آقا الان یه سه سالی هستش که فکر میکنم این انجمن وجود خارجی داره و اعضای بسیار بسیار زیادی رو به خودشون دیدند
حالا هرکسی به سبک و سیاق خودش وارد انجمن شده
لایک کرده
تاپیک گذاشته
اسپم داده و پست گذاشته
حالا ما گفتیم بزار این جو دوستانه ی اینجارو یکم متشنج کنیم و یه نظر سنجی بزاریم برای اینکه به نظر شما محبوب ترین شخص توی انجمن کیه(یعنی اگه قرار باشه یه اسم ببرید کیه که خیلی باهاش حال میکنید حالا از هر لحاظی که خودتون دوست دارید)
خواستم 6 تا اسم بزارم گفتم خب شاید کسی باشه که از قلم بیفته پس گفتم که یه تاپیک بزارم یه هفته بالا بمونه و 6 نفری که بیشتر اسمشون اومده بود رو توی یه تاپیک جدا نظر سنجی بزاریم تا اونجا با آمار و ارقام ببینیم که چه خبره
راستی مدیر انجمن و کارشناس بازی هم جزوه افرادی هستن که محصوب میشن
مثلا شاید یکی کارشناس بازیو هروقت که میبینه خیلی حال میکنه اینارو هم اگه دوست دارید بنویسد اینام اگه رای بیارن میرن تو نظر سنجی اصلا
دوستان به دلیل اینکه تعداد رای ها زیاد میشه 100 درصد اگه اسم کسیو که میخواید بهش راب بدید رو دیدید که قبلا کسی نوشته فقط اون تاپیک رو لایک کنید
محبوب ترین ها اسپرا هستن دیگه معرفی هم نمیخوان تو تمامی تاپیک ها پست مفیدشون رو میبینی
ولی بعد از تاپیکای اسپم تاپیکای تو به نظرم محبوبیتشون خوب باشه
داستانای رهام معمولا خریدار زیاد دارن
تحت تاثیر قرار گرفتم
اشک تو چشام جمع شد
dmc برگرد
یه 10 تومن شارژی الان بحثش بود
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div]آقا الان یه سه سالی هستش که فکر میکنم این انجمن وجود خارجی داره و اعضای بسیار بسیار زیادی رو به خودشون دیدند
حالا هرکسی به سبک و سیاق خودش وارد انجمن شده
لایک کرده
تاپیک گذاشته
اسپم داده و پست گذاشته
حالا ما گفتیم بزار این جو دوستانه ی اینجارو یکم متشنج کنیم و یه نظر سنجی بزاریم برای اینکه به نظر شما محبوب ترین شخص توی انجمن کیه(یعنی اگه قرار باشه یه اسم ببرید کیه که خیلی باهاش حال میکنید حالا از هر لحاظی که خودتون دوست دارید)
خواستم 6 تا اسم بزارم گفتم خب شاید کسی باشه که از قلم بیفته پس گفتم که یه تاپیک بزارم یه هفته بالا بمونه و 6 نفری که بیشتر اسمشون اومده بود رو توی یه تاپیک جدا نظر سنجی بزاریم تا اونجا با آمار و ارقام ببینیم که چه خبره
راستی مدیر انجمن و کارشناس بازی هم جزوه افرادی هستن که محصوب میشن
مثلا شاید یکی کارشناس بازیو هروقت که میبینه خیلی حال میکنه اینارو هم اگه دوست دارید بنویسد اینام اگه رای بیارن میرن تو نظر سنجی اصلا
[b]دوستان به دلیل اینکه تعداد رای ها زیاد میشه 100 درصد اگه اسم کسیو که میخواید بهش راب بدید رو دیدید که قبلا کسی نوشته فقط اون تاپیک رو لایک کنید[/b]
[/div][/quote]
محبوب ترین ها اسپرا هستن دیگه معرفی هم نمیخوان تو تمامی تاپیک ها پست مفیدشون رو میبینی
ولی بعد از تاپیکای اسپم تاپیکای تو به نظرم محبوبیتشون خوب باشه
داستانای رهام معمولا خریدار زیاد دارن :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
تحت تاثیر قرار گرفتم :cry:
اشک تو چشام جمع شد :cry:
dmc برگرد[/div][/quote]
یه 10 تومن شارژی الان بحثش بود :icon_4:
تا پایان انتخابات شرمندتونم
زیر 99 درصد رای بیارم به کسی چیزی نمیدم شرمنده
برید دنبال تبلیغات
این رهام یه بچه گلیه
(بده شارژو )
این مطلب در 1393/07/12 19:26:01 نوشته شده است و در 1393/07/12 19:26:27 ویرایش شده است .
[quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]رهام چقد گلهههههههههههه..
اصن علی اقا کیه بابا اسکل خر..:mrgreen:
رهامو عشقه:lol:[/div][/quote]
بوس نمیدما....
خیلی جو گیر نشید یه وقت:?[/div][/quote]
به درک!!
شارژو بده بریم درس دارم:mrgreen:[/div][/quote]
برید دنبال تبلیغات :twisted:[/div][/quote]
این رهام یه بچه گلیه:roll:
(بده شارژو:twisted: )
برید دنبال تبلیغات
شارژ چندی میدی؟؟؟؟
دوستان شرمنده دیگه...
مجبورم اسم همتونو بپاکم
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]رهام چقد گلهههههههههههه..
اصن علی اقا کیه بابا اسکل خر..:mrgreen:
رهامو عشقه:lol:[/div][/quote]
بوس نمیدما....
خیلی جو گیر نشید یه وقت:?[/div][/quote]
به درک!!
شارژو بده بریم درس دارم:mrgreen:[/div][/quote]
برید دنبال تبلیغات :twisted:[/div][/quote]
شارژ چندی میدی؟؟؟؟ :icon_5::icon_5::icon_5:
دوستان شرمنده دیگه...
مجبورم اسم همتونو بپاکم :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.