جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
16801 داستان dragon age قسمت چهاردهم
... mc4s[/b][/div]
mr_bye
این داستان نمره ی متوسطی دریافت خواهد کرد زیرا جلوه های ویژه ی کمی داشت
وبیشتر به توضیحات ضمیمه اشاره شده بود
با تشکر از زحمات شما نویسنده ی گرامی امید است با پیشرفت روز افزون داستان بر کیفیت ان افزوده شود تا به حد مناسبی برسد

حتی اگه سکانس هیدرا رو بیخیال بشیم ...
همون لحظه ای که من سوار گراندینه شدم رو هم حساب کنی جلوه ویژه ش اسکار میگیره
[ ...
‏1395/04/20 02:43:52
16802 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... رون یا انداختمون بیرون ) .. خلاصه از اتحاد که انداختمون بیرون رو کل شهر های بقیع اعضای اتحاد هم فیک کمان گذاشتیم .... ( باز یادآوری میکنم سرور به شدت کند بود حتی با کمان خیلی طول میکشید تا برسن )

ولی با همون حرکت پیام های بچه های اتحاد هم شروع شد .... که آقا بین شما مدیرا دعوا شده ؟؟؟ ... بیا من ریش گروه میذارم برگردین تورو خدا ... اینا فیکن یا نه .... شما که از ارکان اتحاد بودین شما چرا چیشده ؟؟؟ ... خلاصه ازین قیبل پیاما

یکیشون که از مریدان مخلص درومد رو مخش رو زدیم که جانشین بشیم ( البته اول جانشینی کامل داده بود ولی چون از شیطان درونم میترسیدم گفتم فقط در حد خوندن پیام پلیز ) ... خلاصه این دفعه پیامای گروهیشون شروع شد ازین قبیل
که آقا نترسید اینا همه فیکن ...... محض احتیاط برا مدیرا دف بفرستید ...... اصلا نگران نباشید از اتحاد های دیگه هم کمک گرفیتم

همه اینا خوب بود تا اینکه خود ممد پیام داد که من تازه اومدم و نمیدونم ماجرا چیه الان زنگ زدم به dmc4 گفت که بیرون الان منم احتمال میدم که اکانتشون رو هـک کردن

اینو که گفت منو آریا پشت گوشی داشتیم میموردیم گفتم این به کی زنگ زده آخه ... از قضا انگار این و سینا شماره رد و بدل کرده بودن
خلاصه ما سرگرم جواب دادن و اینجور چیزا بودیم تا سجاد سناتور از مدیرای اتحاد آذربایجان پیام داد که شماره داده بود و درخاست کرده بود باش تماس بگیریم ...
خلاصه زنگ زدم که اقا امیرحسین Dmc4 منم ... گفت هدفتون چیه گفتم فان از قضا فردا پس فردا هم باس برم شهر دیگه چون امتحاناتم شروع میشه ... خرج زیادی هم رو اکانت نشده 30 تومن فقط .. فروش هم نرفت انگار ... یکی از بچه ها گفت میخواد یکی رو بزنه ما تشخیص دادیم اینور رو بزنیم بیشتر کیف میده همین

خلاصه شماره ممد رو داد یکم صحبت کردم دیدم بچه خوبیه داشت ارشد میخوند ... خلاصه رفیق شدیم گفت بک بده از اتحادای دیگه هم دف گرفتم ( خود سجاد گفته بود دف فرستاده) ولی گفتم شرمنده من بک نمیدم خود دانی ... کمانا هم رد شدن از شهر یکش به همراه مقدار زیادی منابع و متخصص ... ما هم اون روز حال خودمون رو کردیم گفتیم حالا چیکار کنیم .... که با توجه به کدی که از ما منتشر شد و نیروهامون که کمان بودن قابل توجه بودن همون موقع مشتری پیدا شد و اکانت رو 100 خرید [/div][/quote]
مهدی تو هم بیا اینو یه بار دیه خلاصش کن[/div][/quote]
من خاطره ندارم. فقط اینکه دو سرور اتحاد سرداران کوروش رو زدیم. سرور بعدی همشون ریختن سرم. البته 7 نفری سرکرده هم هومن کنیک. زدن 5 تا از شهرامو داغون کردن. حالا یکی که بغل شهرمم بود براش حسابی هم کمک کرده بودمو کلی براش متروگه و دفاع داده بودم اونم حمله میزد.
‏1395/09/02 21:03:26
16803 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... رون یا انداختمون بیرون ) .. خلاصه از اتحاد که انداختمون بیرون رو کل شهر های بقیع اعضای اتحاد هم فیک کمان گذاشتیم .... ( باز یادآوری میکنم سرور به شدت کند بود حتی با کمان خیلی طول میکشید تا برسن )

ولی با همون حرکت پیام های بچه های اتحاد هم شروع شد .... که آقا بین شما مدیرا دعوا شده ؟؟؟ ... بیا من ریش گروه میذارم برگردین تورو خدا ... اینا فیکن یا نه .... شما که از ارکان اتحاد بودین شما چرا چیشده ؟؟؟ ... خلاصه ازین قیبل پیاما

