سلام . برام سوال بود که چه رابطه ای بین صفر شدن گندم و سرعت مردن سربازها وجود داره . از پشتیبانی پرسیدم و جواب زیر رو گرفتم . برای من این جواب بیمعنیه . میخوام بدونم این هم یکی از راه های کمک به بعضیا در بازیه ؟ چطور ممکنه که مثلا همزمان و در شرایط مساوی 500 هزار از گندم خورهای من بمیرن ولی برای دیگری 1 نفر ؟
گندم
سلام .وقتی گندم شهری تموم بشه از چه زمانی سربازها شروع به مردن میکنن و فرمول تعداد مرگ و میرشون چیه ؟ یعنی مثلا در هر دقیقه چند نفر میمیرن ؟نیرو های کمکی شهر بعد از چه مدتی برگشت میخورن ؟
1391/10/02 12:26:10
* : محمدی
سلام
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان مکاتبه می کنید، از شما سپاسگذاریم.
از زمانی که ذخایر گندم شما جوابگوی سربازان شما نباشد بصورت رندم از سربازان شما به میزان گندم خور مصرفی انها کشته میشود 2آنها هم از زمانیکه گندم شما جوابگوی سربازان شما و پشتیبان نباشد
با کمال احترام
گروه پشتیبانی عصر پادشاهان
1391/10/02 14:35:43
Your description
ببخشید . میخوام بدونم مثلا 1 میلیون سرباز توی شهرم دارم و گندم صفر شده ، حالا بصورت رندم چند نون خور در دقیقه یا ساعت میمیرن تا نیروها صفر بشن . میخوام سرعت مرگ گندم خورها رو بدونم . مرسی
1391/10/02 15:45:01
* : اسدی
سلام
تعداد آن اصلاً مشخص نیست! به صورت تصادفی در هر ساعت تعدادی از آنها میمیرند.
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان در خدمت شماست.
شاد باشید
گندم
سلام .وقتی گندم شهری تموم بشه از چه زمانی سربازها شروع به مردن میکنن و فرمول تعداد مرگ و میرشون چیه ؟ یعنی مثلا در هر دقیقه چند نفر میمیرن ؟نیرو های کمکی شهر بعد از چه مدتی برگشت میخورن ؟
1391/10/02 12:26:10
* : محمدی
سلام
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان مکاتبه می کنید، از شما سپاسگذاریم.
از زمانی که ذخایر گندم شما جوابگوی سربازان شما نباشد بصورت رندم از سربازان شما به میزان گندم خور مصرفی انها کشته میشود 2آنها هم از زمانیکه گندم شما جوابگوی سربازان شما و پشتیبان نباشد
با کمال احترام
گروه پشتیبانی عصر پادشاهان
1391/10/02 14:35:43
Your description
ببخشید . میخوام بدونم مثلا 1 میلیون سرباز توی شهرم دارم و گندم صفر شده ، حالا بصورت رندم چند نون خور در دقیقه یا ساعت میمیرن تا نیروها صفر بشن . میخوام سرعت مرگ گندم خورها رو بدونم . مرسی
1391/10/02 15:45:01
* : اسدی
سلام
تعداد آن اصلاً مشخص نیست! به صورت تصادفی در هر ساعت تعدادی از آنها میمیرند.
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان در خدمت شماست.
شاد باشید
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران