جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
16876 |
![]() |
نظر سنجی کتیبه جاودان |
وقتی داشتی نظرسنجی میذاشتی به ذهنت نرسید اول مختصات شهراشون رو چک کنی بعد بذاریشون تو گزینه ها ؟ |
bi masraf | 1395/06/18 12:12:50 |
16877 |
![]() |
نظر سنجی کتیبه جاودان |
بعضیا هستن بدونه این که نزدیکه شهر گینگیز باشن بازم کتیبه میزنن |
hoseiny | 1395/06/18 16:47:35 |
16878 |
![]() |
نظر سنجی کتیبه جاودان |
کیا |
hoseiny | 1395/06/18 16:47:54 |
16879 |
![]() |
نظر سنجی کتیبه جاودان |
اولو ک نمیدونم ولی فراهانی آذشیو میکنه بالاخره نصف سرور رو خریده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ارین تهرانی | 1395/06/19 00:33:01 |
16880 |
![]() |
نظر سنجی کتیبه جاودان |
از این مسخره تر می دونید چیه؟؟ اینه که الان 5 ساعت هست کتیبه تو شهر فراهانی ثابت مونده هنوز یه حمله رو شهرهاش نیومده !!! ![]() ![]() ![]() حتی فیک !!! ![]() |
samakh | 1395/06/19 12:02:38 |
16881 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم ... |
lord_9 | 1395/04/21 14:09:19 |
16882 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] عع ... واقعا ؟ توی کتاب سال پیش ما نوشته بود آتش رو نشانه ی اهورامزدا میدانستند . و ... |
sharv | 1395/04/21 14:36:30 |
16883 |
![]() |
نظر سنجی کتیبه جاودان |
![]() |
ali tolombe1 | 1395/06/19 15:10:18 |
16884 |
![]() |
نظر سنجی کتیبه جاودان |
![]() |
ارین تهرانی | 1395/06/19 16:32:06 |
16885 |
![]() |
خداحافظی از بازی |
موفق باشین |
bahar12345 | 1395/06/23 09:46:11 |
16886 |
![]() |
معرفیییییییی |
![]() ![]() |
bahar12345 | 1395/06/26 03:31:40 |
16887 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با ... |
moein0 | 1395/04/21 14:10:38 |
16888 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] کورش پیامبر بود؟ ![]() طبق حرفای همین آقایون متعصب کورش به هر شهری میرفته میذاشته خدایان خودشونو بپرستن، ولی پیامبر هیچوقت همچین کاری نمیکنه پیامبر هر جا بره مردمو به خدا پرستی دعوت میکنه و با بت ها به مبارزه میپردازه، کورش سه تا بت رو میپرستیده، طبق کورشنامه هروردوت، که اسم بزرگترینوشن اهورامزدا بوده، بعدشم کدوم دین یکتا پرستی واسه خدا نماد میکشن؟ کدوم دین خدا پرست جلوی آتش سجده میکنن؟ ![]() این حرفا برای الان صدق میکن ... |
1370تلافی | 1395/04/21 14:38:50 |
16889 |
![]() |
سلام منابع بنده ازجمله گندم.آهن.سنگ.چوب بنده از ۶۲۰۰بیشتر نمیشود دلیلش جیه؟ |
انبارتو ارتقا بده ظرفیت انبارت پایینه |
h.palad | 1395/07/10 19:09:36 |
16890 |
![]() |
جو گیر شدن اکانتهای بزرگ |
اونا هم پیامای کسای که میشناسن رو ج میدن ولی پیامای که واس خود شیرینیه و چاپلوسیه اصلا ارزش وقت تلف کردنم نداره به جاش میتونه لیست غارتشو بزنه |
نوید46 | 1395/08/29 10:31:32 |
16891 |
![]() |
جو گیر شدن اکانتهای بزرگ |
بالاخره پیامه دیگه .. منم از این پیامها که میگید زیاد دیدم . واسه ای |
narges_narcis | 1395/08/29 22:47:23 |
16892 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علا ... |
sharv | 1395/04/21 14:15:10 |
16893 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] عع ... واقعا ؟ توی کتاب سال پیش ما نوشته بود آتش رو نشانه ی اهورامزدا میدانستند . و درمورد خود اهورامزدا هم نوشته بود ک ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/21 14:42:59 |
16894 |
![]() |
سرور٢۵....... |
ناموسن چرا نمیاد؟ ![]() |
blackcoral | 1395/07/27 17:03:39 |
16895 |
![]() |
برنامه نویس های عصر :-) |
این چه ربطی به برنامه نویس داره؟ ![]() ![]() ![]() |
cray-engine1 | 1395/08/19 19:57:31 |
16896 |
![]() |
ماهم برگشتیم |
... uote] منم بچه بودم نمیفهمیدم حرف زیاد خوردم ![]() آره تازه حرف میخوردم و نمیفهمیدم که حرف خوردم [/div][/quote] دمت گرم دیگه شما شاهکاری [/div][/quote] اون سال ها 13 یا 14 سال بیشتر سن نداشتم چه توقعی داری |
سالار امیر | 1395/09/02 22:38:43 |
16897 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت من ... |
lord_9 | 1395/04/21 14:16:44 |
16898 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] عع ... واقعا ؟ توی کتاب سال پیش ما نوشته بود آتش رو نشانه ی اهورامزدا میدانستند . و درمورد ... |
moein0 | 1395/04/21 14:45:16 |
16899 |
![]() |
ماهم برگشتیم |
من سنم کم نبود ![]() دیگه خیلی بچه بودم ![]() |
uwrmin | 1395/09/03 15:00:52 |
16900 |
![]() |
ماهم برگشتیم |
ااا ارمین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه خبر؟؟ خیلی وقت بود نبودی ![]() ![]() |
kingcrab | 1395/09/03 17:17:20 |