یکیشون که از مریدان مخلص درومد رو مخش رو زدیم که جانشین بشیم ( البته اول جانشینی کامل داده بود ولی چون از شیطان درونم میترسیدم گفتم فقط در حد خوندن پیام پلیز ) ... خلاصه این دفعه پیامای گروهیشون شروع شد ازین قبیل
که آقا نترسید اینا همه فیکن ...... محض احتیاط برا مدیرا دف بفرستید ...... اصلا نگران نباشید از اتحاد های دیگه هم کمک گرفیتم

همه اینا خوب بود تا اینکه خود ممد پیام داد که من تازه اومدم و نمیدونم ماجرا چیه الان زنگ زدم به dmc4 گفت که بیرون الان منم احتمال میدم که اکانتشون رو هـک کردن

اینو که گفت منو آریا پشت گوشی داشتیم میموردیم گفتم این به کی زنگ زده آخه ... از قضا انگار این و سینا شماره رد و بدل کرده بودن
خلاصه ما سرگرم جواب دادن و اینجور چیزا بودیم تا سجاد سناتور از مدیرای اتحاد آذربایجان پیام داد که شماره داده بود و درخاست کرده بود باش تماس بگیریم ...
خلاصه زنگ زدم که اقا امیرحسین Dmc4 منم ... گفت هدفتون چیه گفتم فان از قضا فردا پس فردا هم باس برم شهر دیگه چون امتحاناتم شروع میشه ... خرج زیادی هم رو اکانت نشده 30 تومن فقط .. فروش هم نرفت انگار ... یکی از بچه ها گفت میخواد یکی رو بزنه ما تشخیص دادیم اینور رو بزنیم بیشتر کیف میده همین

خلاصه شماره ممد رو داد یکم صحبت کردم دیدم بچه خوبیه داشت ارشد میخوند ... خلاصه رفیق شدیم گفت بک بده از اتحادای دیگه هم دف گرفتم ( خود سجاد گفته بود دف فرستاده) ولی گفتم شرمنده من بک نمیدم خود دانی ... کمانا هم رد شدن از شهر یکش به همراه مقدار زیادی منابع و متخصص ... ما هم اون روز حال خودمون رو کردیم گفتیم حالا چیکار کنیم .... که با توجه به کدی که از ما منتشر شد و نیروهامون که کمان بودن قابل توجه بودن همون موقع مشتری پیدا شد و اکانت رو 100 خرید [/div][/quote]
مهدی تو هم بیا اینو یه بار دیه خلاصش کن[/div][/quote]
من خاطره ندارم. فقط اینکه دو سرور اتحاد سرداران کوروش رو زدیم. سرور بعدی همشون ریختن سرم. البته 7 نفری سرکرده هم هومن کنیک. زدن 5 تا از شهرامو داغون کردن. حالا یکی که بغل شهرمم بود براش حسابی هم کمک کرده بودمو کلی براش متروگه و دفاع داده بودم اونم حمله میزد. [/div][/quote]
کلا با هومن کینگ مشکل داری
من پلیرش بودم قبل مدرسه ها.
یهش توهین نکن
ممنون
‏1395/09/04 11:57:47
16804 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... ][/quote]
چی رو توضیح میدی ؟ [/div][/quote]
مشخصات همسرم[/div][/quote]
ای وای شما پسرا چقدر پررو و بیتلبیت هستید
خدا بهت کمک کنه برادر [/div][/quote]
خدا بهت کمک کنه که سنت پیغمبرو بی تربیتی میشماری
‏1395/09/15 00:04:00
16805 نظر سنجی شهرتون
مطمئنم تو انجمن
کسی جایی که من زندگی می کنم رو نیومده هنوز چه برسه به اینکه بخواد زندگی کنه
(تورنتو کانادا)
‏1395/06/07 12:36:47
16806 نظر سنجی شهرتون
(اصفهان؛نایین )
‏1395/06/07 13:46:29
16807 نظر سنجی شهرتون
زنجان
‏1395/06/07 20:38:57
16808 داستان dragon age قسمت چهاردهم
... mc4s[/b][/div]
mr_bye
با تشکر از زحمات شما نویسنده ی گرامی امید است با پیشرفت روز افزون داستان بر کیفیت ان افزوده شود تا به حد مناسبی برسد

[/quote]
متاسفانه قدرت تخیل بنده به ...
‏1395/04/20 02:48:15
16809 داستان dragon age قسمت چهاردهم
... mc4s[/b][/div]
mr_bye

[/quote]
متاسفانه قدرت تخیل بنده به اندازه ی ذهن متوهم شما نیست
...
‏1395/04/20 02:53:38
16810 داستان dragon age قسمت چهاردهم
... mc4s[/b][/div]
mr_bye

[/quote]
متاسفانه قدرت تخیل بنده به اندازه ی ذهن متوهم شما نیست
[/div][/quote]
خواهش میکنم عذر شما ...
‏1395/04/20 02:58:13
16811 نظر سنجی شهرتون
pooriamahmoodi83
مطمئنم تو انجمن
(تورنتو کانادا)

