واقعا دوره اخر الزمان ابجی ساغر اگه شما مریض نبودی اون روز چه کارهایی رو که نمی کردی خدا رو شکر مریض بودی دستت به گناه الوده نشد
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
رقصیدن گناه نیست:-D
جلو پسرا ک نمیخواستیم برقصیم!!
گ[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]واقعا دوره اخر الزمان ابجی ساغر اگه شما مریض نبودی اون روز چه کارهایی رو که نمی کردی خدا رو شکر مریض بودی دستت به گناه الوده نشد [/div][/quote]
واقعا دوره اخر الزمان ابجی ساغر اگه شما مریض نبودی اون روز چه کارهایی رو که نمی کردی خدا رو شکر مریض بودی دستت به گناه الوده نشد
افریده شدید که گناه کنید
این دنیا که حال نمیکنیم اون دنیا هم که حال نمیکنیم پس کی میخوایم حال کنیم ؟
بزار تو این دنیا لااقل حال کنیم اون دنیا میشه فال و تماشا
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]واقعا دوره اخر الزمان ابجی ساغر اگه شما مریض نبودی اون روز چه کارهایی رو که نمی کردی خدا رو شکر مریض بودی دستت به گناه الوده نشد [/div][/quote]
افریده شدید که گناه کنید
این دنیا که حال نمیکنیم اون دنیا هم که حال نمیکنیم پس کی میخوایم حال کنیم ؟:P
بزار تو این دنیا لااقل حال کنیم اون دنیا میشه فال و تماشا :D
داداش این گناه ها ارزش اتش جهنم خوردن اب خونی کثیف لجنی خوردن غذا هایی مثل موش کثیف و از همهن بدتر تو اون دنیا تا اخرتو بهشتی یا جهنم پس مراقب اعمال خودتون باشید در ضمن به از رو حانی محله شنیدم که رقص حرام است کلا برای همه دیگه بحث زیاد کشش ندید ممنون ادامه تاپیک
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
داداش این گناه ها ارزش اتش جهنم خوردن اب خونی کثیف لجنی خوردن غذا هایی مثل موش کثیف و از همهن بدتر تو اون دنیا تا اخرتو بهشتی یا جهنم پس مراقب اعمال خودتون باشید در ضمن به از رو حانی محله شنیدم که رقص حرام است کلا برای همه دیگه بحث زیاد کشش ندید ممنون ادامه تاپیک
داداش این گناه ها ارزش اتش جهنمرا ندارد د پس مراقب اعمال خودتون باشید در ضمن به از رو حانی محله شنیدم که رقص حرام است کلا برای همه دیگه بحث زیاد کشش ندید ممنون ادامه تاپیک
نمی شد حالا کمتر تشریحش کنی
رقص زن فقط برا همسرش مکشل ندارد رساله و اینا که دارید ؟ مراجعه کن پس
این مطلب در 1393/02/15 22:49:13 نوشته شده است و در 1393/02/15 22:50:07 ویرایش شده است .
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]داداش این گناه ها ارزش اتش جهنمرا ندارد د پس مراقب اعمال خودتون باشید در ضمن به از رو حانی محله شنیدم که رقص حرام است کلا برای همه دیگه بحث زیاد کشش ندید ممنون ادامه تاپیک [/div][/quote]
:|
نمی شد حالا کمتر تشریحش کنی :|
داداش این گناه ها ارزش اتش جهنمرا ندارد د پس مراقب اعمال خودتون باشید در ضمن به از رو حانی محله شنیدم که رقص حرام است کلا برای همه دیگه بحث زیاد کشش ندید ممنون ادامه تاپیک
نمی شد حالا کمتر تشریحش کنی
می دونم ولی گفتم نمی خوام کشش بدم
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]داداش این گناه ها ارزش اتش جهنمرا ندارد د پس مراقب اعمال خودتون باشید در ضمن به از رو حانی محله شنیدم که رقص حرام است کلا برای همه دیگه بحث زیاد کشش ندید ممنون ادامه تاپیک [/div][/quote]
:|
نمی شد حالا کمتر تشریحش کنی :|
رقص زن فقط برا همسرش مکشل ندارد رساله و اینا که دارید ؟ مراجعه کن پس[/div][/quote]
می دونم ولی گفتم نمی خوام کشش بدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.