حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟
اون پوکید؟؟؟
میگم چرا لایکام کم شدن
یعنی اگر یک تایپک مفید تو کل این انجمن بود توی این چند روز همون بود و بس
یعنی چی؟
من که لایکام نصف میشن از وسط
کدوم تاپیک؟؟
اس ام اس باحال بود فکر کنم ازdr_bahman7 این بنده خدا
اون رفت ب فنا؟؟
چرا آخه؟؟
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[b]تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟:!:[/b][/div][/quote]
اون پوکید؟؟؟:o
میگم چرا لایکام کم شدن:?[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
یعنی اگر یک تایپک مفید تو کل این انجمن بود توی این چند روز همون بود و بس:|
یعنی چی؟
من که لایکام نصف میشن از وسط:cry::cry::cry:[/div][/quote]
کدوم تاپیک؟؟[/div][/quote]
اس ام اس باحال بود فکر کنم ازdr_bahman7 این بنده خدا :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
[/div][/quote]
اون رفت ب فنا؟؟ :o
چرا آخه؟؟ :|
حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟
اون پوکید؟؟؟
میگم چرا لایکام کم شدن
یعنی چی؟
کدوم تاپیک؟؟
اون رفت ب فنا؟؟
چرا آخه؟؟
همینه دیگه....دقیقا الان هنگم به خاطر همین داغونم...آخه یک تایپک کاملا بیخود سر جاش میمونه اون تایپک به اون خوبی از وسط نصف میشه
این مطلب در 1393/03/07 12:23:28 نوشته شده است و در 1393/03/07 12:23:53 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[b]تایپک کلکل های الکی میمونه اون یکی که حداقل مفید تره نصف میشه از وسط؟یعنی چی؟:!:[/b][/div][/quote]
یعنی چی؟
اس ام اس باحال بود فکر کنم ازdr_bahman7 این بنده خدا :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
[/div][/quote]
چرا آخه؟؟ :|[/div][/quote]
همینه دیگه....دقیقا الان هنگم به خاطر همین داغونم...آخه یک تایپک کاملا بیخود سر جاش میمونه اون تایپک به اون خوبی از وسط نصف میشه:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
اون پوکید؟؟؟
میگم چرا لایکام کم شدن
یعنی چی؟
کدوم تاپیک؟؟
اون رفت ب فنا؟؟
چرا آخه؟؟
همینه دیگه....دقیقا الان هنگم به خاطر همین...آخه یک تایپک کاملا بیخود سر جاش میمونه اون تایپک به اون خوبی از وسط نصف میشه
انجمنه ما داریم
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حـــآلــــآ کلا اینا رو بیخیال ولی این تایپک جک های بنده خدا رو کی زد نصف کرد از وسط:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
یعنی چی؟
[/div][/quote]
چرا آخه؟؟ :|[/div][/quote]
همینه دیگه....دقیقا الان هنگم به خاطر همین...آخه یک تایپک کاملا بیخود سر جاش میمونه اون تایپک به اون خوبی از وسط نصف میشه:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
انجمنه ما داریم :|
عــآقــآ همتون گزارش تخلف اون یکی تایپک کلا بیخود رو بزنید بره برای تلافی
هر چند لایک هام جبران نمیشه
به خاطر لایک حرص نخور از جوونیت چیزی نمیمونه ها
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]عــآقــآ همتون گزارش تخلف اون یکی تایپک کلا بیخود رو بزنید بره برای تلافی :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
هر چند لایک هام جبران نمیشه:cry::cry:[/div][/quote]
به خاطر لایک حرص نخور از جوونیت چیزی نمیمونه ها
معین جان میگه برید بیرون تا ضد حال نزنیم
بهشون نگیم یک افتخار تو اسیا و ....
دوتا ستاره استقلال کورشون کرده
راستی شیث ر ضایی پرسپولیسی با غیرت کجاست ؟؟؟
این مطلب در 1393/03/07 12:32:25 نوشته شده است و در 1393/03/07 12:32:47 ویرایش شده است .
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ساسین[/b][/div][div]اینجا تا پیک پرسپولیسی هاس استقلالی ها برن بیرون:x[/div][/quote]
میتونی بیرونمون کن.
فضای مجازی خداس دلم میخواد وایسم:mrgreen:[/div][/quote]
راستی شیث ر ضایی پرسپولیسی با غیرت کجاست ؟؟؟ :D:D:D
استفلال:ما 2 بار قهرمان اسیا شدیم.
فولاد:ما درایم اسیایی میشیم.
تراکتورسازی:ما داریم اسیایی میشیم.
نفت تهران:ما داریم اسیایی میشیم.
پرسپولیس:ما سال 52 شیش تا زدیم.
من فقط یه چیزی بگم در این مورد
همین پرسپولیسی که از هر کـس و نا کسـی میبازه و گل میخوره با 6 تا گل دهن استقلال قهرمان و پرافتخار رو سرویس کرد .
عجیبه ها مگه نه ؟؟؟ استقلال تیم به این بزرگی مگه میشه تو 10 دقیقه3 تا بخوره . تازه اونم از پرسپولیس
جل الخالق
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]استفلال:ما 2 بار قهرمان اسیا شدیم.
فولاد:ما درایم اسیایی میشیم.
تراکتورسازی:ما داریم اسیایی میشیم.
نفت تهران:ما داریم اسیایی میشیم.
پرسپولیس:ما سال 52 شیش تا زدیم.:lol:[/div][/quote]
من فقط یه چیزی بگم در این مورد
همین پرسپولیسی که از هر کـس و نا کسـی میبازه و گل میخوره با 6 تا گل دهن استقلال قهرمان و پرافتخار رو سرویس کرد .
عجیبه ها مگه نه ؟؟؟ استقلال تیم به این بزرگی مگه میشه تو 10 دقیقه3 تا بخوره .:?::?::shock: تازه اونم از پرسپولیس
جل الخالق
راستی شیث ر ضایی پرسپولیسی با غیرت کجاست ؟؟؟
داداش شما تو 10 دقیقه 3 تا گل نخورید بقیش پیش کش . ببخشید دیگه باید جواب بدیم از همه استقلالی هامعذرت .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ساسین[/b][/div][div]اینجا تا پیک پرسپولیسی هاس استقلالی ها برن بیرون:x[/div][/quote]
میتونی بیرونمون کن.
فضای مجازی خداس دلم میخواد وایسم:mrgreen:[/div][/quote]
راستی شیث ر ضایی پرسپولیسی با غیرت کجاست ؟؟؟ :D:D:D[/div][/quote]
داداش شما تو 10 دقیقه 3 تا گل نخورید بقیش پیش کش . ببخشید دیگه باید جواب بدیم از همه استقلالی هامعذرت .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.