آقا یه سوال برای فهمیدن لشکرکشی از طریق کد لشکرکشی:
به جز اینکه کدلشکرکشی رو برای مولتی مونبفرستیم و اون نگاه کنه راه دیگه ای هم برای دیدنش هست؟؟
نپر وسط دعوا داداشم
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div]آقا یه سوال برای فهمیدن لشکرکشی از طریق کد لشکرکشی:
به جز اینکه کدلشکرکشی رو برای مولتی مون:mrgreen:بفرستیم و اون نگاه کنه راه دیگه ای هم برای دیدنش هست؟؟[/div][/quote]
:| نپر وسط دعوا داداشم :|
اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها . بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .
پس تو هم نمیدونی کی هستم بدونی همتون منو میشناسیت جرئت نمیکردید این حرفارو بهم بزنی
بخدا ملت کمبود دارن بابا ولکن تو یه ادم بیشتر ک نیستی . ادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهزاد میشه خودتو وسط نندازی؟؟ داری میری رو اعصابما
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div]اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها :mrgreen:. بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .[/div][/quote]
پس تو هم نمیدونی کی هستم بدونی همتون منو میشناسیت جرئت نمیکردید این حرفارو بهم بزنی :lol: [/div][/quote]
بخدا ملت کمبود دارن بابا ولکن تو یه ادم بیشتر ک نیستی . ادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
حالا شد حرف حساب . افرین پسر با بازی عصر پادشاهان هم خداحافظی کن .
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div]ok
میزنیم مرد میخوایم دیوارمون کنه ;)[/div][/quote]
حالا شد حرف حساب . افرین پسر با بازی عصر پادشاهان هم خداحافظی کن . :lol:
این حملرو ببین من کردم عزیز
مولتیمم نیست عزیز
http://upload7.ir/imgs/2014-07/22633310382584012262.png
خب این الآن فک میکنی خیلیه؟؟
منم اگه به جای کمان شمشیر میساختم خیلی بیشتر از اینها داشتم
کمانشم دارم عزیزم
اقا ما تو سرور 28 نیستیم ی زحمت بکش از گزارش جنگ ی عکس بگیر بزار اینجا ما ببینیم از منابعی هم که بردی و سربازایی که حمله کردی عکس بگیر
ی زحمتی هم بکش ی عکس از توضیحات اکانتش بگیر بزار ببینیم داداش
دمت گرم
برای من عکس بود دیگه
نه داداشم اون حمله ای که این رفیقمون به اهورا زده رو میگم ی عکسم از توضیحات اهورا میخام
حوصله اپلود نداشتم برات کپی کردم
ملت چقد احتیاط میکنن ساعت 5 صبح میان رو همه شهرامون فیک میذارن بعد شهر 5 رو میکوبن
پلیرهای اکانتش کین؟
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]این حملرو ببین من کردم عزیز
مولتیمم نیست عزیز
http://upload7.ir/imgs/2014-07/22633310382584012262.png[/div][/quote]
منم اگه به جای کمان شمشیر میساختم خیلی بیشتر از اینها داشتم [/div][/quote]
کمانشم دارم عزیزم[/div][/quote]
اقا ما تو سرور 28 نیستیم ی زحمت بکش از گزارش جنگ ی عکس بگیر بزار اینجا ما ببینیم از منابعی هم که بردی و سربازایی که حمله کردی عکس بگیر
دمت گرم[/div][/quote]
برای من عکس بود دیگه[/div][/quote]
نه داداشم اون حمله ای که این رفیقمون به اهورا زده رو میگم ی عکسم از توضیحات اهورا میخام[/div][/quote]
[b]
ملت چقد احتیاط میکنن ساعت 5 صبح میان رو همه شهرامون فیک میذارن بعد شهر 5 رو میکوبن
[/b][/div][/quote]
پلیرهای اکانتش کین؟
اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها . بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .
پس تو هم نمیدونی کی هستم بدونی همتون منو میشناسیت جرئت نمیکردید این حرفارو بهم بزنی
بگو کی هستی یکم ازت بترسیم شما کعه انقدر منم منم میکنی بگو کی هستی دیگه
نه همون بهتر که مارو نشناسید...حالش به اینه که نشناسی مون
[quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div]اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها :mrgreen:. بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .[/div][/quote]
پس تو هم نمیدونی کی هستم بدونی همتون منو میشناسیت جرئت نمیکردید این حرفارو بهم بزنی :lol: [/div][/quote]
بگو کی هستی یکم ازت بترسیم شما کعه انقدر منم منم میکنی بگو کی هستی دیگه :lol:[/div][/quote]
نه همون بهتر که مارو نشناسید...حالش به اینه که نشناسی مون :lol:
این حملرو ببین من کردم عزیز
مولتیمم نیست عزیز
http://upload7.ir/imgs/2014-07/22633310382584012262.png
منم اگه به جای کمان شمشیر میساختم خیلی بیشتر از اینها داشتم
کمانشم دارم عزیزم
دمت گرم
برای من عکس بود دیگه
نه داداشم اون حمله ای که این رفیقمون به اهورا زده رو میگم ی عکسم از توضیحات اهورا میخام
پلیرهای اکانتش کین؟
به نام خـدا
کوچیک بچه های گل سرور هم هستیم این سرور همه با مرامن خـداهیچ...
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروّت،با دشمنان مدارا
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]این حملرو ببین من کردم عزیز
مولتیمم نیست عزیز
http://upload7.ir/imgs/2014-07/22633310382584012262.png[/div][/quote]
منم اگه به جای کمان شمشیر میساختم خیلی بیشتر از اینها داشتم [/div][/quote]
کمانشم دارم عزیزم[/div][/quote]
دمت گرم[/div][/quote]
برای من عکس بود دیگه[/div][/quote]
نه داداشم اون حمله ای که این رفیقمون به اهورا زده رو میگم ی عکسم از توضیحات اهورا میخام[/div][/quote]
[b]
[/b][/div][/quote]
پلیرهای اکانتش کین؟[/div][/quote]
[b]به نام خـدا
کوچیک بچه های گل سرور هم هستیم این سرور همه با مرامن خـداهیچ...
بازیکن ها:
Yazdan Ahoora
Emad Deev
Reza Alone
Kasra Achilic
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروّت،با دشمنان مدارا
[/b]
بخدا ملت کمبود دارن بابا ولکن تو یه ادم بیشتر ک نیستی . ادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوه اوه انگار رونی کلمنه
داداش من برای کتیبه اومدم نه برای بچه بازی شما بچه ها برین عروسک بازیتونو بکنید به شماها اینچیزا نمیچسبه
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div]اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها :mrgreen:. بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .[/div][/quote]
بخدا ملت کمبود دارن بابا ولکن تو یه ادم بیشتر ک نیستی . ادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
بهزاد میشه خودتو وسط نندازی؟؟ داری میری رو اعصابما[/div][/quote]
اوه اوه انگار رونی کلمنه :lol:
داداش من برای کتیبه اومدم نه برای بچه بازی شما بچه ها برین عروسک بازیتونو بکنید به شماها اینچیزا نمیچسبه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.