از بحث منحرف نشید اون که نمی دونه شما رحم کردید بهش فکر می کنه از بس حمله کردید خسته شدید مگر این که بهش بگی من به تو رحم کردم برام دعا کن ثواب ببرم حامی من هم بشو اونم بگه روچشم
?
پس نتیجه می گیریم که بهشون رحم نکنید
من وقتی که قدرت دستم بود به یکی که جمعیتش 2 برابر من بود و از بازی عقب مونده بود حمله کردم (به شهر دومش) التماس کرد دیگه به رئیس اتحاد تحت حمایتش گفت رئیسشون هم نامه داد من هم دست از حمله کشیدم
اما حالا 600 و خورده ای گزارش داره برام میاد همش حمله ی اونه. آدم بی معرفت زیاده پس اگه بی معرفت زیاده تو هم بیاد بی معرفت باشی اگه هم با معرفت باشی باور کن ضرر منی کنی هیچ دعایی هم برات نمی کنن هیچ ثوابی هم نمی بری
این مطلب در 1391/08/11 22:29:38 نوشته شده است و در 1391/08/11 22:31:32 ویرایش شده است .
باختن توی طبیعت من نیست
از بحث منحرف نشید اون که نمی دونه شما رحم کردید بهش فکر می کنه از بس حمله کردید خسته شدید مگر این که بهش بگی من به تو رحم کردم برام دعا کن ثواب ببرم حامی من هم بشو اونم بگه روچشم:?:?:?
پس نتیجه می گیریم که بهشون رحم نکنید
من وقتی که قدرت دستم بود به یکی که جمعیتش 2 برابر من بود و از بازی عقب مونده بود حمله کردم (به شهر دومش) التماس کرد دیگه به رئیس اتحاد تحت حمایتش گفت رئیسشون هم نامه داد من هم دست از حمله کشیدم
اما حالا 600 و خورده ای گزارش داره برام میاد همش حمله ی اونه. آدم بی معرفت زیاده پس اگه بی معرفت زیاده تو هم بیاد بی معرفت باشی اگه هم با معرفت باشی باور کن ضرر منی کنی هیچ دعایی هم برات نمی کنن هیچ ثوابی هم نمی بری