نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش
اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.
مال ماهم 10 بعدی
برا تو 3 بعدی پدا نمیشه
برا ما همه جورش هست اون براتو هست که عینک ها به چشات نمی خوره
عسیسم از ظرافتم هست
چه قدر تو ظرافت دارییییییی
میبینم که........
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]پس منم ببینم دیگه[/div][/quote] نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش:mrgreen:[/div][/quote] اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.[/div][/quote] مال ماهم 10 بعدی[/div][/quote] برا تو 3 بعدی پدا نمیشه [/div][/quote] برا ما همه جورش هست اون براتو هست که عینک ها به چشات نمی خوره[/div][/quote] عسیسم از ظرافتم هست[/div][/quote]
چه قدر تو ظرافت دارییییییی:arrow::arrow::twisted::twisted:
میبینم که........
مال ماهم 10 بعدی
برا تو 3 بعدی پدا نمیشه
عسیسم از ظرافتم هست
چه قدر تو ظرافت دارییییییی
میبینم که........
با عینک های منفی 10000000000 بعدی چی میبینی؟؟؟
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]پس منم ببینم دیگه[/div][/quote] نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش:mrgreen:[/div][/quote] اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.[/div][/quote] مال ماهم 10 بعدی[/div][/quote] برا تو 3 بعدی پدا نمیشه [/div][/quote] برا ما همه جورش هست اون براتو هست که عینک ها به چشات نمی خوره[/div][/quote] عسیسم از ظرافتم هست[/div][/quote]
چه قدر تو ظرافت دارییییییی:arrow::arrow::twisted::twisted:
میبینم که........[/div][/quote]
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div]دعوا هم بی دعوا:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
با اون تفنگات میگی دعوا بی دعوا؟؟[/div][/quote]
اون تفنگا برای روز مبادا هست:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
مال ماهم 10 بعدی
برا تو 3 بعدی پدا نمیشه
عسیسم از ظرافتم هست
چه قدر تو ظرافت دارییییییی میبینم که........
برات گزارش تخلف میدم ها
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]پس منم ببینم دیگه[/div][/quote] نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش:mrgreen:[/div][/quote] اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.[/div][/quote] مال ماهم 10 بعدی[/div][/quote] برا تو 3 بعدی پدا نمیشه [/div][/quote] برا ما همه جورش هست اون براتو هست که عینک ها به چشات نمی خوره[/div][/quote] عسیسم از ظرافتم هست[/div][/quote] چه قدر تو ظرافت دارییییییی:arrow::arrow::twisted::twisted: میبینم که........[/div][/quote] با عینک های منفی 10000000000 بعدی چی میبینی؟؟؟[/div][/quote]
برات گزارش تخلف میدم ها:twisted:
مال ماهم 10 بعدی
برا تو 3 بعدی پدا نمیشه
عسیسم از ظرافتم هست
برات گزارش تخلف میدم ها
اون چه جوریه
تخلف چی دزدی وای ماما؟؟؟
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]پس منم ببینم دیگه[/div][/quote] نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش:mrgreen:[/div][/quote] اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.[/div][/quote] مال ماهم 10 بعدی[/div][/quote] برا تو 3 بعدی پدا نمیشه [/div][/quote] برا ما همه جورش هست اون براتو هست که عینک ها به چشات نمی خوره[/div][/quote] عسیسم از ظرافتم هست[/div][/quote] چه قدر تو ظرافت دارییییییی:arrow::arrow::twisted::twisted: میبینم که........[/div][/quote] با عینک های منفی 10000000000 بعدی چی میبینی؟؟؟[/div][/quote]
برات گزارش تخلف میدم ها:twisted:[/div][/quote]
اون چه جوریه
تخلف چی دزدی وای ماما؟؟؟
مال ماهم 10 بعدی
برا تو 3 بعدی پدا نمیشه
عسیسم از ظرافتم هست
برات گزارش تخلف میدم ها
ای بابا بس کنید دیگه
کاری نکنید که تفنگمو در بیارم
چون میگذرد نیست غمی...
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]پس منم ببینم دیگه[/div][/quote] نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش:mrgreen:[/div][/quote] اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.[/div][/quote] مال ماهم 10 بعدی[/div][/quote] برا تو 3 بعدی پدا نمیشه [/div][/quote] برا ما همه جورش هست اون براتو هست که عینک ها به چشات نمی خوره[/div][/quote] عسیسم از ظرافتم هست[/div][/quote] چه قدر تو ظرافت دارییییییی:arrow::arrow::twisted::twisted: میبینم که........[/div][/quote] با عینک های منفی 10000000000 بعدی چی میبینی؟؟؟[/div][/quote]
برات گزارش تخلف میدم ها:twisted:[/div][/quote]
ای بابا بس کنید دیگه:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
کاری نکنید که تفنگمو در بیارم:evil::evil::evil::evil::evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.