m18072s
hitman_47
جوگیر
منم که تمام لشکرکشیام تو همه اتحادا پیچید
نشون به اون نشون که لگندو mk425 ساعت 10صبح تا بیدار شدن هر کدوم همزمان 7تا انبار نداشتن
داداش حمید اگه عکسا صفر شدن لگند وسط بازیو داری بزار تا دیگه این دوستمون به خودش بیشتر این زحمت نده پیام بزاره
مگه حمید وسط بازی 0 نشد از رفقا نزد بیرون ؟
داداش بیخیال اینا ۴ ۵ تایی اومدن اینجارو قرق کردن ملّتم میبینن میخندن. خودشون و دارن سوژه میکنن
ملت چشم و گوش دارن سابقه بازی معلومه میدونن تو سرور چی گذشته..
داداش بیخیال اینا ۴ ۵ تایی اومدن اینجارو قرق کردن ملّتم میبینن میخندن. خودشون و دارن سوژه میکنن
لگند و با بقیه مقایسه نکن خدایی.....زحمتی که اون واسه اتحاد بهترینها کشید سابقه نداشته.
اکانت من مازیار۰۲ بود تو بهترین ها...
ببخشید که اصلا اکانتت یادم نیست .
اکانت hitman_47 مثل baha2r و rohan و .... خیلی های دیگه توی جبهه مخالف بودن . ولی همیشه مورد احترام . چون شعوری که پشت اون اکانت بود این احترام رو میاورد . شاید من و حمید بیشتر از خیلی از هم اتحادی های خودمون با این اکانتها مکاتبه داشتیم .
بازیکن بصورت واقعی از روی نحوه بازیش و نتیجه ای که میگیره مورد سنجش قرار میگیره ، و از روی نحوه رفتار و گفتارش مورد قضاوت . شما در این بازی چطور مورد سنجش یا قضاوت قرار گرفتی عزیزم ؟
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
[quote][div][b]m18072s[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]جوگیر[/b][/div][div]منم که تمام لشکرکشیام تو همه اتحادا پیچید
نشون به اون نشون که لگندو mk425 ساعت 10صبح تا بیدار شدن هر کدوم همزمان 7تا انبار نداشتن
داداش حمید اگه عکسا صفر شدن لگند وسط بازیو داری بزار تا دیگه این دوستمون به خودش بیشتر این زحمت نده پیام بزاره :lol:[/div][/quote]
مگه حمید وسط بازی 0 نشد از رفقا نزد بیرون ؟ [/div][/quote]
داداش بیخیال اینا ۴ ۵ تایی اومدن اینجارو قرق کردن ملّتم میبینن میخندن. خودشون و دارن سوژه میکنن:mrgreen:
لگند و با بقیه مقایسه نکن خدایی.....زحمتی که اون واسه اتحاد بهترینها کشید سابقه نداشته.:!:
اکانت من مازیار۰۲ بود تو بهترین ها...[/div][/quote]
ببخشید که اصلا اکانتت یادم نیست .
اکانت hitman_47 مثل baha2r و rohan و .... خیلی های دیگه توی جبهه مخالف بودن . ولی همیشه مورد احترام . چون شعوری که پشت اون اکانت بود این احترام رو میاورد . شاید من و حمید بیشتر از خیلی از هم اتحادی های خودمون با این اکانتها مکاتبه داشتیم .
بازیکن بصورت واقعی از روی نحوه بازیش و نتیجه ای که میگیره مورد سنجش قرار میگیره ، و از روی نحوه رفتار و گفتارش مورد قضاوت . شما در این بازی چطور مورد سنجش یا قضاوت قرار گرفتی عزیزم ؟