جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13876 |
![]() |
دلام به همه |
... هستی باید منو بشناسی [/div][/quote] یه سوال : چرا هر کس میاد میگه که من فلانی هستم تو بهش میگی پس باید منو بشناسی ؟؟؟[/div][/quote] فرد معروفی هستش فک کنم...[/div][/quote] چون کسـایی که منو میشناسن خیلی معروف هستن و خیلی ها ادای اونا رو در میارن ... در ضمن از سال 91 اینجا حضور دارم یعنی نباید بشناسند ؟[/div][/quote] امیر داداش تلگرام داری این شماره که به من دادی هیچ جا نیستی [/div][/quote] این شماره دکوری هستش ![]() وگرنه که به تو نمیدادم ... ![]() الانم خاموشه ![]() بیا پ.خ شماره تلگرامم رو بهت بدم |
سالار امیر | 1394/05/26 20:29:08 |
13877 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] غول قرمز [quote][div]ممد حسن [quote][div]غول قرمز [quote][div]zahr82 [quote][div]ممد حسن [quote][div]zahr82 [div]دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟ |
ممد حسن | 1394/06/14 20:05:26 |
13878 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
اومدم |
غول قرمز | 1394/06/14 20:28:31 |
13879 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
بیا سرور ساختم اسم علی رضا رمز 1111 |
ممد حسن | 1394/06/14 20:29:36 |
13880 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن [quote] [/quote]غول قرمز [quote][div]ممد حسن علی رضا کجایی نمیای من برم. [/quote]![]() اومدم بیا سرور ساختم اسم علی رضا رمز 1111[ |
غول قرمز | 1394/06/14 20:31:25 |
13881 |
![]() |
سـگ پرستی در ایران :| |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی هستی که خودتو برتر از ما میدونی ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:34:48 |
13882 |
![]() |
دلام به همه |
... هستی باید منو بشناسی [/div][/quote] یه سوال : چرا هر کس میاد میگه که من فلانی هستم تو بهش میگی پس باید منو بشناسی ؟؟؟[/div][/quote] فرد معروفی هستش فک کنم...[/div][/quote] چون کسـایی که منو میشناسن خیلی معروف هستن و خیلی ها ادای اونا رو در میارن ... در ضمن از سال 91 اینجا حضور دارم یعنی نباید بشناسند ؟[/div][/quote] خو چرا میزنی؟؟ منم چون قدیمی هستی گفتم معروفی هستی o_O[/div][/quote] نزدم که ... ![]() حرفت رو کامل کردم ![]() |
سالار امیر | 1394/05/26 20:30:44 |
13883 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
من نیافتم ![]() تو بیا به اتاق من plAyers wiTh sTrong neT ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/14 23:08:28 |
13884 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
شرمنده داداش این بازی قعله 2 چی هست داستانش ؟؟ |
mzeus98 | 1394/06/15 14:19:32 |
13885 |
![]() |
بهترین بازیکن عصر پادشاهان در سرور های جهانی |
قوی تر از اینا زیاد هستن.... البت فنریس خوب بود ولی واقعا هزینه ای که میکنه بالاست.... باز هم میگم خوب بودن پلیر اینطور سنجیده میشه که چقدر خرج کرده و چقدر نتیجه داشته.... ![]() |
soldier | 1394/06/12 21:37:28 |
13886 |
![]() |
اموزش بازی برای کسایی که تجربه های اولشون هست2 |
... اطلاعاتت وقعا مفید بود!!!! ![]() ولی یه چند تا مشکل هست: اولا اینکه خیلی از غارتگرا دیر شروع و معمولا پاپ بازا هم زود شروع میکنن.. دوما اینکه اصلا تو بازی گرز نیست. سوما چرا باید گرز ها به 2000 برسن بعد کمانو شروع کنی.؟! بنظرم باید شمشیر و کمان رو هم زمان با اصطبل و سربازخونه 10 بسازی.. که با مجموع تولیدات 80 کیلو و تعدیل عملی و راحته.. |
lord khalifeh | 1394/06/13 14:00:53 |
13887 |
![]() |
کجا رفت... . |
[quote] ممد حسن دمم گرم چه تاپیکی زدم خیلی ها به خودشون اومدند. [/quote![]() ولی بدون شوخی بیایید کمک کنیم مثلا مسابقه انلاین ترین فرد انجمن یا قشنگ ترین اواتار هفته را بی اندازیم کی موافقه. |
soldier | 1394/06/14 00:28:30 |
13888 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی هستی که خودتو برتر از ما میدونی ؟ چون یه مشت چرت و پرت خوندی و باهاشون موافقی که صد البته به هیچ کاره من و یا امثال ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:35:23 |
