مبینم که نه داداش اتفاقا امروز اعصاب ندارم و همچنین حوصله هم نداره و همچنین بیکارو و همچنین علافم.
بینگو درکت میکنم
میبینم که نیومدین به اون اتحاد بیاین ضرر نمیکنین به جان خودم این اتحاد جای پیشرفت زیاد داره همه امشب بیاین
من هیچ وقت نمی بازم ؛
چون برد برام ارزشی نداره...
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]مبینم که نه داداش اتفاقا امروز اعصاب ندارم و همچنین حوصله هم نداره و همچنین بیکارو و همچنین علافم.
بینگو درکت میکنم[/div][/quote]
میبینم که نیومدین به اون اتحاد بیاین ضرر نمیکنین به جان خودم این اتحاد جای پیشرفت زیاد داره همه امشب بیاین
مبینم که نه داداش اتفاقا امروز اعصاب ندارم و همچنین حوصله هم نداره و همچنین بیکارو و همچنین علافم.
بینگو درکت میکنم
بابا این دیگه چه وضعشه؟!
همش اتحاد عوض میکنید.
همه متفرق شدند دیگه چه فایده
inera@att.net
[quote][div][b]mahdi s[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]مبینم که نه داداش اتفاقا امروز اعصاب ندارم و همچنین حوصله هم نداره و همچنین بیکارو و همچنین علافم.
بینگو درکت میکنم[/div][/quote]
میبینم که نیومدین به اون اتحاد بیاین ضرر نمیکنین به جان خودم این اتحاد جای پیشرفت زیاد داره همه امشب بیاین[/div][/quote]
بابا این دیگه چه وضعشه؟!
همش اتحاد عوض میکنید.
همه متفرق شدند دیگه چه فایده
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]میبینم که چی طوری:arrow:[/div][/quote] میبینم که خیلی ناناس هستی[/div][/quote]
منم میبینم که تو هم خیلی آناناس هستی:arrow:
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]میبینم که چی طوری:arrow:[/div][/quote] میبینم که خیلی ناناس هستی[/div][/quote]
منم میبینم که تو هم خیلی آناناس هستی:arrow:[/div][/quote]
به به چه شود!!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.