من رفتم چند شهر امریکا و پایتخت کشور هایی مثل انگلستان فرانسه ژاپن المان
و چند روز دیگه به روسیه میخوام برم
ولی کلا بچه اراکم
میزارم
‏1395/06/07 20:52:14
16812 نظر سنجی شهرتون
pooriamahmoodi83
مطمئنم تو انجمن
(تورنتو کانادا)

ااااااااا منم تورنتو زندگی میکنم !!!! چه جالب ...
‏1395/06/07 21:22:06
16813 نظر سنجی شهرتون
amirmohamad1--2
pooriamahmoodi83
مطمئنم تو انجمن
(تورنتو کانادا)

من رفتم چند شهر امریکا و پایتخت کشور هایی مثل انگلستان فرانسه ژاپن المان
و چند روز دیگه به روسیه میخوام برم
ولی کلا بچه اراکم
میزارم

شت!
بچه پولداری دیه...خوش بحالت
‏1395/06/08 00:52:34
16814 داستان dragon age قسمت چهاردهم
... ی خودش یه شهرو تمدن بزرگیه
اصلشون یونانیه ولی یه فاز رومیم دارنبهشون میگن خدایا(منظور از خدایان بزرگانو ایناس)
دوازده تا خدای اصلین که سه تاشون همونطور که امیر حسین گفت زئوس پوسایدون و هیدیسن
بقیشون
آفرودیت :عشق
آرتمیس:ماه و شکار
هرا:ملکه ی خدایان و همسر زئوس قدرتشم همون قدرت زئوسه
دیمیتر:کشاورزی
آتنا:الهه خرد و جنگ
آرس:خدای جنگ
آپولو:برادر دوقلو آرتمیس ریالدرت خورشید و خدای شعر و موسیقی
هفاستوس :آ ...
‏1395/04/20 14:25:17
16815 داستان dragon age قسمت چهاردهم
اصلشون یونانیه ولی یه فاز رومیم دارنبهشون میگن خدایا(منظور از خدایان بزرگانو ایناس)
دوازده تا خدای اصلین که سه تاشون همونطور که امیر حسین گفت زئوس پوسایدون و هیدیسن
بقیشون
هفاستوس :آهنگری و آتش
هرمس:خدای پزشکی نامه رسان ...
‏1395/04/20 14:51:45
16816 داستان dragon age قسمت چهاردهم
بقیشون
هفاستوس :آهنگری و آتش
هرمس:خدای پزشکی نامه رسانی خدای مسافر ها و...
اینا چون نامی ...
‏1395/04/20 15:25:36
16817 نظر سنجی شهرتون
narges_narcis
pooriamahmoodi83
مطمئنم تو انجمن
(تورنتو کانادا)

کجاش زندگی میکنی
‏1395/06/08 10:28:01
16818 نظر سنجی شهرتون
خراسان رضوی
نیشابور
‏1395/06/08 13:46:00
16819 نظر سنجی شهرتون
مِـــــشَد

(مشــــهد)
‏1395/06/08 17:17:22
16820 نظر سنجی شهرتون
pooriamahmoodi83
narges_narcis
pooriamahmoodi83
مطمئنم تو انجمن
(تورنتو کانادا)

کجاش زندگی میکنی

من Thornhill هستم .. شما کجایید ؟
‏1395/06/09 01:06:02
16821 نظر سنجی شهرتون
narges_narcis
pooriamahmoodi83
narges_narcis
pooriamahmoodi83
مطمئنم تو انجمن
(تورنتو کانادا)

کجاش زندگی میکنی

من Thornhill هستم .. شما کجایید ؟

نشنیده بودم
من نمیگم
‏1395/06/09 15:29:57
16822 نظر سنجی شهرتون
مشد
‏1395/06/09 18:37:07
16823 نظر سنجی شهرتون
دزفول
‏1395/06/10 00:12:51
16824 نظر سنجی شهرتون
moein0
دزفول

کجاش؟
‏1395/06/10 11:19:53
16825 داستان dragon age قسمت چهاردهم
... م راضیم

2 ایول دیگه تقریبا شخصیت عجیب غریبی نمونده که نیاورده باشی فقط راجب همین زئوس و پوسایدن و اینا اون زنه که موهاش ماره ( شرمنده توضیح واضح تری ازش به ذهنم نیاد) و با یه نگاه همه رو سنگ میکنه رو هم بیار جالبه همینطور اون چند تا عجوزه ی دانا که همشون رو هم یه چشم دارن ینی همه از اون یکی میبینن و از کله های هم درمیارن و شریکی استفاده میکنن (عق حالم بهم خورد )حیف اسمشون یادم نمیاد نقش پوسایدن رو هم پر رنگ تر کن خیلی ازش خوشم میاد

3 ایول عالی شده داستانات امروز فقط اومدم ببینم چه پست های جدیدی زدن تا اینو دیدم خواب تو راه رو ول کردم و نشستم اینو خوندم معمولا فقط عنوان تاپیک هارو یه نگاه میکردم و میرفتم اما اینو نشستم مو به مو خوندم بیگ [b] ...
‏1395/04/20 20:02:13
منوی کاربری

پیغام

بستن