جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13926 |
![]() |
پلیرها ساعت22بیایند |
1 |
sirgoodboy | 1394/06/15 20:48:03 |
13927 |
![]() |
سـگ پرستی در ایران :| |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی هستی که خودتو برتر از ما میدونی ؟ چون یه مشت چرت و پرت خوندی و باهاشون موافقی که صد البته به هیچ کاره من و یا امثال من نمیاد حق داری راجع به ما قضاوت کنی ؟ حق داری بیای به نژاد من توهین کنی ؟ [/div][/quote] انسان ها از تقوا و ا ... |
غول قرمز | 1394/05/26 02:46:47 |
13928 |
![]() |
پلیرها ساعت22بیایند |
دکتر بیاد میکنیم ![]() |
گومر2 | 1394/06/15 20:50:11 |
13929 |
![]() |
پلیرها ساعت22بیایند |
من نه ![]() فقط 1 ان هم با sTrong neT ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/15 20:50:36 |
13930 |
![]() |
پلیرها ساعت22بیایند |
دکتر کیست؟؟؟ |
ممد حسن | 1394/06/15 20:52:06 |
13931 |
![]() |
پلیرها ساعت22بیایند |
لئونا |
sirgoodboy | 1394/06/15 20:54:33 |
13932 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم[/div][/quote] خوبی رهام؟ اینکه میگی پیامبر ... |
benyamin69 | 1394/05/26 03:58:48 |
13933 |
![]() |
پلیرها ساعت22بیایند |
همانی |
گومر2 | 1394/06/15 20:55:19 |
13934 |
![]() |
پلیرها ساعت22بیایند |
[quote] گومر2 [quote] [/quote]ممد حسن [quote] [/quote]گومر2 [quote][div]ممد حسن قلعه 2 بازی نمیکنید/ [/quote]دکتر بیاد میکنیم ![]() دکتر کیست؟؟؟ همانی |
ممد حسن | 1394/06/15 20:56:32 |
13935 |
![]() |
خدا حافظظظذذذذذززززضض |
... /b][/div]
آدم باش لطفا تو جای پدر من هستی بی تربیت بی جنبه این نوعی دعاست ![]() 7سال تفاوت سنی پدر نمی شود ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/15 21:39:47 |
13936 |
![]() |
خدا حافظظظذذذذذززززضض |
... /b][/div]
آدم باش لطفا تو جای پدر من هستی بی تربیت بی جنبه این نوعی دعاست ![]() 7سال تفاوت سنی پدر نمی شود ![]() دعایش چه نوع دعایی هست ![]() ![]() ![]() |
aliarash2012 | 1394/06/15 21:40:57 |
13937 |
![]() |
خدا حافظظظذذذذذززززضض |
... /b][/div]
آدم باش لطفا تو جای پدر من هستی بی تربیت بی جنبه این نوعی دعاست ![]() 7سال تفاوت سنی پدر نمی شود ![]() دعایش چه نوع دعایی هست ![]() ![]() ![]() بروی و برنگردی چون فضای مجازی برایت نفعی ندارد ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/15 21:41:55 |
13938 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] رهام اینو فبول نداره ![]() هرکی اندازه خودش عقل و شعور داره ونظرش محترمه.هرکی رو تو قبر خودش میزارن. واس همین گفتم اکثرا. [/div][/quote] البته هرکسی به انداز ... |
benyamin69 | 1394/05/26 04:03:54 |
13939 |
![]() |
خدا حافظظظذذذذذززززضض |
حرف زیبایی زدی ولی حیف که امکان نداره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aliarash2012 | 1394/06/17 12:13:36 |
13940 |
![]() |
خدا حافظظظذذذذذززززضض |
تو منو درک نمیکنی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aliarash2012 | 1394/06/17 12:19:23 |
13941 |
![]() |
حرفه ای بازی کنید! |
... میشه در حد 200تا میرید سمت قابلیت ها ارتقا همزمان دو ساختمان با تکمیلی رو میزنید افزایش 40درصدی ها رو همه رو فعال میکنید + افزایش 100درصدی ظرفیت انبار بعد از اون کار میرید سراغ تولیدات گندم چوب سنگ آهن رو تنها یک ارتقا میدید و به سطح 2 میرسونید بعد آموزش رو باز میکنید و دو مرحله رو رد میکنید از هر منبع 500تا بهتون میده بعد انبار و بازار رو میسازید! بعد از اینکار میرید سمت مزرعه و ارتقاش میدید هم خود ساختمان هم فاز تکمیلی رو باهم ارتقا میدید منابع کم اومد سر مزرعه تعدیل میزنید و ارتقاش میزنید تا جایی که دیگه منابعی نمونه(در نهایت بعد انجام اینکار ها یه خرید گندم به اندازه 12ساعت میزنید) با هرچی گندم که گیرتون اومد میرید سراغ چوب یه تعدیل سرش میزنید چوب بری رو ارتقا میدید با فاز تکمیلیش در این بین انبارتون رو هم یک یا دو سطخ میبرید بالا (بستگی به نوع سرور داره توی سوپر اکسپرس تولیدات بیشتره باید انبار رو بیشتر ببرید بالا) خودتون در این مورد میزان تولیدت رو در نظر بگیرید ضربدر 12 ساعت میکنید مثلا اگه تولید چوب 2000ت ... |
elcabo | 1394/06/23 03:14:12 |
13942 |
![]() |
حرفه ای بازی کنید! |
... میشه در حد 200تا میرید سمت قابلیت ها ارتقا همزمان دو ساختمان با تکمیلی رو میزنید افزایش 40درصدی ها رو همه رو فعال میکنید + افزایش 100درصدی ظرفیت انبار بعد از اون کار میرید سراغ تولیدات گندم چوب سنگ آهن رو تنها یک ارتقا میدید و به سطح 2 میرسونید بعد آموزش رو باز میکنید و دو مرحله رو رد میکنید از هر منبع 500تا بهتون میده بعد انبار و بازار رو میسازید! بعد از اینکار میرید سمت مزرعه و ارتقاش میدید هم خود ساختمان هم فاز تکمیلی رو باهم ارتقا میدید منابع کم اومد سر مزرعه تعدیل میزنید و ارتقاش میزنید تا جایی که دیگه منابعی نمونه(در نهایت بعد انجام اینکار ها یه خرید گندم به اندازه 12ساعت میزنید) با هرچی گندم که گیرتون اومد میرید سراغ چوب یه تعدیل سرش میزنید چوب بری رو ارتقا میدید با فاز تکمیلیش در این بین انبارتون رو هم یک یا دو سطخ میبرید بالا (بستگی به نوع سرور داره توی سوپر اکسپرس تولیدات بیشتره باید انبار رو بیشتر ببرید بالا) خودتون در این مورد میزان تولیدت رو در نظر بگیرید ضربدر 12 ساعت میکنید مثلا اگه تولید چوب 2000ت ... |
sultan_amir5555 | 1394/06/23 10:03:19 |
13943 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم[/div][/quote] خوبی رهام؟ اینکه میگی پیامبر یا امامی چه شکلی بودن از کجا اومده؟ ببین ما اتفاقا چند شبانه روز با چند نفر بح ... |
benyamin69 | 1394/05/26 04:17:12 |
13944 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] رهام اینو فبول نداره ![]() هرکی اندازه خودش عقل و شعور داره ونظرش محترمه.هرکی رو تو قبر خودش میزارن. واس همین گفتم اکثرا. [/div][/quote] البته هرکسی به اندازه مطالعاتش اطلاعات داره کسی که بی اطلاعاته به اندازه تعصبش خب فهم و شعور داره ... |
benyamin69 | 1394/05/26 04:23:32 |
13945 |
![]() |
دلیل تنفر کورش از اعراب |
... وادنیاز است و چشم و گوش باز که شما نوجوانان و جوانان ندارید یا ذوالقرینی و یا محمد من یک مسلمان ایرانی ام! [/div][/quote] باریک ![]() جو گرفته ول کن هم نیست ![]() بیری سنه سوموک آتدی بالا؟؟؟ ![]() ![]() ![]() |
غول قرمز | 1394/05/27 00:52:48 |
13946 |
![]() |
بازی با اسم دانشمندان ... |
... کلس [/b] فیلسوف بود ![]() نه . آمپیدوپلس عقیده داشت جهان از چهار عنصر خاک ، آب ، آتش و هوا تشکیلش شده ...[/div][/quote] کلا همچین اسمی که میگی وجود نداره ها ![]() سنجیدم و دیدم سخنت عین صواب است ...... حیف که در کلاس اشتباه شنیده بودم ![]() این مونیکا بانک اطلاعاته لامصب هر چی گفت چشم بسته قبول کن |
مهدی-098 | 1394/05/27 22:39:17 |
13947 |
![]() |
حمله های سنگین w10 |
... uote] گومر1 [quote] [/quot ...nimabekhanvar [quote][div]گومر1 [quote][div]nimabekhanvar [quote][div]lovely~girl چقدر سنگین بودن [/quote]![]() تاپیک تحملشو نداره نذار از اینااااا ![]() انجمن سولاخ شد ![]() عزیزم تازه هفته دومه دارم میگم عکس بذارید ببینیم نیروی کیا زیاده |
nimabekhanvar | 1394/05/27 22:42:06 |
13948 |
![]() |
حمله های سنگین w10 |
... uote] گومر1 [quote] [/quote]nimabekhanvar [quote] [/quote]گومر1 [quote][div]nimabekhanvar [quote][div]lovely~girl چقدر سنگین بودن [/quote]![]() تاپیک تحملشو نداره نذار از اینااااا ![]() انجمن سولاخ شد ![]() عزیزم تازه هفته دومه دارم میگم عکس بذارید ببینیم نیروی کیا زیاده عزیزم با کی بودی؟ ![]() ب ... |
گومر1 | 1394/05/27 22:43:07 |
13949 |
![]() |
حمله های سنگین w10 |
[quote] سید محمد مهدی حسینی [quote][div]nimabekhanvar [div]امروز به من چند تا حمله سنگین شد که تصمیم گرفتن این تاپیک رو بزنم و حملات سنگین رو بذارمشما هم بذارید اولیش دیوار شدن شهر یک علیرضا مظاهری(رتبه 6 بازی)با شهر دوم خودم http://8pic.ir/images/qmkya6utop6m7key0rgo.png دی |
nimabekhanvar | 1394/05/27 22:52:19 |
13950 |
![]() |
بالا ترین بعداد سربازت رو بگو یا نشون بده |
شما چیزی از سربازات نمی گی.؟؟ |
aaa1395 | 1394/06/18 00:31:19 |