جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
16851 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی ... |
moein0 | 1395/04/21 14:04:06 |
16852 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من ... |
sharv | 1395/04/21 14:05:17 |
16853 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
تهران |
hoseiny | 1395/06/16 19:31:39 |
16854 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
منم تو لوس آنجلسم ![]() ![]() ![]() |
davood39 | 1395/06/17 09:09:21 |
16855 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
منم تو لوس آنجلسم ![]() ![]() ![]() |
davood39 | 1395/06/17 09:09:32 |
16856 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
تـــــــــــــهران ![]() |
amir777sr | 1395/06/17 12:10:40 |
16857 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
بچه هارو دست کم گرفتم ![]() |
pooriamahmoodi83 | 1395/06/17 14:14:09 |
16858 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من ... |
1370تلافی | 1395/04/21 14:06:39 |
16859 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسی ... |
moein0 | 1395/04/21 14:06:45 |
16860 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
آفت یه خورده دوز بازی کنید ![]() ![]() |
adamekhoob | 1395/06/17 20:53:12 |
16861 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
مشهد |
king-killer | 1395/06/23 23:27:40 |
16862 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
تهران (بلوار ابوذر) |
a...m...a | 1395/06/24 00:18:04 |
16863 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
چرا همه مشهدین؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تهرررررران |
bahar12345 | 1395/06/24 12:57:15 |
16864 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
![]() |
ni ma 79 | 1395/06/24 14:58:54 |
16865 |
![]() |
نظر سنجی شهرتون |
من از یزدم اما هیف یک نفر یزدی تو انجمن پیدا نشده دارم از درد غربت می میرم ![]() ![]() ![]() ![]() |
davood39 | 1395/06/27 08:17:29 |
16866 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسی ... |
1370تلافی | 1395/04/21 14:07:01 |
16867 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] کورش پیامبر بود؟ ![]() طبق حرفای همین آقایون متعصب کورش به هر شهری میرفته میذاشته خدایان خودشونو بپرستن، ولی پیامبر هیچوقت همچین کاری نمیکنه پیامبر هر جا بره مردمو به خدا پرستی دعوت میکنه و با بت ها به مبارزه میپردازه، کورش سه تا بت رو میپرستیده، طبق کورشنامه هروردوت، که اسم بزرگترینوشن اهورامزدا بوده، بعدشم کدوم دین یکتا پرستی واسه خدا نماد میکشن؟ کدوم دین ... |
1370تلافی | 1395/04/21 14:33:54 |
16868 |
![]() |
نظر سنجی سرور ها |
![]() ![]() |
parsa2222 | 1395/06/08 12:32:11 |
16869 |
![]() |
نظر سنجی سرور ها |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a...m...a | 1395/06/19 23:13:39 |
16870 |
![]() |
نظر سنجی سرور ها |
23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
m0551 | 1395/06/20 07:57:13 |
16871 |
![]() |
بازی پس از 20 روز |
... مطمعن باش که اگه نفر اول سرور هم باشی و بعد از چندین روز (بیش از 30 روز ) سر بزنی اکانتت میبنی که هیچ اثری از اون اکانت قویت نیست ! ![]() فکر کنم تو هم بیکاریت و از این که هیچ چیز به ذهنت نرسید این نظرسنجی رو گذاشتی ! ![]() |
fati14 | 1395/06/11 00:48:04 |
16872 |
![]() |
بازی پس از 20 روز |
... مطمعن باش که اگه نفر اول سرور هم باشی و بعد از چندین روز (بیش از 30 روز ) سر بزنی اکانتت میبنی که هیچ اثری از اون اکانت قویت نیست ! ![]() فکر کنم تو هم بیکاریت و از این که هیچ چیز به ذهنت نرسید این نظرسنجی رو گذاشتی ! ![]() |
davood39 | 1395/06/11 14:48:32 |
16873 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر ... |
sharv | 1395/04/21 14:08:14 |
16874 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] عع ... واقعا ؟ توی کتاب سال پیش ما نوشته بو ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/21 14:35:56 |
16875 |
![]() |
نظر سنجی کتیبه جاودان |
2تاشون مولتی یکیه |
amirmohamad1--2 | 1395/06/18 11:43:09 |