شما پیدا کنم که فقط ادعا بودید و عاشق مدال.
درضمن اگه من و علیرضا (arte) انقدر اتحاد عوض نمیکردیم مطمئن باش نمیتونستیم انقدر رفیق درجه یک پیدا کنیم و جلوی قدقد کردنه شماهارو بگیریم
این اتحاد عوض کردن چیزی جز برنامه ی ما نبود.
یادمه نفره اوله سرورتونو(mk4225) با یه اکانت 2 هزار نفری 0 کردم...
یه مشت پاپبازید کاریش نمیشه کرد.
باز کامنت بزار منو بخندون.
دوستان من جوابی ندم بهتره
تو مدل نوشتن این عزیز برادر میتونید ببینید چی میگذره((حرصی میخوری:lol
)
شهر لگند ۰ شد ؟! بابا کتیبه ارشیو شد لگند چراغش زرد شد.دلت خوشهها تا موقعیی که بود رو اکانت کل سرور میزدید یدونه پیام درخواست دفاع نکرد ۵۰تا اتحاد زدید هیچکاری نتونستید بکنید سرور تموم شده طرف رو اکانتش نیست پیام خداحافظی داده شما زدید.ولی با این cm که گذاشتی حال کردم قشنگ حرص و تو نوشتت میشد فهمید با چه حرصی داری حرف میزانی.
داداش چه ربطی داره اینکه رفتن فرانسه dotaalstar((بازیه استراتژیه اونلاین)) با تیم ۵نفر مقام جهانی اوردن ربطی به پول داره ؟پسر از طرف ایران رفتن.تو مخت این حرفا نمیره حرف خودتو بزن فردا دوباره بیاید ۴تایی جمع شید یذره صحبت کنید کمبودهای خودتون و خالی کنید ما هم ببینیم بخندیم
خداییش این همه سرور تموم شده کی دیده بیان اینجوری خودشون و کمبودشن و تو انجمن خالی کنن
پسر بردید نوش جونت صدقه سر آرش دیگه این حرفا چیه تو سرور که معلوم بود جا و مکان نداشتید..
تو قوی به قول آرش تو زورو بتمن ...سوپر من... کارگاه گجت
عزیز دلم ... عمو جون چند سالته ؟
اکانت من و حمید با لجند 24 ساعت فاصله داشت ... ببین چطور نیرو ارسال شده بود که بعد از دو سه ساعت از زدن کتیبه نیروهای حمید رسید به لجند و نتونست تکون بخوره و اکانتش رفت روی هوا . چرا هیچکدوم از اکانتهاتون نتونستن تکون بخورن ؟
دو شب قبل از کتیبه توی خونه ما دعوی بود بین دوستان سر تقسیم کردن اکانتهای شما برای فارم سازی
اون میگفت من لجند میخوام این میگفت من ....
داداش توروخدا جوک نگو گوشه ما که مخملی نیست
شما همون معلم املا باشی کلی به ما حال دادی...
اون موقع که لگند ho0ha۰ها رو میزد ۸ساعت فاصله داشت اون موقع که این رفیق شما بی احترامی کرده بود تعلیق شده بود
اونوقت رفیق شما ۲۴ ساعت! چه باحال احتمالا نیروهای شما زمین و دور میزدن.پیام خداحافظی که لگند و روحاًن دادن قبل آرشیو کتیبه بود.داداش من که گفتم شما بتمن و زور و:د
نه ببخشید بتمن و رابین یا دوقلوهای افسانه ای
داداش نگفتی صور با چه س هست ؟
من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
[quote][div][b]arte[/b][/div][div][quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]داش حمید اصلا نگران نباش:D
سرور تابستون همیشه هست و اسم خاص خودش که سرور قهرمان هست برگزار میشه.
خیالت تخت تخت8-)[/div][/quote]
فقط کلاسیک باشه وگرنه بقیه رو بریز دور :ugeek:[/div][/quote]
عشق است قهرمانان.
هنوز نیومدی نمیدونی چقدر باحاله. هم تو تراوین و هم تو عصر پاداشاهان که عصر پادشاهان فکر کنم یه بار برگزارش کرده واقعا عالیه.
باید ببینی.. راستی برات تو تیم جا گرفتم نخواستی میدمش به لجند:lol:[/div][/quote]
لجندم مگه برنده شده تاحالا که بخواد بیاد اونجا؟ :lol::lol::lol:[/div][/quote]
حمید بگذار بیاد یه بهترینهای دیگه بزنن و حال کنیم دور هم . بچه ها بهترینها میخوان . لج کردن اگه بهترینها نباشه شرکت نمیکنن :lol:[/div][/quote]
پسر خوب جمع کن این بساطو با اون عکس خوشگلت 4
نفر اومدین اینجا معلوم نیست جو گیر شدید انگار تیتاب دادن بهتون:mrgreen: من اسم اکانتم مازیار. قابل توجهه دوستان
بعدشم اول یکم کلّتو از تو برف در بیار برو یکم تحقیق کن ببین طرف حسابت کیه :twisted:
لگند تو سایت گیم ایران اسمش ثبت شده جزو اعزامیهای گیم ایران به فرانسه بوده ۱۰۰ملیون وثیقه از مادیران براش گذاشتن فقط بره lan مسابقه بده از طرف ایران. میدونی ۱۰۰ ملیون وثیقه چیه ؟چندتا ۰ داره !
