پروفایل مهرگان راد :
http://8pic.ir/images/lguiqp718b7jenlxbr8v.png
اقا اینا همه رو خریدن ...اتحاد هم میخرن...500 تا اکانت خریدن...والا این دیگه معنی شو من بلی نیستم..اون داره زمینو زمانو میخره ...فکر کنم شهرای گینگیزو هم خریده...بابا مرد مومن تو که پولداریو دستت با دهنت خوبه که دستت به دهن هوریان بهشتی هم میرسه ... چرا میای خراب میکنی بازیو..لا اقل مثل بازی رفتار کن بیجنبه...والا...تا پول دارن میخوان افراط کنن ...حدو مرز خودشونو نمیدونن.... بی جنبه ها ...
راستی این جالب تره ... بیبین خوشگل پسر ... کتیبه مال ما بوده و هست ... تو کتیبرو 5 میلیون خریدی ... بازم مال ماست....اونم بر نمیدارم...برو پول بده شاید تونستی ساختمون عصر............ بخری..... بزن به نام خودت ..بنویس عصر اسنوکر ...خوبه نه؟
عنوان : کتیبه شناسایی شد
ارسال شده توسط ایتالیایی در 1393/03/25 16:59:13
کد پیام: 1916822
اتحاد ما که مدیراشون پول گرفتن که اتحاد ما حمله نکنه بهمون میگن حمله نکنید
ولی این امارو داشته باشین که شهر ava کتیبه اونجاس عمومی کن همه بزنن اینم سندش
من 600 کیلو فرستادم یعنی کل نیروهامو............
اولین سند
اچ پالاد که سند خیلی بزرگتریه که حرفم ثابت میشه....
اکانتهای دور قسمت سوخترو دقت کنید ...همه تو نقشه قرمز شدن ...همه روفقایی شدن...جالب نیست؟
من میرم از اینجا...تا شاید نفس راحت بکشن ...ی 4 تا از شهراشونو اووردم پایین بعد میرم...هنوز هستم
حرف اخرم .......
اگر من گفتم شانس زدن کتیبه 70 درصده واسه ما ...واسه اون زمان بود که شما با اون همه اکانتی که داشتین شروع به خرید اکانتهای اتحاد ما و اذر بایجان نکرده بودیدو ارتش طلایی رو نخریده بودین...
اره....
اقایونی که تو اتحاد ارتش طلایی هستن.... خاک تو .... از خدا بترسید نه از موسس اتحادتون ...همه نیرو هاتونو بکوبید به اسنوکر ...حتی اگر پول گرفته بودید هم بزنید....این پولا خوردن نداره
خبر دست اول.... به این کارا میگه سیاست ...چند سالته؟ عنوان : .....
ارسال شده توسط جانشین hamid_63 در 1393/03/25 18:59:10
کد پیام: 1917687
dadash pol darim alamoo adamoo mikharim
zadimetoon damemoon garem zerang booodim
be jaye gerye kardan ye kam siyasat dashti pesar daei ehsan khan
shooomam mizadin
pesar amat ke gedaei mikard vase zadane katibe usr pasaye
etehadetono mikhast
badesham maaa bi kar nistim ke pole bedim be kasi enghad adam darim ke hame kar vasamon mikonan
esme etehade bebin roofaghaaa roofagha hame ja hastan too har etehadi
shoomaha ham age acc mehragane radoo az meysam nemikhaidin eshsanam acc s.ghasemiyoo nemikharid che harfi vase gooftan dashtin
mahaaa peykan zire pamoon nist
khalafe maaa balataraz in harfaaaaa ke peykan savar shim
age atibe zdim damemon garem zerang boodim siyasat dashtim
montazere manam bashe
http://8pic.ir/images/lguiqp718b7jenlxbr8v.png
اقا اینا همه رو خریدن ...اتحاد هم میخرن...500 تا اکانت خریدن...والا این دیگه معنی شو من بلی نیستم..اون داره زمینو زمانو میخره ...فکر کنم شهرای گینگیزو هم خریده...بابا مرد مومن تو که پولداریو دستت با دهنت خوبه که دستت به دهن هوریان بهشتی هم میرسه ... چرا میای خراب میکنی بازیو..لا اقل مثل بازی رفتار کن بیجنبه...والا...تا پول دارن میخوان افراط کنن ...حدو مرز خودشونو نمیدونن.... بی جنبه ها ...
راستی این جالب تره ... بیبین خوشگل پسر ... کتیبه مال ما بوده و هست ... تو کتیبرو 5 میلیون خریدی ... بازم مال ماست....اونم بر نمیدارم...برو پول بده شاید تونستی ساختمون عصر............ بخری..... بزن به نام خودت ..بنویس عصر اسنوکر ...خوبه نه؟
عنوان : کتیبه شناسایی شد
ارسال شده توسط ایتالیایی در 1393/03/25 16:59:13
کد پیام: 1916822
اتحاد ما که مدیراشون پول گرفتن که اتحاد ما حمله نکنه بهمون میگن حمله نکنید
ولی این امارو داشته باشین که شهر ava کتیبه اونجاس عمومی کن همه بزنن اینم سندش
من 600 کیلو فرستادم یعنی کل نیروهامو............
اولین سند
اچ پالاد که سند خیلی بزرگتریه که حرفم ثابت میشه....
اکانتهای دور قسمت سوخترو دقت کنید ...همه تو نقشه قرمز شدن ...همه روفقایی شدن...جالب نیست؟
من میرم از اینجا...تا شاید نفس راحت بکشن ...ی 4 تا از شهراشونو اووردم پایین بعد میرم...هنوز هستم
حرف اخرم .......
اگر من گفتم شانس زدن کتیبه 70 درصده واسه ما ...واسه اون زمان بود که شما با اون همه اکانتی که داشتین شروع به خرید اکانتهای اتحاد ما و اذر بایجان نکرده بودیدو ارتش طلایی رو نخریده بودین...
اره....
اقایونی که تو اتحاد ارتش طلایی هستن.... خاک تو .... از خدا بترسید نه از موسس اتحادتون ...همه نیرو هاتونو بکوبید به اسنوکر ...حتی اگر پول گرفته بودید هم بزنید....این پولا خوردن نداره
خبر دست اول.... به این کارا میگه سیاست ...چند سالته؟ عنوان : .....
ارسال شده توسط جانشین hamid_63 در 1393/03/25 18:59:10
کد پیام: 1917687
dadash pol darim alamoo adamoo mikharim
zadimetoon damemoon garem zerang booodim
be jaye gerye kardan ye kam siyasat dashti pesar daei ehsan khan
shooomam mizadin
pesar amat ke gedaei mikard vase zadane katibe usr pasaye
etehadetono mikhast
badesham maaa bi kar nistim ke pole bedim be kasi enghad adam darim ke hame kar vasamon mikonan
esme etehade bebin roofaghaaa roofagha hame ja hastan too har etehadi
shoomaha ham age acc mehragane radoo az meysam nemikhaidin eshsanam acc s.ghasemiyoo nemikharid che harfi vase gooftan dashtin
mahaaa peykan zire pamoon nist
khalafe maaa balataraz in harfaaaaa ke peykan savar shim
age atibe zdim damemon garem zerang boodim siyasat dashtim
montazere manam bashe
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
آشنای ناشناس