فردا آبی هاهمه خون گریه می کنند ! نکن ای صبح طلوع ! نکن ای صبح طلوع!
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/03/07 12:55:37
فردا آبی هاهمه خون گریه می کنند ! نکن ای صبح طلوع ! نکن ای صبح طلوع!
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/03/07 12:55:46
قرمز تر از آنیم که بی رنگ بمیریم/ آبی نیستیم که با ننگ بمیریم!!
|
|
1393/03/07 12:56:08
یه روز یه استقلالی میره کتابفروشی میگه: ببخشید آقا کتاب قهرمانی استقلال رو
دار ید؟ یارو میگه: نه، ما کتابهای تخیلی نمی فروشیم! خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/03/07 12:57:17
اگه گفتین هفته چندم لیگ برتره ؟ بله هفته ششم !
اگه گفتین ماه چندم هستیم ؟ بله ماه ششم ! کابوس شش تایی ها ! خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/03/07 12:58:04
پیشنهاد ویژه پرسپولیس برای دربی :
ما ۱۰ نفره میایم توی زمین ! ، دو گلم برای اس دق لالی ها ، از دقیقه ۸۰ هم بازی شروع می کنیم ، خوبه ؟ نبود ؟ صدا نمیاد ! خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/03/07 12:58:30
توهین نکنید
|
|
1393/03/07 12:59:10
به استقلالیه میگن درد عشق بدتره یا درد دندون ؟
میگه هنوز تو دربی ۶ تا گل نخوردی تا بفهمى !!Icon8 خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/03/07 13:00:15
برنامه پرویز مظلومی برای شکر گذاری در بازی با استقلال اعلام شد :
در صورت باخت با اختلاف ? گل سجده شکر + امام زاده صالح با اختلاف ? گل سجده شکر + امامزاده داوود با اختلاف ? گل نماز شکر دسته جمعی + مشهد مقدس تساوی نماز شکر ??میلیونی با حضور تمام آبی ها ! + * مکرمه !! خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/03/07 13:02:00
آقا ما فرهاد مجیدی، شما سلطان دریبل دنیا !
آقا اصلا ما خسرو حیدری، شما مهدی مهدویکیا آقا ما حنیف عمرانزاده، شما سید جلال حسینی آقا ما امیرحسین صادقی، شما داش محسن بنگر اصلا ما آرش برهانی، شما آقای گل جهان، علی دایی آقا ما بهترین بازیکن هفته امارات.... شما هشتمین خرید برتر تاریخ بایرن آقا ما آفساید مجیدی، شما فرار مهدویکیا اصلا ما فرهاد مجیدی، شما سلطان دریبل دنیا، علی کریمی از استقلال که دیگه داغونتر نیست؟ ما استقلال، شما پرسپولیس ! http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس |
|
1393/03/07 13:07:47
خدایا ازاین که با خلقت پرسپلیس باعث شدی استقلال بی سرور نباشه ممنون
|
منوی کاربری
|
||