اختلاف اونم با یک تایپک ؟؟؟؟
عزیز قبلا یکی از دوستان گذاشته بود همچین تایپکی رو اگر قرار بود اختلافی پیش بیاد همون موقع این اتفاق می افتاد
عـــلــــی اقا - هادی عزیز - ساغر - هـانی - امیر باقری - hossein shabani - علی اسپمر alixfazl3 - بینگو - و در آخر خودم
کسی دیگه نبود
نه یه کم فکر کن ، تو میتونی
تعداد تعریف نشده بود خو
من که تشویقت کردم به کار بیشتر عزیزم
دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست
آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]اختلاف اونم با یک تایپک ؟؟؟؟
عزیز قبلا یکی از دوستان گذاشته بود همچین تایپکی رو اگر قرار بود اختلافی پیش بیاد همون موقع این اتفاق می افتاد :idea:
عـــلــــی اقا - هادی عزیز - ساغر - هـانی - امیر باقری - hossein shabani - علی اسپمر:evil: alixfazl3 - بینگو - و در آخر خودم :D
[/div][/quote]
کسی دیگه نبود :icon_4:
نه یه کم فکر کن ، تو میتونی :icon_3:[/div][/quote]
:D
تعداد تعریف نشده بود خو :mrgreen:
8-)[/div][/quote]
:icon_13: من که تشویقت کردم به کار بیشتر عزیزم :mrgreen:
عزیز قبلا یکی از دوستان گذاشته بود همچین تایپکی رو اگر قرار بود اختلافی پیش بیاد همون موقع این اتفاق می افتاد
عـــلــــی اقا - هادی عزیز - ساغر - هـانی - امیر باقری - hossein shabani - علی اسپمر alixfazl3 - بینگو - و در آخر خودم
کسی دیگه نبود
تعداد تعریف نشده بود خو
دیگه حالا که اصرار میکنی خودت + باقی دوستان هم اضافه میکنم به لیست
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]اختلاف اونم با یک تایپک ؟؟؟؟
عزیز قبلا یکی از دوستان گذاشته بود همچین تایپکی رو اگر قرار بود اختلافی پیش بیاد همون موقع این اتفاق می افتاد :idea:
عـــلــــی اقا - هادی عزیز - ساغر - هـانی - امیر باقری - hossein shabani - علی اسپمر:evil: alixfazl3 - بینگو - و در آخر خودم :D
[/div][/quote]
8-)[/div][/quote]
:icon_13: من که تشویقت کردم به کار بیشتر عزیزم :mrgreen:[/div][/quote]
دیگه حالا که اصرار میکنی خودت + باقی دوستان هم اضافه میکنم به لیست8-)
کسی دیگه نبود
تعداد تعریف نشده بود خو
راضی به زحمت نبودیم
دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست
آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]اختلاف اونم با یک تایپک ؟؟؟؟
[/div][/quote]
8-)[/div][/quote]
دیگه حالا که اصرار میکنی خودت + باقی دوستان هم اضافه میکنم به لیست8-)[/div][/quote]
راضی به زحمت نبودیم :icon_2:
کسی دیگه نبود
تعداد تعریف نشده بود خو
راضی به زحمت نبودیم
قابلی نداشت حالا ولی برای اینکه ناراحت نشی میشه 5 هزار تومن . البته کارت شارژم قبول میکنم...بفرست خصوصی رمزشو
این مطلب در 1393/07/12 11:09:18 نوشته شده است و در 1393/07/12 11:10:05 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]اختلاف اونم با یک تایپک ؟؟؟؟
[/div][/quote]
8-)[/div][/quote]
دیگه حالا که اصرار میکنی خودت + باقی دوستان هم اضافه میکنم به لیست8-)[/div][/quote]
راضی به زحمت نبودیم :icon_2:
[/div][/quote]
قابلی نداشت حالا ولی برای اینکه ناراحت نشی میشه 5 هزار تومن . البته کارت شارژم قبول میکنم...بفرست خصوصی رمزشو :geek:
بچه ها اسم زیاده و من کساییو مینویسم که الان فعالیت دارن و بیشتر باهاشون رفیق بودم.پس ناراحت نشید اگه اسمتون نبود:
اول از همه من با m1p69 (هادی) خیلی حال میکنم.خیلی بچه باحالیه.
بعدش هم با آرش(bingo).
آرش_س(arash_s).
دکتر بهمن(میبینم آنلاینه خوشحال میشم عجییییییییییب).
علی آقا( با این دلقکه بیشتر تو عمومی ارتباط داشتم )
رضا نقل قول نکن
بچه ها اسم زیاده و من کساییو مینویسم که الان فعالیت دارن و بیشتر باهاشون رفیق بودم.پس ناراحت نشید اگه اسمتون نبود:
اول از همه من با m1p69 (هادی) خیلی حال میکنم.خیلی بچه باحالیه.
بعدش هم با آرش(bingo).
آرش_س(arash_s).
دکتر بهمن(میبینم آنلاینه خوشحال میشم عجییییییییییب).
علی آقا( با این دلقکه بیشتر تو عمومی ارتباط داشتم :mrgreen: )
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.