سلام به همه ی اعضا
آقا یه سوال خیلی مهم چطوری میشه تو عصر پادشاهان مدال اورد من که والا هر کاری میکنم نمیشه ترفند خاصی داره؟
ممنون اگه جواب بدین
اگه ترفندی داره لطفا بگین واقعا خیلی دوست دارم یه مدال بیارم
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
سلام به همه ی اعضا
آقا یه سوال خیلی مهم چطوری میشه تو عصر پادشاهان مدال اورد من که والا هر کاری میکنم نمیشه ترفند خاصی داره؟
ممنون اگه جواب بدین
اگه ترفندی داره لطفا بگین واقعا خیلی دوست دارم یه مدال بیارم
بستگی داره چه مدالی باشه
مثلا مدال تهاجم با کشتن سرباز دشمن بدست میاد.به آبادی ها زیاد حمله کنید امتیاز بیشتری میگیرید
مدال پیشرفت هم با افزایش جمعیت، که سکه لازم داره
inera@att.net
بستگی داره چه مدالی باشه
مثلا مدال تهاجم با کشتن سرباز دشمن بدست میاد.به آبادی ها زیاد حمله کنید امتیاز بیشتری میگیرید
مدال پیشرفت هم با افزایش جمعیت، که سکه لازم داره
با غارت منابع. هرچی منابع بیشتری غارت کنید بیشتر میشه، اون امتیاز غارت همون مقدار منابع غارت شدست
inera@att.net
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]خوب برا غارت چی؟؟؟[/div][/quote]
با غارت منابع. هرچی منابع بیشتری غارت کنید بیشتر میشه، اون امتیاز غارت همون مقدار منابع غارت شدست
خب اونو که میدونم ولی هرچی غارت میکنم نمیرسه تو S16 صد تا فارم داشتم که50 تاش بالای 500 بودن ولی بازم نمیرسید راه میانبری نداره؟
خب باید وضعتون خوب باشه، مثل بازیکنای صفحه های اول.
البته راههای غیرمجاز هم هست. مثلا اگه مولتی داشته باشید میتونید منابعشو غارت کنید
inera@att.net
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]خب اونو که میدونم ولی هرچی غارت میکنم نمیرسه تو S16 صد تا فارم داشتم که50 تاش بالای 500 بودن ولی بازم نمیرسید راه میانبری نداره؟[/div][/quote]
خب باید وضعتون خوب باشه، مثل بازیکنای صفحه های اول.
البته راههای غیرمجاز هم هست. مثلا اگه مولتی داشته باشید میتونید منابعشو غارت کنید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.