من سرور 8 بازی میکنم و سرورای قبلی هم بازی کردم.
میدونم شما هم تجربه دارید که به کسی حمله کنید و بگه حمله نکن و...
میخواستم بدونم که شما جای من بودید چی کار میکردید؟
خوب بدون غارت بازی معنایی نداره حالا یسری ها ناراحت میشن.
من خودم حمله میکنم میخواستم نظرتون رو بدونم.
طبق چیزی که من از دلیل راه اندازی این نوع بازیها شنیدم و چیزی که استنباط میکنم دلیل اصلی از بوجود اوردن این بازیها [البته بازیهایی که در شرکتهای خارجی راه اندازی شده] راه اندازی یک اخلاق هجومی و خشم توی افراد هست
طبق قانونی که انسانیت و دینم بهم میگه ، باید به افرادی که بهمون دارن التماس میکنن رحم کنیم و خشم رو برای خودمون نگه داریم [البته این استنباط من بود .. . شما میتونید یه استنباط دیگه داشته باشید]
[/quote]
موافقم
انسانیت مهمه
بازی که مهم نیست
عکسهای قشنگ، دلیل بر زیبایی تو نیست...
ساخت دست عکاس است
درونت را زیبا کن که مدیون هیچ عکاسی نباشی
[quote][div][b]parsi team[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من سرور 8 بازی میکنم و سرورای قبلی هم بازی کردم.
من خودم حمله میکنم میخواستم نظرتون رو بدونم.:ugeek:[/div][/quote]
طبق چیزی که من از دلیل راه اندازی این نوع بازیها شنیدم و چیزی که استنباط میکنم دلیل اصلی از بوجود اوردن این بازیها [البته بازیهایی که در شرکتهای خارجی راه اندازی شده] راه اندازی یک اخلاق هجومی و خشم توی افراد هست
طبق قانونی که انسانیت و دینم بهم میگه ، باید به افرادی که بهمون دارن التماس میکنن رحم کنیم و خشم رو برای خودمون نگه داریم [البته این استنباط من بود .. . شما میتونید یه استنباط دیگه داشته باشید][/div][/quote]
موافقم
انسانیت مهمه:)
بازی که مهم نیست
من کلا همرو میزنم دوست آشنا غریبه دشمن همسایه پسر عمو پسر خاله .البته استثنا هم داریم.
من اگه ببینم جمعیتش میره بلاوفعاله وداره التماس میکنه بهش امان میدم باهاش دوست میشم حتااون قدرکه درآخرین حمله ازش کشتم به اندازش باسش منابع میفرستم
نه بابا اینجا حال بدی برعکس میشه
خوب منابعت را ببر بالا اگر هم میخواهی غارت کنی آن اکانت های را غارت کن که اکانت خودشون را رها کردنند نه اون بازیکنی که از صبح تا شب نشسته پا کامپیوتر تا خودش را قوی کنه
منم با شوالیه موافقم گناه دارن
من اولای بازی که منابع کم داشتم به جاهایی که جمعیتشون ثابته وبازی نمیکردن حمله می کردم
به 1کی حمله کردم پیام داد ناراحت بود.منابشو پس دادم منابع اضافه مباوردم واسش میفرستادم
احتیاجی به حمله ندارم منابم زیاده
عکسهای قشنگ، دلیل بر زیبایی تو نیست...
ساخت دست عکاس است
درونت را زیبا کن که مدیون هیچ عکاسی نباشی
[quote][div][b]ali-76[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من کلا همرو میزنم دوست آشنا غریبه دشمن همسایه پسر عمو پسر خاله .البته استثنا هم داریم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من اگه ببینم جمعیتش میره بلاوفعاله وداره التماس میکنه بهش امان میدم باهاش دوست میشم حتااون قدرکه درآخرین حمله ازش کشتم به اندازش باسش منابع میفرستم[/div][/quote]نه بابا اینجا حال بدی برعکس میشه :oops:
[/div][/quote]
خوب منابعت را ببر بالا اگر هم میخواهی غارت کنی آن اکانت های را غارت کن که اکانت خودشون را رها کردنند نه اون بازیکنی که از صبح تا شب نشسته پا کامپیوتر تا خودش را قوی کنه[/div][/quote]
من اولای بازی که منابع کم داشتم به جاهایی که جمعیتشون ثابته وبازی نمیکردن حمله می کردم
به 1کی حمله کردم پیام داد ناراحت بود.منابشو پس دادم منابع اضافه مباوردم واسش میفرستادم
احتیاجی به حمله ندارم منابم زیاده:)
من کلا همرو میزنم دوست آشنا غریبه دشمن همسایه پسر عمو پسر خاله .البته استثنا هم داریم.
من اگه ببینم جمعیتش میره بلاوفعاله وداره التماس میکنه بهش امان میدم باهاش دوست میشم حتااون قدرکه درآخرین حمله ازش کشتم به اندازش باسش منابع میفرستم
نه بابا اینجا حال بدی برعکس میشه
خوب منابعت را ببر بالا اگر هم میخواهی غارت کنی آن اکانت های را غارت کن که اکانت خودشون را رها کردنند نه اون بازیکنی که از صبح تا شب نشسته پا کامپیوتر تا خودش را قوی کنه
احتیاجی به حمله ندارم منابم زیاده
بابا تو دیگه چقدر دست و دلبازی خوب اگه ناراحت نمیشی به من هم منابع بده !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!@@@@@؟@
علی هستم 16ساله از اصفهان
[quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]ali-76[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من کلا همرو میزنم دوست آشنا غریبه دشمن همسایه پسر عمو پسر خاله .البته استثنا هم داریم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من اگه ببینم جمعیتش میره بلاوفعاله وداره التماس میکنه بهش امان میدم باهاش دوست میشم حتااون قدرکه درآخرین حمله ازش کشتم به اندازش باسش منابع میفرستم[/div][/quote]نه بابا اینجا حال بدی برعکس میشه :oops:
[/div][/quote]
خوب منابعت را ببر بالا اگر هم میخواهی غارت کنی آن اکانت های را غارت کن که اکانت خودشون را رها کردنند نه اون بازیکنی که از صبح تا شب نشسته پا کامپیوتر تا خودش را قوی کنه[/div][/quote]
احتیاجی به حمله ندارم منابم زیاده:)[/div][/quote]
بابا تو دیگه چقدر دست و دلبازی خوب اگه ناراحت نمیشی به من هم منابع بده !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!@@@@@؟@
من سرور 8 بازی میکنم و سرورای قبلی هم بازی کردم.
من خودم حمله میکنم میخواستم نظرتون رو بدونم.
بهتره بیشتر به اونایی حمله کنید که فعال نیستند
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من سرور 8 بازی میکنم و سرورای قبلی هم بازی کردم.
من خودم حمله میکنم میخواستم نظرتون رو بدونم.:ugeek:[/div][/quote]
بهتره بیشتر به اونایی حمله کنید که فعال نیستند
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.