اگه تکراریه عیبی نداره بزار دوباره بیاد برای اونهایی که تازه اومدند .
باشه.
فقط لطفا کلکل راه نندازین.
داداش هنوز شروع نشده که...بعدشم شما شروع کردی خوب
حتما من اومدم شروع کردم که 6 تایی و...
من فقط افتخاراتش نوشتم دیگگه هم اسپم نده لطفا .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]اگه تکراریه عیبی نداره بزار دوباره بیاد برای اونهایی که تازه اومدند .[/div][/quote]
باشه.
فقط لطفا کلکل راه نندازین.[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
داداش هنوز شروع نشده که...بعدشم شما شروع کردی خوب:D[/div][/quote]
حتما من اومدم شروع کردم که 6 تایی و...[/div][/quote]
من فقط افتخاراتش نوشتم دیگگه هم اسپم نده لطفا .
حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟
این مطلب در 1393/03/07 12:15:37 نوشته شده است و در 1393/03/07 12:16:22 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[b]تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟:!:[/b]
حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟
اون پوکید؟؟؟
میگم چرا لایکام کم شدن
یعنی اگر یک تایپک مفید تو کل این انجمن بود توی این چند روز همون بود و بس
یعنی چی؟
من که لایکام نصف میشن از وسط
آشنای ناشناس
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[b]تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟:!:[/b][/div][/quote]
اون پوکید؟؟؟:o
میگم چرا لایکام کم شدن:?[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
یعنی اگر یک تایپک مفید تو کل این انجمن بود توی این چند روز همون بود و بس:|
یعنی چی؟
من که لایکام نصف میشن از وسط:cry::cry::cry:
اون پوکید؟؟؟
میگم چرا لایکام کم شدن
یعنی چی؟
کدوم تاپیک؟؟
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[b]تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟:!:[/b][/div][/quote]
یعنی چی؟
من که لایکام نصف میشن از وسط:cry::cry::cry:[/div][/quote]
کدوم تاپیک؟؟
اون پوکید؟؟؟
میگم چرا لایکام کم شدن
یعنی چی؟
کدوم تاپیک؟؟
اس ام اس باحال بود فکر کنم ازdr_bahman7 این بنده خدا
آشنای ناشناس
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
یعنی چی؟
من که لایکام نصف میشن از وسط:cry::cry::cry:[/div][/quote]
کدوم تاپیک؟؟[/div][/quote]
اس ام اس باحال بود فکر کنم ازdr_bahman7 این بنده خدا :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.