جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
16901 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت من ... |
moein0 | 1395/04/21 14:17:11 |
16902 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
[quote] kakoo1 [quote][div]ممد حسن [div]خب من به کوروش کبیر رای میدم چون وقتی صحبت های بعضی ازسخنگو هارو گوشی کردم که یکیش استاد رائفی پور بود ایشون میگفت یکی از بزرگترین پادشاهای جهان که هم از نظر تمدن واز نظر اخلاق کسی به |
ممد حسن | 1395/04/21 15:32:13 |
16903 |
![]() |
ماهم برگشتیم |
... [/b][/div]
ااا ارمین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه خبر؟؟ خیلی وقت بود نبودی ![]() ![]() عههههه خوبی؟ ![]() تو چخبر؟ ![]() |
uwrmin | 1395/09/03 18:53:16 |
16904 |
![]() |
ماهم برگشتیم |
... [/b][/div]
ااا ارمین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه خبر؟؟ خیلی وقت بود نبودی ![]() ![]() عههههه خوبی؟ ![]() تو چخبر؟ ![]() تو همونی که ۹ یا ۱۰ سالت بود ؟ |
سالار امیر | 1395/09/03 19:05:01 |
16905 |
![]() |
ماهم برگشتیم |
... [/b][/div]
ااا ارمین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه خبر؟؟ خیلی وقت بود نبودی ![]() ![]() عههههه خوبی؟ ![]() تو چخبر؟ ![]() سلامتی ![]() ![]() |
kingcrab | 1395/09/03 20:50:58 |
16906 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش است.[/div][/quote] نمیشه درباره قرآ ... |
moein0 | 1395/04/21 14:18:41 |
16907 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
[quote] kakoo1 [quote][div]ممد حسن [quote][div]kakoo1 [quote][div]ممد حسن [div]خب من به کوروش کبیر رای میدم چون وقتی صحبت های بعضی ازسخنگو هارو گوشی کردم که یکیش استاد رائفی پور بود ایشون م |
ممد حسن | 1395/04/21 15:36:36 |
16908 |
![]() |
سایت معتبر خرید انلاین |
... زدم میگه امکان مشاهده گزارش نیس ![]() من ؟ مگه نمیدونی کد جاسوسی رو نمیشه دید؟!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من بدون جاسوسی میزنم فارم میکنم با جاسوس کار نمیکنم ![]() احسن ![]() یاد بگیر کد جاسوسی رو نمیتونی ببینی ![]() ![]() |
fati14 | 1395/08/28 00:12:08 |
16909 |
![]() |
سایت معتبر خرید انلاین |
... زدم میگه امکان مشاهده گزارش نیس ![]() من ؟ مگه نمیدونی کد جاسوسی رو نمیشه دید؟!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من بدون جاسوسی میزنم فارم میکنم با جاسوس کار نمیکنم ![]() احسن ![]() یاد بگیر کد جاسوسی رو نمیتونی ببینی ![]() ![]() نیازی ندارم به جاسوسی کلا ![]() |
amirjon0007 | 1395/08/28 00:30:11 |
16910 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش است.[/div][/quote] نمیشه درباره قرآ ... |
lord_9 | 1395/04/21 14:18:53 |
16911 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
[quote] kakoo1 [quote][div]ممد حسن [quote][div]kakoo1 [quote][div]ممد حسن [quote][div]kakoo1 [quote][div]ممد حسن [div]خب من به کوروش کبیر رای میدم چون وقتی |
ممد حسن | 1395/04/21 15:39:21 |
16912 |
![]() |
شکایت از مدیران انجمن |
خب برادر من آخرین پستت که قفل شد زمانش 1394/04/15 هست یعنی تقریباً یکسال و نیم پیش انت |
sharv | 1395/08/30 22:20:16 |
16913 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش است.[/div][/quote] نمیشه درباره قرآن نظر قطعی داد[/div][/quote] من و ت ... |
lord_9 | 1395/04/21 14:19:15 |
16914 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... ت. او از قدرتمند ترین پادشاهان اسطوره ای درفرهنگ ایران زمین است که به ایجاد نظام طبقاتی و جامعه مدنی پرداخت ومردم را با مشاغل شهری مانند نساجی ، خیاطی ، معماری ، پزشکی ، صنعتگری ، کشتیرانی و استخراج سنگهای قیمتی آشنا کرد . جمشید در تمام ملتهای منطقه جایگاه ویژه ای دارد . برای نمونه در بسیاری از کتب تاریخ عربی بارها به نیکی و درستی از وی یاد شده است.نسبت دادن شهر پارسه داریوش شاه به نام تخت جمشید از دیگر نمونه های بزرگی و شکوه اوست. مرجع : http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=176690 |
