استقلالی های بیچاره که تقصیری ندارن...فقط یکمی فراموشی دارن... پرسپولیس / استقلال تو این تایپک بود که یک هویی غیب شدید
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
استقلالی های بیچاره که تقصیری ندارن...فقط یکمی فراموشی دارن...
[b]پرسپولیس / استقلال[/b]
[b]تو این تایپک بود که یک هویی غیب شدید[/b]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
تو این تاپیکی که لینکش رو دادم خیلی زیبا آبروی همتون رفت...
من فقط صفه اولشو دیدم
پنج پرسپولیس
دو استقلالی
دو سپاهانی
بقیشو نمیدونم
این مطلب در 1393/03/07 12:38:21 نوشته شده است و در 1393/03/07 12:38:43 ویرایش شده است .
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]تو این تاپیکی که لینکش رو دادم خیلی زیبا آبروی همتون رفت...[/div][/quote]
من فقط صفه اولشو دیدم
پنج پرسپولیس
دو استقلالی
دو سپاهانی
بقیشو نمیدونم :roll:
شما بگو چطوری شد یک هویی متواری شدید پشت سرتون رو نیگاه نکردید؟
نت قطع شد؟ طوفان اومد کابل هارو قطع کرد؟برق رفت؟ کدوم پرسپولیس / استقلال
بقیرو نمیدونم اما من به این دلیل رفتم ک ماشاءالله تعداد بیشماری از استقلالیا داشتن ازم حمایت میکردن
من یه حرف میزدم استقلالیا به من گیر میدن!
میرفتم از اون تاپیک بهتر بود!
شما تازه اومدی.
تو کلکلای قبلی معمولا مساوی تموم میشد.
منظورم موقع دربیاس!
داداش چه ربطی داره؟ اگر حرفی برای گفتن داشتید میگفتید...خوبه هستش همون تایپک هنوز...نمونش ساسین که 2 نفر باهاش بحث کردن و تنهایی جوابشونو داد (( شایدم خودت هم بودی که با ساسین بحث کردی )) بعدش هم یک 10 تایی عکس گذاشتم فقط که یک هویی همتون متواری شدید
این مطلب در 1393/03/07 12:44:05 نوشته شده است و در 1393/03/07 12:44:30 ویرایش شده است .
آشنای ناشناس
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ساسین[/b][/div][div]تاپیک قبلی استقلال پرسپولیس بستتون نبود میخوای بکشمش بالا
اون همه بهتون جواب دادیم حالا باز ..........
نمیخوام بگم[/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/12104/%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D9%88-%D8%A2%D8%A8%DB%8C?allpost_page=&ut=dXNlcnM&uti=330404
دیگه حرفی ندارم.[/div][/quote]
شما بگو چطوری شد یک هویی متواری شدید پشت سرتون رو نیگاه نکردید؟:lol::lol::lol::lol:
نت قطع شد؟ طوفان اومد کابل هارو قطع کرد؟برق رفت؟ کدوم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[b] پرسپولیس / استقلال[/b][/div][/quote]
بقیرو نمیدونم اما من به این دلیل رفتم ک ماشاءالله تعداد بیشماری از استقلالیا داشتن ازم حمایت میکردن:lol:
شما تازه اومدی.
منظورم موقع دربیاس![/div][/quote]
داداش چه ربطی داره؟ :shock: اگر حرفی برای گفتن داشتید میگفتید...خوبه هستش همون تایپک هنوز...نمونش ساسین که 2 نفر باهاش بحث کردن و تنهایی جوابشونو داد (( شایدم خودت هم بودی که با ساسین بحث کردی )) بعدش هم یک 10 تایی عکس گذاشتم فقط که یک هویی همتون متواری شدید:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
معین جان میگه برید بیرون تا ضد حال نزنیم
بهشون نگیم یک افتخار تو اسیا و ....
دوتا ستاره استقلال کورشون کرده
راستی شیث ر ضایی پرسپولیسی با غیرت کجاست ؟؟؟
داداش شما تو 10 دقیقه 3 تا گل نخورید بقیش پیش کش . ببخشید دیگه باید جواب بدیم از همه استقلالی هامعذرت .
