همه بچه های انجمن به جز یکی دو نفر ( ) خیلی بچه های با مرامی هستن
رای من : علی آقا
از دوستان دیگه هم معذرت خواهی میکنم خواستم فقط یه اسم بگم وگرنه کل انجمنو مینوشتم
ehsan
همه بچه های انجمن به جز یکی دو نفر ( :| :x ) خیلی بچه های با مرامی هستن :P
رای من :
[u][b]علی آقا [/b][/u] :mrgreen::mrgreen:
از دوستان دیگه هم معذرت خواهی میکنم خواستم فقط یه اسم بگم وگرنه کل انجمنو مینوشتم :shock: :icon_1:
خوب شد الان آنلاین بودم
ابلی اگه کسی تو انجمن نبود اسم کیو میدادی ؟ فقط خودتو مینوشتی ؟
حالا که اینطوریه الان میرم یه ساعت اسم کل دوستامو مینویسم میزارم
ehsan
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]، benyaminmomeni ، moein.1998 ، j55522 ، moein4321 ، هیتلر 2013 ، m1p69 ، omid-persi ، گوگورسابق ، maziarbmw ، hamed1029 ، singrej ، مدیرانجمن ، dmc4 ، fardin_0314 ، bing055521 ، baharan20 ، sir mehran ، amir-al ، varzandiyan ، gareth bale ، amir777sr ، bigbangs ، lord khalifeh ، حسن1369 ، raki007 ، amirbahador22580 ، hakhamaneshe ، mazhabi7 ، mahdi521 ، محمد یزدان ، ahmad-atlex ،elcabo
[/div][/quote]
نگوفت که لیست انلاینارو کپی کن :icon_2:
امریکا جون داداش وقتش نیست حمله کنی؟:oops:[/div][/quote]
خوب شد الان آنلاین بودم :)
ابلی اگه کسی تو انجمن نبود اسم کیو میدادی ؟ :| فقط خودتو مینوشتی ؟ :shock: :mrgreen:
حالا که اینطوریه الان میرم یه ساعت اسم کل دوستامو مینویسم میزارم :P :icon_12:
یکی نامه میده میزاره اسکل ، یکی بای میده میزاره خل و چل ، یکی میخاد رای بده میگه دلقک ، یکی میره دفاع کنه ازمون میگه به این
خــره کاری نداشته باش
اسید بشکه ای چنده
یکی نامه میده میزاره اسکل = شیویدی
یکی بای میده میزاره خل و چل=معین4321
یکی میخاد رای بده میگه دلقک = مهدی521
، یکی میره دفاع کنه ازمون میگه به این خــره کاری نداشته باش = ساغر
فقط من یادم رفت تو رای دادنم یه لغب برات بزارم
ehsan
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]:mrgreen: هرکی منو دوس داره منم دوسش دارم
جواب قانع کننده ای بود فک کنم
حالا هرکی بیشتر دوسم داره منم بیشتر دوسش دارم :P
حالا نقل قول بزن ببینم میتونی ایراد بگیری :|[/div][/quote]
یعنی خـر تو رو دوست داشته باشه تو هم دوسش داری :icon_2:[/div][/quote]
آره خره 8-) :mrgreen:[/div][/quote]
واقعا منو خیلی تو انجمن تحویل میگیرین :P
یکی نامه میده میزاره اسکل ، یکی بای میده میزاره خل و چل ، یکی میخاد رای بده میگه دلقک ، یکی میره دفاع کنه ازمون میگه به این
خــره کاری نداشته باش :oops:
اسید بشکه ای چنده :P[/div][/quote]
یکی نامه میده میزاره اسکل = شیویدی
یکی بای میده میزاره خل و چل=معین4321
یکی میخاد رای بده میگه دلقک = مهدی521
، یکی میره دفاع کنه ازمون میگه به این خــره کاری نداشته باش = ساغر
فقط من یادم رفت تو رای دادنم یه لغب برات بزارم :| :cry:
:mrgreen:
شانس آوردم آنلاین شدم وگرنه رای ابولفضل اصلانیم پریده بود
اولین نفر تو لیست ابولی باشه!
قبول؟
از قدیم گفتم اولی خــره
پس اول علی آقا رو بگو
هورا منم یه لغب برا علی آقا گذاشتم
ehsan
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][b]انقد به من رای دادین احساس غرور میکنم [/b] :mrgreen:[/div][/quote]
شانس آوردم آنلاین شدم وگرنه رای ابولفضل اصلانیم پریده بود :mrgreen:
اولین نفر تو لیست ابولی باشه!
