سرور کلاسیک 200 روزه دقیقاً تاریخ خاتمه سرور نیز 9 / 12 / 1391 میباشد. البته ممکن است قبل از این تاریخ کتیبه آرشیو شده و بازی خاتمه یابد.
موفق و پیروز باشید
تیم عصر پادشاهان
اینو کارشناس گفته قبلا
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
با سلام خدمت قهرمانان بزرگ عصرپادشاهان
سرور کلاسیک 200 روزه دقیقاً تاریخ خاتمه سرور نیز 9 / 12 / 1391 میباشد. البته ممکن است قبل از این تاریخ کتیبه آرشیو شده و بازی خاتمه یابد.
موفق و پیروز باشید
تیم عصر پادشاهان
اینو کارشناس گفته قبلا:mrgreen:
تا ۸شب که بسته نمیشه دیگه من قهرمانم اون موقع میرسه.....رفتن خونشون تا فردا صبح که بیان
داداش خدا کنه باشه.ولی معلوم نمیکنه.بازم بپرس که مشکلی پیش نیاد.یا از مدیر انجمن.یا تیکت بزن به پشتیبانی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]ali power[/b][/div][div]تا ۸شب که بسته نمیشه دیگه من قهرمانم اون موقع میرسه.....رفتن خونشون تا فردا صبح که بیان[/div][/quote]
داداش خدا کنه باشه.ولی معلوم نمیکنه.بازم بپرس که مشکلی پیش نیاد.یا از مدیر انجمن.یا تیکت بزن به پشتیبانی
با تشکر از همه دوستانی که مارو تو این تاپیک همراهی کردن
اگه میشه قفل بشه
تشکر بیشتر از کورش00 که اکانت سرور 6 رو در اختیار من گذاشت تاآمارو بذارم.
این مطلب در 1391/11/23 18:53:44 نوشته شده است و در 1391/11/23 18:57:58 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
جزییات رو هم میتونید وقتی سرور بسته شد ببیند.:P
با تشکر از همه دوستانی که مارو تو این تاپیک همراهی کردن:twisted::D:D
اگه میشه قفل بشه
;):)
تشکر بیشتر از کورش00 که اکانت سرور 6 رو در اختیار من گذاشت تاآمارو بذارم.:mrgreen:
با تشکر از همه دوستانی که مارو تو این تاپیک همراهی کردن
اگه میشه قفل بشه
صبر کن بابا...
هنوز که اوله راهه
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]جزییات رو هم میتونید وقتی سرور بسته شد ببیند.:P
با تشکر از همه دوستانی که مارو تو این تاپیک همراهی کردن:twisted::D:D
اگه میشه قفل بشه
;):)
[/div][/quote]
صبر کن بابا...
هنوز که اوله راهه:mrgreen:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تموم شد .الان کسی نیست تاپیکم رفته بود پایین.:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چی تموم شد...
شاید هعنوز یه جنجال دیگه درست یشه:mrgreen:
خوب تا فردا وقتی مدیر بیاد تاپیک بازه ولی اگه جنجال درست نشه همه بازیکنا و مسوالای انجمنو بن میکنم.شوخی کردم بنمون نکنن از انجمن بیوفتیم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تموم شد .الان کسی نیست تاپیکم رفته بود پایین.:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چی تموم شد...
شاید هعنوز یه جنجال دیگه درست یشه:mrgreen:[/div][/quote]
:shock:
خوب تا فردا وقتی مدیر بیاد تاپیک بازه ولی اگه جنجال درست نشه همه بازیکنا و مسوالای انجمنو بن میکنم.:lol::lol::lol::lol:شوخی کردم بنمون نکنن از انجمن بیوفتیم.:shock::oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.