جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13826 |
![]() |
کمکم کنید درباره گیم رنجر |
[quote] ممد حسن [quote] [/quote]sirgoodboy [quote][div]مممممممممممممد حسن باشه [/quote]پیدا کردی بازیکن یا برویم داخل سرور و غریبه بیاوریم؟ ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/10 22:42:22 |
13827 |
![]() |
[quote] sirgoodboy [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]sirgoodboy [quote][div]مممممممممممممد حسن باشه [/quote]پیدا کردی بازیکن یا برویم داخل سرور و غریبه بیاوریم؟ ![]() |
ممد حسن | 1394/06/10 22:43:04 |
13828 |
![]() |
[quote] ممد حسن [quote][div]sirgoodboy صبر کنید تا سرور را بسازم [/quote]![]() حالا من هرچی میگم تو حرف خودتو میزنی ها. وقتی من نمیتونم بیام داخل سرور چه جوری بازی کنم.[/di |
sirgoodboy | 1394/06/10 22:44:18 |
13829 |
![]() |
سـگ پرستی در ایران :| |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگ ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:19:55 |
13830 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] یه سوال همشو خوندی؟ : ... |
غول قرمز | 1394/05/26 03:25:50 |
13831 |
![]() |
این را در قسمت جستجوی پایین سرچ کن و انتخاب کن و جوین را بزن ![]() plA |
sirgoodboy | 1394/06/10 23:14:24 |
13832 |
![]() |
[quote] sirgoodboy [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]sirgoodboy احسان کجا رفتی [/quote]![]() اقامنو کمک کن. این را در قسمت جستجوی پایین سرچ کن و انتخاب کن و جوین را بزن ![]() plA |
ممد حسن | 1394/06/10 23:23:07 |
13833 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
![]() 50 شوالیه چیه که رمز بزنم ![]() |
گومر2 | 1394/06/11 22:54:35 |
13834 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] گومر2 [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]گومر2 ولی علیرضا خدایی حال کردی چه شوالیه ای آوردم خخخ [/quote]![]() رمزی بازی میکنی شک ندارم. ![]() 50 شوالیه چیه که رمز بزنم ![]() |
ممد حسن | 1394/06/11 22:56:30 |
13835 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن [quote][div]گومر2 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گومر2 ولی علیرضا خدایی حال کردی چه شوالیه ای آوردم خخخ [/quote]![]() رمز |
گومر2 | 1394/06/11 22:57:18 |
13836 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مث ... |
مهدی-098 | 1394/05/26 01:22:16 |
13837 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] یه سوال همشو خوندی؟ : ... |
benyamin69 | 1394/05/26 03:27:50 |
13838 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] گومر2 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گومر2 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گومر2 ولی علیرضا خدایی حال کردی چه شوالیه ای آوردم خخخ [/quote]![]() رمز |
ممد حسن | 1394/06/11 22:57:38 |
13839 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
ارور نیست اون، اون سرورایی که تهش علامت سبز داره نزن، دارن بازی میکنن ![]() |
گومر2 | 1394/06/11 23:03:55 |
13840 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] گومر2
ارور نیست اون، اون سرورایی که تهش علامت سبز داره نزن، دارن بازی میکنن ![]() |
ممد حسن | 1394/06/11 23:18:48 |
13841 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
بیا ![]() اسم : انجمن رمز: 7777 |
گومر2 | 1394/06/11 23:47:16 |
13842 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
ممد حسن اومدی بیرون برنده شدم ![]() |
گومر2 | 1394/06/12 00:23:40 |
13843 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال با ... |
اساسینز3 | 1394/05/26 01:23:54 |
13844 |
![]() |
... س رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!! ادمو از نسخی در میاره. اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ. ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote] رهام اینو فبول ... |
benyamin69 | 1394/05/26 03:31:53 |
13845 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
افرین یه دفعه پرید بیرون من بی تقصیرم |
ممد حسن | 1394/06/12 00:24:06 |
13846 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
میپرید نمی پرید من زده بودم ![]() |
گومر2 | 1394/06/12 00:24:39 |
13847 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
ن |
ممد حسن | 1394/06/12 00:25:17 |
13848 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
[quote] ممد حسن [quote][div]گومر2 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گومر2 ممد حسن اومدی بیرون برنده شدم [/quote]![]() افرین یه دفعه پرید بیرون من |
گومر2 | 1394/06/12 00:27:05 |
13849 |
![]() |
بیایید قلعه دو |
بله ![]() |
گومر2 | 1394/06/12 00:29:03 |
13850 |
![]() |
... امبرا الگو گرفتی ؟ خیلی دوست دارم بدونم عربای اون زمان وضعیتشون چطوری بوده که بهشون میگفتن جاهل [/div][/quote] وضعیتشون مثل همین عکسا بوده قبل از اسلام[/div][/quote] آها قبلا چند تا سنگ رو میپرستیدن جاهل بودن الان همشون یه دونه خونه سنگی خاص رو میپرستن شدن عاقل و عابد ( ![]() بعله نشانه های جاهلیت ![]() اون خونه جز سنگی نمادین نیست برای اینکه قبله مسلمین برای نماز و دعا معلوم بشه و به هر طرف متفرق نشن ![]() هدف خداست که درک نمیکنید ![]() قبله مسلمینه ؟ کی همچین تصمیمی گرفته ؟ اون خونه سنگی رو خونه ی خدات معرفی میکنی خدات انقد کوچیکه که تو یه همچین چیزی جا میشه ؟[/div][/quote] خونه ی سنگی خونه ی نمادین برای خداست ![]() مغز تو چقدر ژرف و عظیمه؟ ولی تو اون کله ات جا میشه ، فهمیدی؟ ![]() جوابه یکی از سوالامو ندادی خداتو با منه انسان مقایسه میکنی ؟ الان اگه حرف از اماما بود فحش کش میکردیا پایه خدات اومد وسط شل کردی ؟ [/div][/quote] مثال از بدن های خودتان زدم شاید بفهمید ![]() لازم نکرده سطح فهم و شعوره منو تو تعیین کنی جوابی نداری موضوع رو منحرف نکن [/div][/quote] میگم که چون فهمتون پایینه از خدا باید براتون مثال های پایین زد چون هزار تا مثال بالا ... |
twinheaddragon | 1394/05/26 01:24:59 |