جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13851 |
![]() |
سـگ پرستی در ایران :| |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] رهام اینو فبول نداره ![]() هرکی اندازه خود ... |
غول قرمز | 1394/05/26 03:33:05 |
13852 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
چهار نفری بساز بدون رمز اسم سرورم بزار ممد حسن |
ممد حسن | 1394/06/12 00:29:33 |
13853 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن
چهار نفری بساز بدون رمز اسم سرورم بزار ممد حسن |
گومر2 | 1394/06/12 00:30:14 |
13854 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] گومر2 [quote] [/quoteممد حسن [quote] [/quote]گومر2 [quote][div]ممد حسن الوووو [/quote]بله ![]() چهار نفری بساز بدون رمز اسم سرورم بزار ممد حسن |
ممد حسن | 1394/06/12 00:30:35 |
13855 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن [quote][div]گومر2 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گومر2 [quote][div]ممد حسن الوووو [/quote]بله ![]() |
گومر2 | 1394/06/12 00:31:27 |
13856 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال با ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:27:48 |
13857 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] شما از حرفای من اگه جای ... |
benyamin69 | 1394/05/26 03:38:18 |
13858 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
خراب شد نمیشد ساختمون زد ![]() |
گومر2 | 1394/06/12 00:41:43 |
13859 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
اره چرا برنامه ریزی نمیکنی |
ممد حسن | 1394/06/12 00:42:03 |
13860 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن [quote] [/quote]گومر2 [quote][div]ممد حسن علیک [/quote]امیر چرا قطع کردی بازیو خراب شد نمیشد ساختمون زد ![]() اره چرا برنامه ری |
گومر2 | 1394/06/12 00:42:42 |
13861 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی ... |
مهدی-098 | 1394/05/26 01:27:53 |
13862 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم[/div][ ... |
sa-ghar | 1394/05/26 03:40:54 |
13863 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] گومر2 [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]گومر2 [quote][div]ممد حسن علیک [/quote]امیر چرا قطع کردی بازیو خراب شد نمیشد ساختمون زد ![]() اره چرا برنامه ری |
ممد حسن | 1394/06/12 00:43:07 |
13864 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
قلعه دو داری؟؟؟ |
غول قرمز | 1394/06/12 15:37:40 |
13865 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی هستی که خودتو برتر از ما میدونی ؟ ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:29:41 |
13866 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] رهام اینو فبول نداره ![]() هرکی اندازه خودش عقل و شعور داره ونظرش محترمه.هرکی رو ... |
benyamin69 | 1394/05/26 03:45:10 |
13867 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن [quote] [/quote]غول قرمز [quote][div]گومر2 بگو با صوت جَلی [/quote]لعنت به دشمن علی ![]() میای بزنیم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() میای جنگ های |
غول قرمز | 1394/06/13 00:45:17 |
13868 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن [quote][div]گومر2 [quote][div]غول قرمز [quote][div]گومر2 بگو با صوت جَلی [/quote]لعنت به دشمن علی ![]() میای بزنیم؟؟؟8- |
گومر2 | 1394/06/13 00:49:26 |
13869 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی هستی که خودتو برتر از ما میدونی ؟ چون یه مشت چرت و پرت خوندی و باهاشون موافقی ... |
اساسینز3 | 1394/05/26 01:30:40 |
13870 |
![]() |
دلام به همه |
... هستی باید منو بشناسی [/div][/quote] یه سوال : چرا هر کس میاد میگه که من فلانی هستم تو بهش میگی پس باید منو بشناسی ؟؟؟[/div][/quote] فرد معروفی هستش فک کنم...[/div][/quote] چون کسـایی که منو میشناسن خیلی معروف هستن و خیلی ها ادای اونا رو در میارن ... در ضمن از سال 91 اینجا حضور دارم یعنی نباید بشناسند ؟[/div][/quote] خو چرا میزنی؟؟ منم چون قدیمی هستی گفتم معروفی هستی o_O |
sa-ghar | 1394/05/26 20:22:09 |
13871 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] zahr82
خود قعله رو دان کنم چقئر حجم میخواد چون دیگه اون سی دیش پیدا نمیشه |
ممد حسن | 1394/06/14 19:52:23 |
13872 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] zahr82
خود قعله رو دان کنم چقئر حجم میخواد چون دیگه اون سی دیش پیدا نمیشه |
غول قرمز | 1394/06/14 19:59:18 |
13873 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] غول قرمز [quote] [/zahr82 [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]zahr82 دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟ [/quote]؟؟؟؟ خود قعله رو دان کنم چقئر حجم میخواد چون دیگه اون سی دیش پیدا نمیشه |
ممد حسن | 1394/06/14 20:02:03 |
13874 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن [quote][div]غول قرمز [quote][div]zahr82 [quote][div]ممد حسن [quote][div]zahr82 [div]دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟ |
غول قرمز | 1394/06/14 20:05:01 |
13875 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا زدم نفهمیدید ![]() تو کی هستی که خودتو برتر از ما میدونی ؟ چون یه مشت چرت و پرت خوندی و باهاشون موافقی ... |
hossein023 | 1394/05/26 01:34:13 |