احتمالا امروز یا فردا شایدم دیرتر.ولی دیگه بازی کردن نداره.الان همه دارن به هم حمله میکنن.الکی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]سرور امشب قطع میشه؟[/div][/quote]
احتمالا امروز یا فردا شایدم دیرتر.ولی دیگه بازی کردن نداره.الان همه دارن به هم حمله میکنن.الکی:lol::lol::mrgreen:
با سلام
آرشیو کتیبه رو به اعضای اتحادهای IR تبریک میگم و از حمایت بی نظیرتون که فکر نکنم تا الان تو تاریخ سرورهای عصر پادشاهان اتحادی به این قدرت از دارنده کتیبه حمایت کرده باشه تشکر میکنم جا داره از دوستان خوبم mays
nana80، sara1022 ،tactic ، eehsan، hamid_01 ، ho0ha ،king of heaven ، alisoltan2 ، arte، deniropacino که تو این 72 ساعت پا به پای من رو اکانت بودن و خیلی زحمت کشیدن هم تشکر ویژه کنم .
با تشکر کوچیک همتون
Arash_0611
[b]با سلام
آرشیو کتیبه رو به اعضای اتحادهای IR تبریک میگم و از حمایت بی نظیرتون که فکر نکنم تا الان تو تاریخ سرورهای عصر پادشاهان اتحادی به این قدرت از دارنده کتیبه حمایت کرده باشه تشکر میکنم جا داره از دوستان خوبم mays
nana80، sara1022 ،tactic ، eehsan، hamid_01 ، ho0ha ،king of heaven ، alisoltan2 ، arte، deniropacino که تو این 72 ساعت پا به پای من رو اکانت بودن و خیلی زحمت کشیدن هم تشکر ویژه کنم .
با تشکر کوچیک همتون
Arash_0611[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.