این مطلب در 1391/10/23 16:07:15 نوشته شده است و در 1391/10/23 16:08:16 ویرایش شده است .
من هیچ وقت نمی بازم ؛
چون برد برام ارزشی نداره...
[quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]میبینم که حوصلم سر رفته.یه چیز بگید درست شم[/div][/quote]
برو حوصله تو تو شارژ بزن:lol::lol::lol::lol:
میبینم که....
[/div][/quote]
با این شارژر خورشیدیا؟
نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش
اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.
مال ماهم 10 بعدی
برا تو 3 بعدی پدا نمیشه
برا ما همه جورش هست اون براتو هست که عینک ها به چشات نمی خوره
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]پس منم ببینم دیگه[/div][/quote] نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش:mrgreen:[/div][/quote] اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.[/div][/quote] مال ماهم 10 بعدی[/div][/quote] برا تو 3 بعدی پدا نمیشه [/div][/quote]
نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش
اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.
مال ماهم 10 بعدی
برا تو 3 بعدی پدا نمیشه
عسیسم از ظرافتم هست
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]پس منم ببینم دیگه[/div][/quote] نه شما نبین ممکنه چشات ضعیف بشه ماعینک داریم ازاون سه بعدی هاش:mrgreen:[/div][/quote] اوله له مال من 5بعدی و در مقابل ضربه های پسمل ها مقاوم هست.[/div][/quote] مال ماهم 10 بعدی[/div][/quote] برا تو 3 بعدی پدا نمیشه [/div][/quote]
برا ما همه جورش هست اون براتو هست که عینک ها به چشات نمی خوره[/div][/quote]
عسیسم از ظرافتم هست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.