13889 |
![]() |
پیمان با شهدا |
... تا آخرین قطره ی خونمون از کشورمون دفاع کنیم،تا آخرین لحظه ی عمرمون پشتیبان ولایت فقیه باشیم و راه شهدا را ادامه بدیم.[/b] کسایی که میدونن میتونن و زیرش نمی زنن گزینه ی یک رو پر کنن اونایی هم که می ترسن کم بیارن گزینه ی دو رو بزنن بازم اینقدر شرف داشتن که راستش رو بگن ،اونایی هم که نمی خوان پیمان ببندن گزینه ی سه رو پر کنن حداقل راستش رو گفتن [b]یادتون نره اگه می خواید بیاید تو این راه نباید زیرش بزنید نباید کم بیارید نباید خیانت کنید و هزار تا شرط دیگه بازم می گم اونایی که نمی تونن گزینه های دو و سه رو پر کنن وگرنه اگه بیای تو این راه و جا بزنی اون وقت تا آخر عمر پشیمون میشی پس خوب فکراتون رو ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/05/26 19:51:20 |
13890 |
![]() |
کجا رفت... . |
[quote] soldier [quote][div]ممد حسن دمم گرم چه تاپیکی زدم خیلی ها به خودشون اومدند. [/quote![]() ولی بدون شوخی بیایید کمک کنیم مثلا مسابقه انلاین ترین فرد انجمن یا قشنگ ترین اواتار هفته را بی اندازیم کی موافقه. |
ممد حسن | 1394/06/14 00:29:05 |
13891 |
![]() |
کجا رفت... . |
[quote] ممد حسن دمم گرم چه تاپیکی زدم خیلی ها به خودشون اومدند. [/quote![]() ولی بدون شوخی بیایید کمک کنیم مثلا مسابقه انلاین ترین فرد انجمن یا قشنگ ترین اواتار هفته را بی اندازیم کی موافقه. |
rezadefender | 1394/06/14 00:38:57 |
13892 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی هستی که خودتو برتر از ما میدونی ؟ چون یه مشت چرت و پرت خوندی و باهاشون موافقی که صد البته به هیچ کاره من و یا امثال من ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:36:18 |
13893 |
![]() |
پیمان با شهدا |
... تا آخرین قطره ی خونمون از کشورمون دفاع کنیم،تا آخرین لحظه ی عمرمون پشتیبان ولایت فقیه باشیم و راه شهدا را ادامه بدیم.[/b] کسایی که میدونن میتونن و زیرش نمی زنن گزینه ی یک رو پر کنن اونایی هم که می ترسن کم بیارن گزینه ی دو رو بزنن بازم اینقدر شرف داشتن که راستش رو بگن ،اونایی هم که نمی خوان پیمان ببندن گزینه ی سه رو پر کنن حداقل راستش رو گفتن [b]یادتون نره اگه می خواید بیاید تو این راه نباید زیرش بزنید نباید کم بیارید نباید خیانت کنید و هزار تا شرط دیگه بازم می گم اونایی که نمی تونن گزینه های دو و سه رو پر کنن وگرنه اگه بیای تو این راه و جا بزنی اون وقت تا آخر عمر پشیمون میشی پس خوب فکراتون رو ... |
sa-ghar | 1394/05/26 19:56:11 |
13894 |
![]() |
وارکرافت ، نظرسنجی .... |
به این ترتیب چون غول قرمز هم از داستان خوشش اومده من ادامه میدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/14 18:34:50 |
13895 |
![]() |
نظر سنجی رو نگاه کن نه حرف دو نفر |
ali of farzad | 1394/06/14 18:44:20 |
13896 |
![]() |
نظرسنجی کیلو چنده ؟؟؟ وقتی غول قرمز خوشش اومده دیگه من به بقیه چیکار دارم .... |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/14 19:03:31 |
13897 |
![]() |
در ضمن نظر سنجی که به نفع منه ..... رای های ادامه بده که بیش |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/14 19:04:33 |
13898 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی هستی که خودتو برتر از ما میدونی ؟ چون یه مشت چرت و پرت خوندی و باهاشون موافقی که صد البته به هیچ کاره من و ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:39:27 |
13899 |
![]() |
![]() ![]() ![]() اصن از وارکرافت و دوتا خوشم نمیاد،چه داستان |
غول قرمز | 1394/06/14 19:06:28 |
13900 |
![]() |
[quote] غول قرمز [quote] [/quote]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ali of farzad نظر سنجی رو نگاه کن نه حرف دو نفر [/quote]نظرسنجی کیلو چنده ؟؟؟ وقتی غول قرمز خوشش اومده دیگه من به بقیه چیکار دارم .... ![]() ![]() ![]() اصن از وارکرافت و دوتا خوشم نمیاد،چه داستان |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/14 19:12:59 |