نظر شما در رابطه با آغاز سرور تابستان 92 از اواخر خرداد یا اوایل تیر ماه چیه؟
به نظرتون اگه از تاستون که بیکار هستیم بیشتر استفاده کنیم بهتر نیست؟
نظرسنجی
موافق
مخالف
دیدار مجدد در سرور بعد در کار نیست.
سلام دوستان...
نظر شما در رابطه با آغاز سرور تابستان 92 از اواخر خرداد یا اوایل تیر ماه چیه؟
به نظرتون اگه از تاستون که بیکار هستیم بیشتر استفاده کنیم بهتر نیست؟
از یه طرف موافقم ا یه طرف مخالف.
مخالفتم اینه که تو تابستون دیگه خیالت راحته 24 ساعت پاش هستی ولی تو ماه های دیگه درگیر دانشگاه و مدرسه.چمیدونم از این حرفا.از یه طرف هم موافقم که 3 ماه میتونی هر جا دلت میخواد بری به جای اینکه 24 ساعت تو مانیتور نگاه کنی
مخالفتم اینه که تو تابستون دیگه خیالت راحته 24 ساعت پاش هستی ولی تو ماه های دیگه درگیر دانشگاه و مدرسه.چمیدونم از این حرفا.از یه طرف هم موافقم که 3 ماه میتونی هر جا دلت میخواد بری به جای اینکه 24 ساعت تو مانیتور نگاه کنی:D
مخالفتم اینه که تو تابستون دیگه خیالت راحته 24 ساعت پاش هستی ولی تو ماه های دیگه درگیر دانشگاه و مدرسه.چمیدونم از این حرفا.از یه طرف هم موافقم که 3 ماه میتونی هر جا دلت میخواد بری به جای اینکه 24 ساعت تو مانیتور نگاه کنی
خب کسی که قصد بازی کردن تو اون سرورو به صورت جدی داشته باشه باید از تابستونش و زندگیش توی اون 6ماه بگذره دیگه برادر من مهم اینه بیکارتریم و میتونیم بیشتر به بازی برسیم.
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]از یه طرف موافقم ا یه طرف مخالف.
مخالفتم اینه که تو تابستون دیگه خیالت راحته 24 ساعت پاش هستی ولی تو ماه های دیگه درگیر دانشگاه و مدرسه.چمیدونم از این حرفا.از یه طرف هم موافقم که 3 ماه میتونی هر جا دلت میخواد بری به جای اینکه 24 ساعت تو مانیتور نگاه کنی:D[/div][/quote]
خب کسی که قصد بازی کردن تو اون سرورو به صورت جدی داشته باشه باید از تابستونش و زندگیش توی اون 6ماه بگذره دیگه برادر من :mrgreen: مهم اینه بیکارتریم و میتونیم بیشتر به بازی برسیم.
من که احتمالا هدفم..........
چون تو این 9 ماه فقط اکانت میفروختم.برنامه چیدم برای سرورش!ولی اگه جایزه بزرگ باشه.نیستم
به نظر میاد هدفت با آرمانهای ما همسو باشه
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]من که احتمالا هدفم..........
چون تو این 9 ماه فقط اکانت میفروختم.برنامه چیدم برای سرورش!ولی اگه جایزه بزرگ باشه.نیستم:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
به نظر میاد هدفت با آرمانهای ما همسو باشه :lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.