خب دوستان کتیبه به نام آرش به زودی ثبت میشه...ولی خوشحالیک که جایزه به محک میرسه برخلاف میل باطنیه ایر
وخته رفتنه
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/11/23 10:55:40
خب دوستان کتیبه به نام آرش به زودی ثبت میشه...ولی خوشحالیک که جایزه به محک میرسه برخلاف میل باطنیه ایر
وخته رفتنه
|
|
1391/11/23 12:43:54
دوتا از قهرمان های سطح 1000 محافظ کتیبه مردن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/11/23 12:44:55
تو دو ساعت 30 میلیون نیرو دف کرده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/11/23 15:19:27
فقط 56 دقیقه مونده
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید |
|
1391/11/23 15:20:41
اسم قهرمان لجند خیلی باهاله .عرفانو مسخره کرده نوشته:آقای سیبیل و یاران به دنبال کتیبه...
http://uploadboy.com/free1932.html
|
1391/11/23 15:25:18
من که نمیتونم وارد شم.
کاربر گرامی متاسفانه خطایی رخ داده است. لطفا مجددا صفحه را بارگزاری نمایید. تیم عصر پادشاهان بد خاها تا صبح؟
|
1391/11/23 15:28:46
این توضیحات بازیکن عرفان
گرخسرو بوم دس وه جامه وه اروام گل مه خوه ی وه ایلامه وه پرورده کوردم ایلام خاکمه فدای یاران کم دله ی پاکمه آقای خاص: شما که به خودتون اجازه میدید هرچی لایق خودتونه به دیگران بگید و همه رو متهم کنید اولا از قدیم گفتن کسی که نتونه دوستی پیدا کنه آدم ضعیفیه و ضعیفتر از اون کسیه که دوستاشو از دست بده آقای محترم شما ضعف و ناتوانی خودتونو به پای دیگران نذارید شما که خودتونو شاه دربار میدونید و دیگران یا دلقک دربارتونن یا درباریان خاصتون و همه چیزو یاد دادید به بقیه و علامه دهر بودید لازمه بهتون بگم همه بچه ها موفق شدن چون خواستن بازی کنن و بازی کردن اما شما که غرورتون حد و مرز نداشت اگه موفق نشدین عامل اصلیش خودتون بودید و غرور نابجاتون که همه موفقیتها رو به پای خودتون میذاشتید وشکست دیگران مال مدیریت ضعیفشون بود و موفقیت اتحاد مال مدیریت عالی شما بود اینو بدونید مدیریت ضعیف خودتون باعث عدم موفقیتتون شد چون اگه یه مدیر قوی بودید نزدیکانتونو ازدست نمیدادید اینکه فرافکنی میکنید و تقصیرها رو بگردن دیگران میندازید نشانه بارز ضعف خودتونه موفقیت لیاقت میخواد که شما..............؟؟؟؟؟ اینم که آرش عزیز رو دوست خوب خودتون میدونید خیلی خنده داره کاش قدرتشو داشتید کتیبه رو ازش بگیرید اونوقت بازم میگفتی دوست خوبم؟؟؟ واسه arash_0611 رو باز نمیکنه
این مطلب در 1391/11/23 15:28:46 نوشته شده است و در 1391/11/23 15:29:07 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
|
1391/11/23 15:30:31
دیشب عکسشو گذاشتم اینجا با مهدی هیتمن کلی خندیدیم
به خاطر همین بن شدم http://uploadboy.com/free1932.html
|
1391/11/23 15:30:46
دمش گرم کرد ایلام
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره.. sajjad.kurd |
|
1391/11/23 15:36:16
اینم پروفایل لجند
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- واقعاً از بازی تو این سرور لذت بردم....خیلی خوشحالم.. چون هرکاری که تو این سرور انجام دادم باعث شد بقیه دوستان انجام بدن...و تونستم چیزهای زیادی..یاد دوستان خوبم و دشمنان داخل بازی بدم..... از اسم شهر یکسان گذاشتن گرفته....تا سیاست متحدی(یونت ایر ).....و نوع حمله....و خیلی چیزهای دیگه...... واقعاً تو این ۶ماه لذت بردم با تمام پستی بلندی ها....خوشحالم که دوست خوبم....آرش_۰۶۱۱ کتیبه رو گرفت از بهترین دوستانم هستش...... آرش ۱روز قبل تصاحب کتیبه رفت تو اتحاد ایر.....و بحث اون با بقیه جداست.... خوشحالم که دوستان واقعیم و از بقیه افراد که فقط دلقک دربار بودن و نقاب به صورت داشتن تشخیص دادم.... اگه نتونستیم موفق بشیم...دلیلش حرص و طمع یک سری از دوستان بود.... که این سرور باعث شد تجربه خوبی...براشون بشه....زیاد جوگیر نشن....۴تا مولتی اکانت غارت بزنن..۴تا مدال بگیرن فکر کنن چهخبره...... .و یسری افراد نامرد هم پشت سنّ و سالشون قائم نشن..ه بههرحال بازیه و اسمش روشه.....از داشتههای من چیزی کم نکرد.....بلکه کلی به داشته هام اضافه شد... طلا همیشه طلا هست اگه جاش توی معدن باشه یا طلا فروشی چیزی ازش کم نمیشه . ۶ماه لذت بردم..... http://uploadboy.com/free1932.html
منوی کاربری
|
||