تو تراوین با سامان سعادتو عرشیا بازی میکرد بابا کلّه رو از تو برف درار رفیق ایرانی جمبه ندارن. حالا خوبه همون آرش لگند ۰ کرده بود.
دقیقا تو این سرور چیکار کردید. ۲۰تا اتحاد تغییر دادید ۲۰تا اتحاد ادغام شدید.بابا بیخیال با این حرفاتون خودتون و سوژه کردید ملّتم تماشا میکنن میخندن:lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol: عشق خود نمایی همتونو پاره کرده...اون پوریا هم یادمه اوله سرور توی توضیحات مسخرش خودشو معرفی کرده بود...ولی در کل سوژه خنده ی خوبی بودید.
خوب نیست آدم خودش و پولشو به رخ دیگرون بکشه...بابا ما فقیر شماها مایه دار :D:D ما ندار...ولی با همون نداری آبروتونو بردیم :lol::lol:
ما عوضش رفقات و معرفتمون همه رو از پا در میاره...
شهر اوله لجند رو هم برو بپرس کار کی بوده عزیز دل برادر...دیگه گزارشای حمله تو کل سرور پخش شد...بعد از اون همه شروع کردن به شهرای دیگش حمله کردن.
خلاصه سرور اولی بود که بازی میکردم و فکر نمیکردم سوژه هایی مثه شما پیدا کنم که فقط ادعا بودید و عاشق مدال.
درضمن اگه من و علیرضا (arte) انقدر اتحاد عوض نمیکردیم مطمئن باش نمیتونستیم انقدر رفیق درجه یک پیدا کنیم و جلوی قدقد کردنه شماهارو بگیریم :lol::lol::lol: این اتحاد عوض کردن چیزی جز برنامه ی ما نبود.
یادمه نفره اوله سرورتونو(mk4225) با یه اکانت 2 هزار نفری 0 کردم...:lol::lol: یه مشت پاپبازید کاریش نمیشه کرد.
باز کامنت بزار منو بخندون.:lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
دوستان من جوابی ندم بهتره:D تو مدل نوشتن این عزیز برادر میتونید ببینید چی میگذره((حرصی میخوری:lol:))
شهر لگند ۰ شد ؟! بابا کتیبه ارشیو شد لگند چراغش زرد شد.دلت خوشهها تا موقعیی که بود رو اکانت کل سرور میزدید یدونه پیام درخواست دفاع نکرد ۵۰تا اتحاد زدید هیچکاری نتونستید بکنید سرور تموم شده طرف رو اکانتش نیست پیام خداحافظی داده شما زدید.ولی با این cm که گذاشتی حال کردم قشنگ حرص و تو نوشتت میشد فهمید با چه حرصی داری حرف میزانی.:mrgreen:
داداش چه ربطی داره اینکه رفتن فرانسه dotaalstar((بازیه استراتژیه اونلاین)) با تیم ۵نفر مقام جهانی اوردن ربطی به پول داره ؟پسر از طرف ایران رفتن.تو مخت این حرفا نمیره حرف خودتو بزن فردا دوباره بیاید ۴تایی جمع شید یذره صحبت کنید کمبودهای خودتون و خالی کنید ما هم ببینیم بخندیم8-)
خداییش این همه سرور تموم شده کی دیده بیان اینجوری خودشون و کمبودشن و تو انجمن خالی کنن:shock:
پسر بردید نوش جونت صدقه سر آرش دیگه این حرفا چیه تو سرور که معلوم بود جا و مکان نداشتید..
تو قوی به قول آرش تو زورو بتمن ...سوپر من... کارگاه گجت:D[/div][/quote]
عزیز دلم ... عمو جون چند سالته ؟
اکانت من و حمید با لجند 24 ساعت فاصله داشت ... ببین چطور نیرو ارسال شده بود که بعد از دو سه ساعت از زدن کتیبه نیروهای حمید رسید به لجند و نتونست تکون بخوره و اکانتش رفت روی هوا . چرا هیچکدوم از اکانتهاتون نتونستن تکون بخورن ؟
دو شب قبل از کتیبه توی خونه ما دعوی بود بین دوستان سر تقسیم کردن اکانتهای شما برای فارم سازی :lol::lol: اون میگفت من لجند میخوام این میگفت من .... [/div][/quote]
داداش توروخدا جوک نگو گوشه ما که مخملی نیست :D شما همون معلم املا باشی کلی به ما حال دادی...:ugeek:
اون موقع که لگند ho0ha۰ها رو میزد ۸ساعت فاصله داشت اون موقع که این رفیق شما بی احترامی کرده بود تعلیق شده بود
اونوقت رفیق شما ۲۴ ساعت! چه باحال احتمالا نیروهای شما زمین و دور میزدن.پیام خداحافظی که لگند و روحاًن دادن قبل آرشیو کتیبه بود.داداش من که گفتم شما بتمن و زور و:د
نه ببخشید بتمن و رابین یا دوقلوهای افسانه ای
داداش نگفتی صور با چه س هست ؟:mrgreen: