جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13801 |
![]() |
گیـــم رنـــجر |
چی |
غول قرمز | 1394/06/10 21:28:04 |
13802 |
![]() |
گیـــم رنـــجر |
[quote] ممد حسن شرمنده پدرم در اومد اومدم بیام داخل سرور یهو هنگ کرد بعد هرچی رو گیم رنجرم میزنم خراب شده بود بعد پاکش کردم دوباره نصبش کنم که باز هم پیامی رو ایمیلم نمیومد کلا اعصابم داغون شد. |
غول قرمز | 1394/06/10 21:59:27 |
13803 |
![]() |
گیـــم رنـــجر |
[quote] غول قرمز [quote][div]ممد حسن شرمنده پدرم در اومد اومدم بیام داخل سرور یهو هنگ کرد بعد هرچی رو گیم رنجرم میزنم خراب شده بود بعد پاکش کردم دوباره نصبش کنم که باز هم پیامی رو ایمیلم نمیومد کلا اعصابم داغون شد. |
ممد حسن | 1394/06/10 22:02:51 |
13804 |
![]() |
سـگ پرستی در ایران :| |
... دونی چیه؟[/div][/quote] بعله دلیل اصلیش تمدن غنی و اولین جکومت دارای قانون جهان است. که بهش باید افتخار کرد، اما نه در این حد که سجده کنیم، سجده به غیر خدا حرام است. ![]() احسنت آفرین بر تو ولی اینکه در و دیوار حرم امامان رو میبوسن و سجده میکنن براشون داستانش چیه اگه میگی واسطه قرار میدن خب شاید اینا هم کوروش رو واسطه قرار دادن ![]() بوسیدن حرم اشکال نداره ولی من سجده مردن به قبر امام ندیدیم ![]() حرف بدون مدرک نزن یه عکس بده حداقل ![]() عکس از کجا بیارم تا حالا حرم نرفتی مگه ![]() |
مهدی-098 | 1394/05/25 23:53:00 |
13805 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() |
twinheaddragon | 1394/05/26 00:53:31 |
13806 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟ |
twinheaddragon | 1394/05/26 00:58:10 |
13807 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:04:13 |
13808 |
![]() |
کمکم کنید درباره گیم رنجر |
خب باید به ایمیل بروی و لینک تایید را کلیک کنی ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/10 22:27:52 |
13809 |
![]() |
چه جوری تاییدش کنم. |
ممد حسن | 1394/06/10 22:28:40 |
13810 |
![]() |
... ل چی بود؟ واسه ی چی باید سرشو میبریدن؟ حالا کاری ندارم که آخرش بریدن یا نه در کل گفتم واسه ی چی کسیو که هیچ کاری نکرده باید این رفتارو باهاش کرد؟ [/div][/quote] امتحان الهی، خدا خواست ببیند آیا اسناعیل و ابراهیم در برابر دستور خدا حتی جانشان را هم میدهند یا نه ![]() خب میگم که همین امتحان الهیه که میان بهتون میگن که ضمینه ساز آم کشی و سر بریدن میشه وگرنه یه درصد فکر کن یه انسان عادی بدون این داستانا بتونه چنین کاری بکنه! الان تو به فرض مرجع تقلیدت بیاد بهت بگه بابات کافره و باید سرشو برید و امتحان الهیست اینکارو میکنی یا نه؟ اگه خیلی مومن باشی شک نکن که میکنی چون خداا فرموده و دستور خداست...[/div][/quote] مرجع تقلید پیغمبر خدا نیست، اگر امام زمان میگفت میکشتم. ( در ضمن بگم که پدر من شهید شده حرمت نگه دارید اسم پدر نیارید )[/div][/quote] این یتیکت گویای همه چیز هست... اگر امام زمان میگفت میکشتم.[/div][/quote] بعله میکشتم خانواده ام فدای دین خدا ![]() خودم و خانواده ام فدای اصالت ایران و آریایی |
reza_13 | 1394/05/26 01:03:26 |
13811 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:07:56 |
13812 |
![]() |
[quote] ممد حسن [quote][div]sirgoodboy [quote][div]ممد حسن خب مشکل تا اینجا نبود ازم میخواست ایمیل بدم منم ایمیل اکانت قبلیمو دادم. [/quote]خب باید به ایمیل |
sirgoodboy | 1394/06/10 22:29:34 |
13813 |
![]() |
... ل چی بود؟ واسه ی چی باید سرشو میبریدن؟ حالا کاری ندارم که آخرش بریدن یا نه در کل گفتم واسه ی چی کسیو که هیچ کاری نکرده باید این رفتارو باهاش کرد؟ [/div][/quote] امتحان الهی، خدا خواست ببیند آیا اسناعیل و ابراهیم در برابر دستور خدا حتی جانشان را هم میدهند یا نه ![]() خب میگم که همین امتحان الهیه که میان بهتون میگن که ضمینه ساز آم کشی و سر بریدن میشه وگرنه یه درصد فکر کن یه انسان عادی بدون این داستانا بتونه چنین کاری بکنه! الان تو به فرض مرجع تقلیدت بیاد بهت بگه بابات کافره و باید سرشو برید و امتحان الهیست اینکارو میکنی یا نه؟ اگه خیلی مومن باشی شک نکن که میکنی چون خداا فرموده و دستور خداست...[/div][/quote] مرجع تقلید پیغمبر خدا نیست، اگر امام زمان میگفت میکشتم. ( در ضمن بگم که پدر من شهید شده حرمت نگه دارید اسم پدر نیارید )[/div][/quote] این یتیکت گویای همه چیز هست... اگر امام زمان میگفت میکشتم.[/div][/quote] بعله میکشتم خانواده ام فدای دین خدا ![]() فک کردی فقط تو خدا رو دوست داری و خدای تو جداست از بقیه؟ |
اساسینز3 | 1394/05/26 01:04:08 |
13814 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم ... |
اساسینز3 | 1394/05/26 01:10:15 |
13815 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:13:06 |
13816 |
![]() |
... میکنیم بعد میان و بهشون فحش هم میدن میگن خدایا اینارو از روی کره ی زمین سقط کن! اینا نبودن که الان داشتیم ما با گاو و گوسفند سر میکردیم[/div][/quote] خخخ والا حرف منم همینه الان فقط تلاششون اینه برسن به امریکا که صدالبته نمیتونن |
اساسینز3 | 1394/05/26 01:15:46 |
13817 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو می ... |
benyamin69 | 1394/05/26 03:23:46 |
13818 |
![]() |
[quote] sirgoodboy [quote][div]ممد حسن [quote][div]sirgoodboy [quote][div]ممد حسن خب مشکل تا اینجا نبود ازم میخواست ایمیل بدم منم ایمیل اکانت قبلیمو دادم. [/quote]خب باید به ایمیل |
ممد حسن | 1394/06/10 22:30:36 |
13819 |
![]() |
[quote] ممد حسن [quote][div]sirgoodboy [quote][div]ممد حسن [quote][div]sirgoodboy [quote][div]ممد حسن [div]خب مشکل تا اینجا نبود ازم میخ |
sirgoodboy | 1394/06/10 22:32:30 |
13820 |
![]() |
[quote] ممد حسن [quote][div]sirgoodboy خب حالا بگذار ببینیم چه کسانی می ایند که من سرور را بسازم [/quote]![]() پلیر جمع کن تا برویم ![]() من روی هرسروی میزنم ارور میده |
sirgoodboy | 1394/06/10 22:36:14 |
13821 |
![]() |
... فک کنم عربی آره ؟ چون هنوز احترام به تاریخ کشورتو یاد نگرفتی ...[/div][/quote] من تاریخ کشورمو خیلی هم دوست دارم ولی سجده به قبر کوروش جاهلیت مدرنه ![]() والا سجده کردن رو من هم نمیپسندم ولی هرچی باشه ارزش سجده داره میدونی چرا؟ [b]این پست رو که الان میبینی میدونی بنیان گذارش کی بوده؟کوروش با سیسستم چاپار ای که رااه انداخت آمریکا رو میبینی که الان بهترین و قوی ترین جکومت جهانه و رسما بزرکترین ابر قدرته جهانه مدل حکومتش میدونی از کجا اومده؟ شنیدی که میگن ایالات متحده ی آمریکا! این سییستم ایالت داری رو اولین بار کی آورد؟کوروش در امپراطوری هخامنشی راه اندازی کرد! موقعی که تمام جهان در بربریت بود ایران بسی ... |
reza_13 | 1394/05/26 01:18:31 |
13822 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت. ... |
مهدی-098 | 1394/05/26 03:24:59 |
13823 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو وا ... |
غول قرمز | 1394/05/26 03:25:28 |
13824 |
![]() |
پیدا کردی بازیکن یا برویم داخل سرور و غریبه بیاوریم؟ ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/10 22:39:22 |
13825 |
![]() |
غریبه بیاوریم . |
ممد حسن | 1394/06/10 22:41:06 |