قبول؟ :mrgreen:[/div][/quote]
از قدیم گفتم اولی خــره :roll:[/div][/quote]
پس اول علی آقا رو بگو :P
هورا منم یه لغب برا علی آقا گذاشتم :P :icon_5:
آقا الان یه سه سالی هستش که فکر میکنم این انجمن وجود خارجی داره و اعضای بسیار بسیار زیادی رو به خودشون دیدند
حالا هرکسی به سبک و سیاق خودش وارد انجمن شده
لایک کرده
تاپیک گذاشته
اسپم داده و پست گذاشته
حالا ما گفتیم بزار این جو دوستانه ی اینجارو یکم متشنج کنیم و یه نظر سنجی بزاریم برای اینکه به نظر شما محبوب ترین شخص توی انجمن کیه(یعنی اگه قرار باشه یه اسم ببرید کیه که خیلی باهاش حال میکنید حالا از هر لحاظی که خودتون دوست دارید)
خواستم 6 تا اسم بزارم گفتم خب شاید کسی باشه که از قلم بیفته پس گفتم که یه تاپیک بزارم یه هفته بالا بمونه و 6 نفری که بیشتر اسمشون اومده بود رو توی یه تاپیک جدا نظر سنجی بزاریم تا اونجا با آمار و ارقام ببینیم که چه خبره
راستی مدیر انجمن و کارشناس بازی هم جزوه افرادی هستن که محصوب میشن
مثلا شاید یکی کارشناس بازیو هروقت که میبینه خیلی حال میکنه اینارو هم اگه دوست دارید بنویسد اینام اگه رای بیارن میرن تو نظر سنجی اصلا
دوستان به دلیل اینکه تعداد رای ها زیاد میشه 100 درصد اگه اسم کسیو که میخواید بهش راب بدید رو دیدید که قبلا کسی نوشته فقط اون تاپیک رو لایک کنید
محبوب ترین ها اسپرا هستن دیگه معرفی هم نمیخوان تو تمامی تاپیک ها پست مفیدشون رو میبینی
ولی بعد از تاپیکای اسپم تاپیکای تو به نظرم محبوبیتشون خوب باشه
داستانای رهام معمولا خریدار زیاد دارن
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div]آقا الان یه سه سالی هستش که فکر میکنم این انجمن وجود خارجی داره و اعضای بسیار بسیار زیادی رو به خودشون دیدند
لایک کرده
تاپیک گذاشته
اسپم داده و پست گذاشته
حالا ما گفتیم بزار این جو دوستانه ی اینجارو یکم متشنج کنیم و یه نظر سنجی بزاریم برای اینکه به نظر شما محبوب ترین شخص توی انجمن کیه(یعنی اگه قرار باشه یه اسم ببرید کیه که خیلی باهاش حال میکنید حالا از هر لحاظی که خودتون دوست دارید)
خواستم 6 تا اسم بزارم گفتم خب شاید کسی باشه که از قلم بیفته پس گفتم که یه تاپیک بزارم یه هفته بالا بمونه و 6 نفری که بیشتر اسمشون اومده بود رو توی یه تاپیک جدا نظر سنجی بزاریم تا اونجا با آمار و ارقام ببینیم که چه خبره
مثلا شاید یکی کارشناس بازیو هروقت که میبینه خیلی حال میکنه اینارو هم اگه دوست دارید بنویسد اینام اگه رای بیارن میرن تو نظر سنجی اصلا
[b]دوستان به دلیل اینکه تعداد رای ها زیاد میشه 100 درصد اگه اسم کسیو که میخواید بهش راب بدید رو دیدید که قبلا کسی نوشته فقط اون تاپیک رو لایک کنید[/b]
[/div][/quote]
محبوب ترین ها اسپرا هستن دیگه معرفی هم نمیخوان تو تمامی تاپیک ها پست مفیدشون رو میبینی
داستانای رهام معمولا خریدار زیاد دارن :icon_4: :icon_4:
آقا الان یه سه سالی هستش که فکر میکنم این انجمن وجود خارجی داره و اعضای بسیار بسیار زیادی رو به خودشون دیدند
لایک کرده
تاپیک گذاشته
اسپم داده و پست گذاشته
دوستان به دلیل اینکه تعداد رای ها زیاد میشه 100 درصد اگه اسم کسیو که میخواید بهش راب بدید رو دیدید که قبلا کسی نوشته فقط اون تاپیک رو لایک کنید
داستانای رهام معمولا خریدار زیاد دارن
dmc4
من غرورم دهن خودم سرویس کرده ...
شما که دیگه جای خود دارید
[quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div]آقا الان یه سه سالی هستش که فکر میکنم این انجمن وجود خارجی داره و اعضای بسیار بسیار زیادی رو به خودشون دیدند
لایک کرده
تاپیک گذاشته
اسپم داده و پست گذاشته
[b]دوستان به دلیل اینکه تعداد رای ها زیاد میشه 100 درصد اگه اسم کسیو که میخواید بهش راب بدید رو دیدید که قبلا کسی نوشته فقط اون تاپیک رو لایک کنید[/b]
[/div][/quote]
داستانای رهام معمولا خریدار زیاد دارن :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
dmc4 :icon_0:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.