داداش واقعا 500کیلو قندم خورت مرده دیگه چرا باز میکنی!
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/10/03 20:54:08
داداش واقعا 500کیلو قندم خورت مرده دیگه چرا باز میکنی!
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
اکانت های فعال کنونی |
1391/10/03 23:21:10
عرض کردم خدمت دوستان که کشته ای از جانب من نبوده . تقریبا اکثر شهر هایم تا 400 کیلو منفی هستند در عین اینکه به بیشترشان 300 درصد افزایش تولید دهکده ای دادم و 40 درصد را هم فعال نمودم . تنها با تعدیل و غارت میتوانم جمعشان کنم و پراکنده کردن نیروهایم در شهر های دوستان . این سوال برایم پیش آمد که با کسری گندم با چه متدی سرور محترم دست به سر بریدن نیروهایم میزند که به این دوگانه گویی ها گرفتار شدم . البته همانگونه که مشاهده فرمودید جمعی از دوستان میتوانند در عین پریشانحالی از عرایض بنده ، و در موازات دریدن البسه خود ، با چشم بصیرت خدادادی فرامولاتی از داخل بیانات مکفی مستخدمین پشتیبانی محترم ، کنکاش نمایند و ببینند که از توانایی بنده خارج است . از نظرتان هم سپاسگزارم .
این مطلب در 1391/10/03 23:21:10 نوشته شده است و در 1391/10/03 23:25:10 ویرایش شده است .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران |
1391/10/04 10:15:38
دوست عزیز به صورت فارسی سلیس روش کار به شما توضیح داده شد. من متوجه نمی شوم که شما چه علاقه دارید که بی خودی با همه بحث کنید. روشی که به شما عرض شد، دقیقا روشی است که در کد بازی لحاظ شده است و خودتون نیز به راحتی می تونید آنرا تست کنید. یعنی تعدادی نیروی پشتیبانی و نیروی خودی در یک شهر به صورت مازاد قرار دهید و خواهید دید که دقیقا به همین ترتیب نیروهای شما کسر می شوند. یعنی 10% در میانگین هر 75 دقیقه ابتدا از پشتیبان ها برگشت داده می شوند و بعد 10% از مازادهای خودی شروع به مردن می کنند، تا زمانی که تولید گندم از وضعیت قرمز خارج شود. امیدوارم این توضیح برای شما کافی باشد و متوجه روند کار شده باشید. موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
|
1391/10/04 10:21:58
اینی که من میبینم عمرا نشده بازم از شما ممنون که توضیح دادید
این مطلب در 1391/10/04 10:21:58 نوشته شده است و در 1391/10/04 10:22:27 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide |
اکانت های فعال کنونی |
1391/10/04 11:09:16
عزیز دل من مثل اینکه کلا روش اول نوشتن من زیاد قابل درک نیست ، پس پناه به حالت دوم میبرم . دارم میگم شما وقتی در جملت کلمه میانگین میاری چه در زمان و چه در درصد کشته ها ، یعنی برای یکی کمتر میشه و برای یکی بیشتر . دارم میپرسم چرا باید بین بازیکنها تفاوت باشه و همه مساوی نباشن ؟؟؟؟؟؟؟ امیدوارم این ادبیات برای شما سلیس شده باشه و قابل درک . شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران |
|
1391/10/04 11:16:47
سلام مدیر عزیز توضیحتون کامل و متین بود ممنونم فقط یک مطلب من تو سرور 4 شهری رو زدم که میلیونی نیرو داشت و دیوار شدم ولی انبارشو صفر کردم و چند دقیقه بعد جاسوسی کردم دیدم تمام نیروهای پشتیبانش رفتن ایا اون موقع * فرق میکرده یا توضیحی وجود داره که ما نمیدونیم لطفا این مطلبو کامل و جامع توضیح بدید امیدوارم توضیحی که میدید واقعا همون چیذی باشه که تو بازی اتفاق میوفته و در زمان وقوع تغییر نکنه با کمال تشکر و قدردانی از تلاش شما تصمیم درست نتیجه فکر درسته
فکر درست با تجربه بدست می اید تجربه حاصل یک تصمیم اشتباه |
|
1391/10/04 11:17:47
چقد تو گیر گرند فادر تو که میگی کشته ندادی پس از کجا میدونی بین تو و دیگری فرق گذاشتن مثلا براتو هیچی نمردن برای دیگیری مردن
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد یاد اولای انجمن بخیر |
|
1391/11/27 00:08:15
خخخخخ خوبه همیشه اینجوریمیزنید سر اشتباهاتون اون از ه ک شده اکونت من اول سرور که هیچ * گردن نمیگرفت بعد از پاسخ داادن به تماس اولم با پشتیبانی دیگه جوابه خط منو ندادید جمع کنید بازی رو از جالت مردونش در آوردید ببخشیدا کردیدش حموم زنونه آدم به جای لذت زجر میکشه من با سرعت 2 مگ میمونم تو صفحه ی لود نقشه تا اینجا سرور وخدا آورده جلو آخرشم جواب نامردیو دیدید که بچه های IR چیکار کردن دلم میسوزه برای آکونت اصلیم اما ایراد نداره ارزششو داشت که 0 بشه تابهترین دوستام به بازیشون ادامه بدن رفقای طلایی
|
|
1391/11/27 00:35:38
ممنون از پشتیبانی عزیز نمیدونم چجوری که همه فهمیدن این دوستمون نفهمید باز هم ممنون از توضیح شما.. اما در کلّ ایشون و دوستانشون ۲تا عادت همیشگی دارن وقتی تو بازی زورشون نمیرسه میگن که پشتیبانی با بازیکنها دست به یکی کرده . یکنفر دیگه موفق و نفر اول سرور نیرو زیاد داره این دوستان میگن این بازیکن از طرف سرور..ولی وای به اون روزی که تو یچیز موفق باشن یعنی آسمون و ریسمون و بهم میدوزن. کل دنیا باخبر میشن. کلا اینا اینجورین کارشناس جون ناراحت نشو :ددوست دارن تهمت بزنن به هر کسی کم مونده فردا به خدا هم گیر بدن بگن چرا طرف داری بقیه ر و میکنی(استغفراله) من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
|
|
1391/11/27 00:42:21
یعنی قشنگ مغز اندازه نخود آخه پسر خوب یکم فکر کن بعدش حرف بزن اگه پشتیبانی میخاست به نفع کسی جلو بره. بدون اینکه کسی اصلا بفهمه یه اکانت ناشناس میذاشت تو بازی در آخر سرور هم کتیبه رو مینداخت تو اکانتش محافظ میلیونی هم میداد به اون اکانت یکم فکر کن بعد حرف بزن. با وجود پشتیبانی اونوقت اتحاد شما برده ؟! ماشالا عجب قدرتی.یعنی خدا وکیلی میام انجمن ۲تا پست اینجوری از شما و دوستان شما میبینم لذت میبرم اصلا اوقات فراغتم پر میشه. من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...
|
منوی کاربری
|
||