سلام به همه دوستان.
من واقعا از طرز برخورد دوست عزیزمون m18072s تعجب میکنم.
داداش گلم نمیدونم چرا از وجود ما تو انجمن ناراحتی؟
ما سه چهار نفر مثل داداشیم تو این بازی. و حتما شما از این ناراحتید که چند عضو جدید فعال به این انجمن اومدن . دارن با هم حرف میزنن و لذت میبرن. نمیدونم شاید شما دوست دارید همچنان همه مثل قدیم بیان و به شما عرض ادب کنن و کسی جلو رو تون خدایی نکرده حرف نزنه.
دوست عزیز این همه موضوع هست. اگه از وجود ما تو این انجمن ناراحتید خوب در موضوعات ما نظر ندید تا خدایی نکرده ناراحتی برا خودتون پیش نیاد.
حرف از * زدید تو موضوعاتتون.
نمیدونم منم گنده لات نیستم اما برید * بپرسید kinghector کی بود؟ بعد بیاد تا بقیه قضیه رو بهتون بگم.
شما خودتون تو حرفاتون از حرص خوردن بقیه حرف میزنید اما برید یه نظرسنجی بکنید میبینید همه میگن شما هستید که تو حرفاتون دارید حرص میخورید.
دوست من شما سعی کنید با هم سن و سالای خودتون تو انجمن هم صحبت بشید. چون سنتون هنوز برای درک بعضی حرفا پایینه. (درست مثل خودم. اگه میبینید من تو این موضوعات دیگه کم میام برا اینکه که من مدرک تحصیلیم 5 ابتدایی و خودمو کشیدم کنار. چون واقعا نمی تونم درک کنم) شما هم تو هر مساله ای خودتونو قاطی نکنید.
میخواید با کسی دوست بشید راه های دیگه ای هم وجود داره.
کاملا از حرف زدنتون مشخصه که لجند هستید که اینطور تعصبی دارید از اون بهترین ها دفاع میکنید.
بابا بسه دیگه.
باختی مثل مرد بگو باختم. از یه طرف میگی باختم. از یه طرف میگی بقیه هیچی نیستن.
من بالاخره نفهمیدم چرا اینجور حرف میزنی؟ نکنه دو نفر رو این اکانتید و یادتون میره حرف قبلی که زدید چی بوده؟
حتما هم الان از من نقل قول میکنی بقول خودت مسخره میکنی. داداش من مسخرت نکردم فقط واقعیت رو گفتم.
برو از لنجد هم بپرس علی کیه؟ پس خواهشا زیاد برا بچه ها هم لاف نزن.
اما حتما برو * سراغی از اون اکانت بگیر تا خودت قشنگ سرتو پایین بگیری و بری پی زندگیت.
اگه غلط املایی هم داشتم دیگه ببخشید