برو باوووو
شما هر وقت یادگرفتید از تیم دسته دومی 6 نخورید بیاید اینجا حرف بزنید
پرپولیسی ها چه رویی دارن واقعا ...
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ساسین[/b][/div][div]اینجا تا پیک پرسپولیسی هاس استقلالی ها برن بیرون:x[/div][/quote]
میتونی بیرونمون کن.
فضای مجازی خداس دلم میخواد وایسم:mrgreen:[/div][/quote]
معین جان میگه برید بیرون تا ضد حال نزنیم
بهشون نگیم یک افتخار تو اسیا و ....
دوتا ستاره استقلال کورشون کرده
راستی شیث ر ضایی پرسپولیسی با غیرت کجاست ؟؟؟ :D:D:D[/div][/quote]
داداش شما تو 10 دقیقه 3 تا گل نخورید بقیش پیش کش . ببخشید دیگه باید جواب بدیم از همه استقلالی هامعذرت .[/div][/quote]
برو باوووو
شما هر وقت یادگرفتید از تیم دسته دومی 6 نخورید بیاید اینجا حرف بزنید
پرپولیسی ها چه رویی دارن واقعا ...
شما بگو چطوری شد یک هویی متواری شدید پشت سرتون رو نیگاه نکردید؟
نت قطع شد؟ طوفان اومد کابل هارو قطع کرد؟برق رفت؟ کدوم پرسپولیس / استقلال
بقیرو نمیدونم اما من به این دلیل رفتم ک ماشاءالله تعداد بیشماری از استقلالیا داشتن ازم حمایت میکردن
شما تازه اومدی.
منظورم موقع دربیاس!
داداش چه ربطی داره؟ اگر حرفی برای گفتن داشتید میگفتید...خوبه هستش همون تایپک هنوز...نمونش ساسین که 2 نفر باهاش بحث کردن و تنهایی جوابشونو داد (( شایدم خودت هم بودی که با ساسین بحث کردی )) بعدش هم یک 10 تایی عکس گذاشتم فقط یک هویی همتون متواری شدید
من که قبول دارم.
اون روز ادامه ی بحث رو من ادامه ندادم.(چه جمله ای:mrgreen
اصلا میتونی داداش ادامه بدی؟نتایج فوق درخشانی کسب کردید من تازه یکمشو گفتم بقیه رو که میگفتم رسما اعلام برائت میکردی از استقلالی بودن
آشنای ناشناس
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ساسین[/b][/div][div]تاپیک قبلی استقلال پرسپولیس بستتون نبود میخوای بکشمش بالا
اون همه بهتون جواب دادیم حالا باز ..........
نمیخوام بگم[/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/12104/%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D9%88-%D8%A2%D8%A8%DB%8C?allpost_page=&ut=dXNlcnM&uti=330404
دیگه حرفی ندارم.[/div][/quote]
شما بگو چطوری شد یک هویی متواری شدید پشت سرتون رو نیگاه نکردید؟:lol::lol::lol::lol:
نت قطع شد؟ طوفان اومد کابل هارو قطع کرد؟برق رفت؟ کدوم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[b] پرسپولیس / استقلال[/b][/div][/quote]
بقیرو نمیدونم اما من به این دلیل رفتم ک ماشاءالله تعداد بیشماری از استقلالیا داشتن ازم حمایت میکردن:lol:
شما تازه اومدی.
منظورم موقع دربیاس![/div][/quote]
داداش چه ربطی داره؟ :shock: اگر حرفی برای گفتن داشتید میگفتید...خوبه هستش همون تایپک هنوز...نمونش ساسین که 2 نفر باهاش بحث کردن و تنهایی جوابشونو داد (( شایدم خودت هم بودی که با ساسین بحث کردی )) بعدش هم یک 10 تایی عکس گذاشتم فقط یک هویی همتون متواری شدید:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
من که قبول دارم.
اون روز ادامه ی بحث رو من ادامه ندادم.(چه جمله ای:mrgreen:)[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اصلا میتونی داداش ادامه بدی؟نتایج فوق درخشانی کسب کردید من تازه یکمشو گفتم بقیه رو که میگفتم رسما اعلام برائت میکردی از استقلالی بودن:lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.