من برم سر کوچمون این سفارشاتتون رو از سر کوچمون بگیرم براتون برمیگردم ...
اتفاقا همین الانم یکشون روی میز کامپیوترم بود که این گودزیلامون برداشت برد باهاش بازی کنه...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
من برم سر کوچمون این سفارشاتتون رو از سر کوچمون بگیرم براتون برمیگردم ...8-)
اتفاقا همین الانم یکشون روی میز کامپیوترم بود که این گودزیلامون برداشت برد باهاش بازی کنه...:roll:
اتفاقا همین الانم یکشون روی میز کامپیوترم بود که این گودزیلامون برداشت برد باهاش بازی کنه...
چی برداشت؟
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]من برم سر کوچمون این سفارشاتتون رو از سر کوچمون بگیرم براتون برمیگردم ...8-)
اتفاقا همین الانم یکشون روی میز کامپیوترم بود که این گودزیلامون برداشت برد باهاش بازی کنه...:roll:[/div][/quote]
چی برداشت؟
سلام ممنون تو خوبی؟؟
اره اما خودم فهمیدم شیمی بیشتر به دردم میخوره و بیشتر علاقه داره
اون موقع موقع حاهلیت بود
منظورت معلم شوخه؟
اره معلم ما هم خیلی شوخه
هذه طبیب فک کنم بشه زن دکتر
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div]معلم ما همش وارد مسائل .... میشه اینجوریه[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]من از عربی بخاطر معلم شخوصهم اومده ببین هذه طبیب نمیدونم چیچی[quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]سلام گوگور خوبی راستی مامان بابات گزاشتن جونور شناس شی؟[/div][/quote]
سلام ممنون تو خوبی؟؟
اره اما خودم فهمیدم شیمی بیشتر به دردم میخوره و بیشتر علاقه داره:roll:
اون موقع موقع حاهلیت بود:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
منظورت معلم شوخه؟
اره معلم ما هم خیلی شوخه
هذه طبیب فک کنم بشه زن دکتر[/div][/quote]
سلام ممنون تو خوبی؟؟
اره اما خودم فهمیدم شیمی بیشتر به دردم میخوره و بیشتر علاقه داره
اون موقع موقع حاهلیت بود
منظورت معلم شوخه؟
اره معلم ما هم خیلی شوخه
هذه طبیب فک کنم بشه زن دکتر
مسائل چی
اخه منحرف زیاد داریم
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div]معلم ما همش وارد مسائل .... میشه اینجوریه[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]من از عربی بخاطر معلم شخوصهم اومده ببین هذه طبیب نمیدونم چیچی[quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]سلام گوگور خوبی راستی مامان بابات گزاشتن جونور شناس شی؟[/div][/quote]
سلام ممنون تو خوبی؟؟
اره اما خودم فهمیدم شیمی بیشتر به دردم میخوره و بیشتر علاقه داره:roll:
اون موقع موقع حاهلیت بود:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
منظورت معلم شوخه؟
اره معلم ما هم خیلی شوخه
هذه طبیب فک کنم بشه زن دکتر[/div][/quote]
[/div][/quote]
مسائل چی:|
اخه منحرف زیاد داریم:mrgreen::|
چی برداشت؟
همین ماشین پورشه دیگه ؟؟؟
گاهی وقتا خودمم باهاش بازی میکنم
خیلی کیف میده ...
آشنای ناشناس
[quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]من برم سر کوچمون این سفارشاتتون رو از سر کوچمون بگیرم براتون برمیگردم ...8-)
اتفاقا همین الانم یکشون روی میز کامپیوترم بود که این گودزیلامون برداشت برد باهاش بازی کنه...:roll:[/div][/quote]
چی برداشت؟[/div][/quote]
گاهی وقتا خودمم باهاش بازی میکنم :)
خیلی کیف میده ...:)
چی برداشت؟
خیلی کیف میده ...
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]من برم سر کوچمون این سفارشاتتون رو از سر کوچمون بگیرم براتون برمیگردم ...8-)
چی برداشت؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
:|
:|:|
:|:|:|
چی برداشت؟
خیلی کیف میده ...
آشنای ناشناس
[quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]من برم سر کوچمون این سفارشاتتون رو از سر کوچمون بگیرم براتون برمیگردم ...8-)
چی برداشت؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
چی برداشت؟
خیلی کیف میده ...
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]من برم سر کوچمون این سفارشاتتون رو از سر کوچمون بگیرم براتون برمیگردم ...8-)
چی برداشت؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
چی برداشت؟
خیلی کیف میده ...
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]من برم سر کوچمون این سفارشاتتون رو از سر کوچمون بگیرم براتون برمیگردم ...8-)
چی برداشت؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.