dmc4s | 1395/04/21 19:12:58 |
16915 |
![]() |
شکایت از مدیران انجمن |
مدیرا نمیبندن داداش، سیستمیه ![]() ![]() |
cray-engine1 | 1395/08/30 22:26:45 |
16916 |
![]() |
شکایت از مدیران انجمن |
من یه نامه دادم. مدیران .. 8 ماهه باز نکردن. |
sama123 | 1395/09/01 10:57:07 |
16917 |
![]() |
خلوت.......... |
احسنتم ![]() |
غول قرمز | 1395/09/02 22:04:34 |
16918 |
![]() |
خلوت.......... |
به سن ادم هم بستگی داره. من چهار ساله دارم بازی میکنم ![]() اگه سنت هجده شه فاتحت خوندس ![]() ![]() ![]() ![]() |
kingcrab | 1395/09/03 15:20:21 |
16919 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر اله ... |
sharv | 1395/04/21 14:22:40 |
16920 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... ت. او از قدرتمند ترین پادشاهان اسطوره ای درفرهنگ ایران زمین است که به ایجاد نظام طبقاتی و جامعه مدنی پرداخت ومردم را با مشاغل شهری مانند نساجی ، خیاطی ، معماری ، پزشکی ، صنعتگری ، کشتیرانی و استخراج سنگهای قیمتی آشنا کرد . جمشید در تمام ملتهای منطقه جایگاه ویژه ای دارد . برای نمونه در بسیاری از کتب تاریخ عربی بارها به نیکی و درستی از وی یاد شده است.نسبت دادن شهر پارسه داریوش شاه به نام تخت جمشید از دیگر نمونه های بزرگی و شکوه اوست. مرجع : http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=176690[/div][/quote] این تیکه ای که علامت زدم از همش جالب تره ... |
dmc4s | 1395/04/21 19:20:12 |
16921 |
![]() |
خلوت.......... |
... ]
به سن ادم هم بستگی داره. من چهار ساله دارم بازی میکنم ![]() اگه سنت هجده شه فاتحت خوندس ![]() ![]() ![]() ![]() منم همینطور یه سال مونده به ۱۸ ![]() |
سالار امیر | 1395/09/03 19:06:32 |
16922 |
![]() |
خلوت.......... |
بازی شده یه فرموله تکراری و روتین ، هیجانی توش نیست تو اس 17 بالای 10 اکانت بود که مدعی کتیبه بودن، آلان نهایتا هفته سوم اکانتای درشت یا میفروشن یا به توافق میرسنو... |
salm bakhtiari | 1395/09/03 19:44:54 |
16923 |
![]() |
اکانتهای مولتی و کوتاهی مسئولین =رفتن کاربران |
... یا اصلا میصرفه 200_300 تا مولتی بیاره یا نه ![]() [/div][/quote] چشم دیدن بازی تیمیِ یه گروه 300نفریو نداری؟ ![]() [/div][/quote] ![]() پرو پلیرای اصلی این بازی انگشت شمارن و همه میشناسنشون چه سیصدتایی ![]() |
fati14 | 1395/09/04 16:53:32 |
16924 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... توجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote] حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote] من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟ گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote] والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن چی بگم [/div][/quote] آخه اینایی که من میگم کارشون اینه حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote] علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش ... |
sharv | 1395/04/21 14:23:38 |
16925 |
![]() |
کدوم کبیر تره ؟؟؟!!! |
... ت. او از قدرتمند ترین پادشاهان اسطوره ای درفرهنگ ایران زمین است که به ایجاد نظام طبقاتی و جامعه مدنی پرداخت ومردم را با مشاغل شهری مانند نساجی ، خیاطی ، معماری ، پزشکی ، صنعتگری ، کشتیرانی و استخراج سنگهای قیمتی آشنا کرد . جمشید در تمام ملتهای منطقه جایگاه ویژه ای دارد . برای نمونه در بسیاری از کتب تاریخ عربی بارها به نیکی و درستی از وی یاد شده است.نسبت دادن شهر پارسه داریوش شاه به نام تخت جمشید از دیگر نمونه های بزرگی و شکوه اوست. مرجع : http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=176690[/div][/quote] جمشید بیشتر پادشاهی اسطوره ای و افسانه ای هست تا ... |
sharv | 1395/04/21 19:21:24 |