میبینم که من فقط تفنگ دارم اونم 2تا کسی تفنگ نداره
میبینم که من هم دارم
کجاس در بیار ما هم ببینیم
میبینیم که تفنگاتو قایم کردی مجوز نداره
من هیچ وقت نمی بازم ؛
چون برد برام ارزشی نداره...
[quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div]میبینم که من فقط تفنگ دارم اونم 2تا کسی تفنگ نداره:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
میبینم که من هم دارم:twisted:[/div][/quote]
کجاس در بیار ما هم ببینیم:lol::lol:
[/div][/quote]
میبینیم که تفنگاتو قایم کردی مجوز نداره
میبینم که من هم دارم
من هیدن گان دارم.شماها که ندیدید نمیدونید.به دستبند و هیدن بلیدم یک تفنگ مخفی وصله.مگه اساسینز کرید بازی نکردید؟
inera@att.net
[quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div]میبینم که من فقط تفنگ دارم اونم 2تا کسی تفنگ نداره:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
من هیدن گان دارم.شماها که ندیدید نمیدونید.به دستبند و هیدن بلیدم یک تفنگ مخفی وصله.مگه اساسینز کرید بازی نکردید؟;)
میبینم که من هم دارم
من هیدن گان دارم.شماها که ندیدید نمیدونید.به دستبند و هیدن بلیدم یک تفنگ مخفی وصله.مگه اساسینز کرید بازی نکردید؟
میبینم که فقط اساسینز میتونه مخفیانه ادم بکشه
این مطلب در 1391/10/23 15:53:09 نوشته شده است و در 1391/10/23 15:54:43 ویرایش شده است .
چون میگذرد نیست غمی...
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div]میبینم که من فقط تفنگ دارم اونم 2تا کسی تفنگ نداره:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
من هیدن گان دارم.شماها که ندیدید نمیدونید.به دستبند و هیدن بلیدم یک تفنگ مخفی وصله.مگه اساسینز کرید بازی نکردید؟;)[/div][/quote]
میبینم که فقط اساسینز میتونه مخفیانه ادم بکشه:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div]میبینم که من فقط تفنگ دارم اونم 2تا کسی تفنگ نداره:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
من هیدن گان دارم.شماها که ندیدید نمیدونید.به دستبند و هیدن بلیدم یک تفنگ مخفی وصله.مگه اساسینز کرید بازی نکردید؟;)[/div][/quote]
اونکه ببببببببببببببببببببببللللللللللللللللللللللللللللللللللههههههههههههههههههههههههههه:twisted:8-):D:):lol::P:evil::!:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.