اگه یه بار زدیش و اون پیام داد بیخیالش شو
اگه چند بار زدیش یا بعد پیام اولش بهش زدی مطمعن باش که کل سرور رو واسه تو بازی میکنه
اخر سرور یهو با N تا سرباز میاد سمتت
شاید واسه تو این فقط یه بازی باشه ولی واسه خیلیا
شهرشون تو
kingsera
همه دنیاشونه
دنیاشونو خراب نکن
اگه چند بار زدیش یا بعد پیام اولش بهش زدی مطمعن باش که کل سرور رو واسه تو بازی میکنه
حمله کن داداش.
مطمئن باش اگه اون از شما قویتر بود اون به شما حمله میکرد.
اگه شما به اون اکانت های ضعیف حمله نکنی دشمن شما اونا رو غارت میکنه و قویتر میشه و.....
یا علی مدد از تو
حمله کن داداش.
مطمئن باش اگه اون از شما قویتر بود اون به شما حمله میکرد.
اگه شما به اون اکانت های ضعیف حمله نکنی دشمن شما اونا رو غارت میکنه و قویتر میشه و.....
با parsi team موافقم.
عصر پادشاهان دلیل نمیشه تا آدم هیتلر و چنگیزخان مغول بشه!
آدم باید در کنار اینکه عصر پادشاهان بازی میکنه، دوستی و رفاقت رو هم از بین نبره. وگرنه هیچ فرقی با مغول ها یا هیتلر نداره.
حالا مگه هیتلر چیکار کرده.غیر از اینه که واسه کشورش جنگیده و مرده؟!
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]با parsi team موافقم.
آدم باید در کنار اینکه عصر پادشاهان بازی میکنه، دوستی و رفاقت رو هم از بین نبره. وگرنه هیچ فرقی با مغول ها یا هیتلر نداره.[/div][/quote]
حالا مگه هیتلر چیکار کرده.غیر از اینه که واسه کشورش جنگیده و مرده؟!:idea:
با parsi team موافقم.
آدم باید در کنار اینکه عصر پادشاهان بازی میکنه، دوستی و رفاقت رو هم از بین نبره. وگرنه هیچ فرقی با مغول ها یا هیتلر نداره.
داداش من خودم عاشق هیتلرم
زنده باد روحش
این مطلب در 1391/08/11 13:38:31 نوشته شده است و در 1391/08/11 13:39:18 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]با parsi team موافقم.
آدم باید در کنار اینکه عصر پادشاهان بازی میکنه، دوستی و رفاقت رو هم از بین نبره. وگرنه هیچ فرقی با مغول ها یا هیتلر نداره.[/div][/quote]
داداش من خودم عاشق هیتلرم:x:x:x
زنده باد روحش:roll:
اقا یکی به من حمله کرد سرور 4 البته به شهر 8 ام من حمله کرد منم اخر سرور فارمش کردم تنها هدفم اون بود
یادش بخیر اتحاد assassins سرور 4
ای کاش می شد دوباره تو سرور 15
haji بیاد و اتحاد و بزنه
[quote][div][b]deniro[/b][/div][div]اگه یه بار زدیش و اون پیام داد بیخیالش شو
[/div][/quote]
اقا یکی به من حمله کرد سرور 4 البته به شهر 8 ام من حمله کرد منم اخر سرور فارمش کردم تنها هدفم اون بود:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اقا یکی به من حمله کرد سرور 4 البته به شهر 8 ام من حمله کرد منم اخر سرور فارمش کردم تنها هدفم اون بود
حمله کن پس فردا قوی میشه برات شاخ میشه
سرور ویژه تابستانی بعد برین تو 25 تای اول اسمsenatoorرا می بینید می خوام سرور رو بترکونم:
[quote][div][b]alih[/b][/div][div][quote][div][b]deniro[/b][/div][div]اگه یه بار زدیش و اون پیام داد بیخیالش شو
[/div][/quote]
اقا یکی به من حمله کرد سرور 4 البته به شهر 8 ام من حمله کرد منم اخر سرور فارمش کردم تنها هدفم اون بود:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
حمله کن پس فردا قوی میشه برات شاخ میشه
با parsi team موافقم.
داداش من خودم عاشق هیتلرم
زنده باد روحش
منم عاشق هیتلر هستم
داداشا هیچ وقت رحم نکنید بعد پشیمون میشید از اون به بعد طرف کینه میگیره بد جورد که 00 کنه نه اینکه غارتت کنه من سر 2 تا سرور به خاطر همین موضوع مجبور به حذف شدم
هرگز رحم نکنید به ضرر خودتونه فحش داد به پشتیبانی بگو اما اگر دوباره فحش داد دیگه به پشتیبانی نگو چون ممکنه سطح تولیداتش رو پایین بیارن فقط غارتش کن و پیامش رو پاک کن مثل من توی انجمن هم اخرش بن میشه اتفاق خاصی نمیافته نشان از کمشعوریش هست
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]با parsi team موافقم.
داداش من خودم عاشق هیتلرم:x:x:x
زنده باد روحش:roll:[/div][/quote]
منم عاشق هیتلر هستم
داداشا هیچ وقت رحم نکنید بعد پشیمون میشید از اون به بعد طرف کینه میگیره بد جورد که 00 کنه نه اینکه غارتت کنه من سر 2 تا سرور به خاطر همین موضوع مجبور به حذف شدم
هرگز رحم نکنید به ضرر خودتونه فحش داد به پشتیبانی بگو اما اگر دوباره فحش داد دیگه به پشتیبانی نگو چون ممکنه سطح تولیداتش رو پایین بیارن فقط غارتش کن و پیامش رو پاک کن مثل من توی انجمن هم اخرش بن میشه اتفاق خاصی نمیافته نشان از کمشعوریش هست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.