کارشناس بازیخب قبل از جواب دادن باید چند تا مسئله کمی روشن بشه:
1- من در تیکت های شما در * پشتیبانی نگاه کردم. شما اصلا تیکتی در این زمینه ارسال نکرده اید. این متن سوال و جواب مربوط به کجاست. لطفا شماره تیکت را اعلام نمایید.
2- جناب arte در ادبیات نوشته های خودتان دقت نمایید. نوشتن سوال همراه با اهانت به بازی اصلا کار صحیحی نیست. هنوز سوال خود را نپرسیده اید، نتیجه گیری هم کرده اید که در بازی * و . . . است !
3- مردن نیروهای اصلا رندوم نیست و تنها فاصله بین مردن ها رندوم است. یعنی در بازه های بین 20 دقیقه تا 2 ساعت تابع مرگ نیروها اجرا می شود و هر بار حدود 10% از نیروهای مازاد خواهند مرد. یعنی اگر شما 100 هزار نیرو دارید و تولید گندم شما به اندازه 20 هزار تا منفی شده است. در هر دوره اجرای تابع مردن نیروها، 2 هزار نفر خواهند مرد. البته باید حداقل یکساعت از مرگ قبلی گذشته باشد و اگر مقدار ساعت کمتری گذشته باشد، میزان مردن به همان میزان کمتر خواهد بود.
نکته: البته اگر نیروی پشتیبان در آن شهر موجود باشد، ابتدا نیروهای پشتیبان باز می گردند و بعد از بازگشت کل نیروهای پشتیبان مرگ نیروهای خودی آغاز می شود.
نکته: پیام مردن نیروها به صورت روزانه ارسال می شود و در آن مجموع نیروهایی که از پیام قبل تا الان مرده اند را نمایش می دهیم.
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و پشتیبان محترم.
ای کاش در همه موارد اینگونه واضح و مفصل راهنمایی میکردید. من بارها سوال کردم و بار ها مسئله رو برام گنگ تر کردن.
بی ادبی نباشه اما من هیچوقت هیچ چیزی ار پشتیبانی یاد نگرفتم. چون جوابهای عجیبی میدن. اگه یه جواب دو خطی بدن خط اولش تشکر و خط دومشم شکر.
لطفا به کسی بر نخوره. اقایون اگه اینجا جای انتقاد و صحبت نیست پس جای چیه؟
چرا همش از بچه های انجمن قبلی حرفه که اومدن انتقاد کردن و همه رو مسدود کردی؟
من شنیدم و این شنیده ها باعث میشه ادم از گفتن حقایق بترسه . شاید شنیده های ما هم دروغ بوده باشه.
اما این فضا رو درست کنید که حداقل ما کاربران هم بتونیم از بعضی از پشتیبانان شکایت کنیم.
اقا داریم وقت میزاریم. داریم هزینه میکنیم.
معذرت میخوام ولی شما دارید نون من و امثال منو میخورید. پس باید حداکثر تلاشتون رو براش رضایت ما بکنید.
چرا هر بار باید پشتیبانی بی معنی ترین و نامفهوم ترین جوابها رو بده؟
چرا تا یکی اعتراض میکنه میاید و جواب دقیق رو میدید؟
من کلا از تیم پشتیبانی شکایت دارم به خاطر مدیریت ضعیفش.
مدرک میخواید سرور 6 و 5 رو برا من باز کنید تا مدارک رو براتون رو کنم.
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم