من سرور 8 بازی میکنم و سرورای قبلی هم بازی کردم.
میدونم شما هم تجربه دارید که به کسی حمله کنید و بگه حمله نکن و...
میخواستم بدونم که شما جای من بودید چی کار میکردید؟
خوب بدون غارت بازی معنایی نداره حالا یسری ها ناراحت میشن.
من خودم حمله میکنم میخواستم نظرتون رو بدونم.
داداش شرط بذار واسش و باج بگیر
این مطلب در 1391/08/18 17:49:16 نوشته شده است و در 1391/12/29 04:53:48 ویرایش شده است .
یه مشت بچه اومدن سرور 15 و 14
بی مرامی که...طرف رو خودم از فارمی دراوردم رفته غرب وحشی واسم شاخ و شونه میکشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من سرور 8 بازی میکنم و سرورای قبلی هم بازی کردم.
میدونم شما هم تجربه دارید که به کسی حمله کنید و بگه حمله نکن و...
میخواستم بدونم که شما جای من بودید چی کار میکردید؟
خوب بدون غارت بازی معنایی نداره حالا یسری ها ناراحت میشن.
من خودم حمله میکنم میخواستم نظرتون رو بدونم.:ugeek:[/div][/quote]
داداش شرط بذار واسش و باج بگیر:P
من کلا همرو میزنم دوست آشنا غریبه دشمن همسایه پسر عمو پسر خاله .البته استثنا هم داریم.
من اگه ببینم جمعیتش میره بلاوفعاله وداره التماس میکنه بهش امان میدم باهاش دوست میشم حتااون قدرکه درآخرین حمله ازش کشتم به اندازش باسش منابع میفرستم
نه بابا اینجا حال بدی برعکس میشه
خوب منابعت را ببر بالا اگر هم میخواهی غارت کنی آن اکانت های را غارت کن که اکانت خودشون را رها کردنند نه اون بازیکنی که از صبح تا شب نشسته پا کامپیوتر تا خودش را قوی کنه
علی هستم 16ساله از اصفهان
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من کلا همرو میزنم دوست آشنا غریبه دشمن همسایه پسر عمو پسر خاله .البته استثنا هم داریم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من اگه ببینم جمعیتش میره بلاوفعاله وداره التماس میکنه بهش امان میدم باهاش دوست میشم حتااون قدرکه درآخرین حمله ازش کشتم به اندازش باسش منابع میفرستم[/div][/quote]نه بابا اینجا حال بدی برعکس میشه :oops:
[/div][/quote]
خوب منابعت را ببر بالا اگر هم میخواهی غارت کنی آن اکانت های را غارت کن که اکانت خودشون را رها کردنند نه اون بازیکنی که از صبح تا شب نشسته پا کامپیوتر تا خودش را قوی کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.