جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
16926 |
![]() |
بحث مفید امشب |
... v]سالار امیر[/div]
آغ لادی گِدی یادی ![]() اینو از کی یاد گرفتی ؟ ![]() سن نه ایشین وار ![]() |
javadkhof | 1395/09/07 22:09:12 |
16927 |
![]() |
کسی منو یادشه |
یه زمانی ممدحسن بود غول قرمز بود مدیر انجمنم بود الان نیستن ![]() |
m-kh5 | 1395/09/07 22:39:42 |
16928 |
![]() |
کسی منو یادشه |
غول هست |
سالار امیر | 1395/09/07 22:40:14 |
16929 |
![]() |
کسی منو یادشه |
اومد سلام برسونید بهش از من بای |
m-kh5 | 1395/09/07 22:41:05 |
16930 |
![]() |
کسی منو یادشه |
بای داش |
سالار امیر | 1395/09/07 22:41:47 |
16931 |
![]() |
یار خوب + من = سکه + سپاس فراوان |
ای بابا چرا دعوا می کنین ؟! اونم سر سن و سال آخه ؟! عجب من و باش که صبح تا شب صد جور فکر می کنم که چه کلکی بزنم ملت فکر کنن هنوز 18 سالم نشده بعد شماها به جای اینکه از طرف مقابل تشکر کنین که میگه هنوز جوونین افتادین به جوون هم ؟!!! |
mehrnaz_brave | 1395/09/10 19:17:56 |
16932 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر اله ... |
sharv | 1395/04/21 14:25:05 |
16933 |
![]() |
داستان عاشقانه به روایت تصویر |
این الان داستان عاشقانه بود ؟ عکس اول مشکل بزرگ جامعه فعلی ما بود بقیشم خریت محض پسره عاشقانه اینه که به هم برسن البته لازم نیست دهنشون سرویس بشه تا بهم برسن همین که مثلا جایی هم دیگه رو ببینن و بعد ازدواج کنن هم عاشقانس نه این که خوانواده ها (متاسفانه جای این که کمک کنن) لج کنن و تعیین تکلیف کنن بعد اینا فرا |
arashs2 | 1395/04/23 20:58:13 |
16934 |
![]() |
نظر شما در این مورد ؟ |
دوست عزیز سایت های مثل زومیت الان رو بورسن چیزین که کم پیدا میشن ولی هزینه خداقلش 1 ومن در ماه هست ولی اگر بگیره بالای 10 تومن در ماه واست میاره البته اونخ باید 4 تومنی در ماه خرجش کنی |
نوید46 | 1395/09/14 16:20:45 |
16935 |
![]() |
نظر شما در این مورد ؟ |
![]() |
i89z | 1395/09/14 17:17:27 |
16936 |
![]() |
میانگین نیرو ها |
اینا رو ول کن بدشانسی یعنی تو فاصله 3*3 تو یه دونه ابادی هم نباشه ولی یکم بالا تر یه شهر از هر چهارتا منابع دورش باشه دوتا اهن دوتا سنگ دوتا ابادی دوتایی گندم یدونه هم گندمو چوب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shadow_play | 1395/10/01 19:12:59 |
16937 |
![]() |
همبازی سرور جدید |
... زی کنیم بهم پیام بده 250 سکه اول بازی هم با من [/div][/quote] 600 سکه دومم با من ![]() ![]() ![]() ]چند نفر ک نشناسن همو خیلی بد میشه |
shayancfz | 1395/09/24 00:08:01 |
16938 |
![]() |
اپیزود دوم عصر پادشاهان |
خب بیایید خودمون استین بالا بزنیم یه سناریویه خوب اماده کنیم بدیم بسازن ! ![]() |
javadkhof | 1395/09/29 19:29:18 |
16939 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش است.[/div][/quote] نمیشه درباره قرآ ... |
sharv | 1395/04/21 14:25:34 |
16940 |
![]() |
[quote] ممد حسن [quote][div]moein0 [quote][div]ممد حسن به نظر من عکس اول رو با عکس دوم عوض میکردی بهتر میشدچون یه دفعه ای وارد داستان شدی. [/quote]![]() ![]() آخه اول |
moein0 | 1395/04/24 12:47:36 |
16941 |
![]() |
اکیپ جدید 18361 |
چه نظر سنجی سنگینی ![]() |
i89z | 1395/09/29 15:47:09 |
16942 |
![]() |
کیا منتظر هستن برای بازی در سرور 28 |
اگه عمری باشه بازی میکنم ![]() ![]() |
i89z | 1395/09/30 15:32:16 |
16943 |
![]() |
کتیبه سرور 26 |
... ی جدیدا پلاس شدی انجمن ؟ ![]() hosseinbousheri01[/div][/quote] fati14 ![]() ![]() ![]() من حسین بوشهریم خیلیا منو میشناسن ![]() |
hosseinbousheri01 | 1395/10/11 22:45:14 |
16944 |
![]() |
کتیبه سرور 26 |
... ی جدیدا پلاس شدی انجمن ؟ ![]() hosseinbousheri01[/div][/quote] fati14 ![]() ![]() ![]() من حسین بوشهریم خیلیا منو میشناسن ![]() عهههه همون پسر زشت و سیاه شوما هستین ؟ ![]() |
fati14 | 1395/10/11 22:48:43 |
16945 |
![]() |
کتیبه سرور 26 |
... ی جدیدا پلاس شدی انجمن ؟ ![]() hosseinbousheri01[/div][/quote] fati14 ![]() ![]() ![]() من حسین بوشهریم خیلیا منو میشناسن ![]() عهههه همون پسر زشت و سیاه شوما هستین ؟ ![]() زشت ![]() |
hosseinbousheri01 | 1395/10/11 22:49:47 |
16946 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش است.[/div][/quote] نمیشه درباره قرآن نظر قطعی داد[/div][/quote] من و تو بهتر میدونیم یا علامه طباطبایی ؟! ... |
sharv | 1395/04/21 14:28:04 |
16947 |
![]() |
[quote] moein0 [quote][div]ممد حسن [quote][div]moein0 [quote][div]ممد حسن به نظر من عکس اول رو با عکس دوم عوض میکردی بهتر میشدچون یه دفعه ای وارد داستان شدی. [/quote]![]() ![]() آخه اول |
ممد حسن | 1395/04/24 12:48:58 |
16948 |
![]() |
کتیبه سررو 26 مبارک باشه رامین |
... دید به بقیه ![]() و با هزار تا بچه بازی و نامردی ![]() خلاصه سرور مال شما & تبریک ![]() [/div][/quote] عزیزم امیر؟؟؟؟ تا یادمون میاد امیر هیچکار بوده این وسط ![]() |
hosseinbousheri01 | 1395/10/14 22:04:15 |
16949 |
![]() |
کتیبه سررو 26 مبارک باشه رامین |
... دید به بقیه ![]() و با هزار تا بچه بازی و نامردی ![]() خلاصه سرور مال شما & تبریک ![]() [/div][/quote] عزیزم امیر؟؟؟؟ تا یادمون میاد امیر هیچکار بوده این وسط ![]() اونا کتیبه زدن شما چرا ناراحتی ؟ ![]() |
زنبوری_بلا | 1395/10/18 03:13:51 |
16950 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش است.[/div][/quote] نمیشه درباره قرآن نظر قطعی داد[/div][/quote] من و تو بهتر میدونیم یا علامه طباطبایی ؟! ![]() اونا هم نظر قطعی نمیدادن[/div][/quote] نظر قطعی ایش ... |
sharv | 1395/04/21 14:31:30 |