بستگی داره چه مدالی باشه
مثلا مدال تهاجم با کشتن سرباز دشمن بدست میاد.به آبادی ها زیاد حمله کنید امتیاز بیشتری میگیرید
مدال پیشرفت هم با افزایش جمعیت، که سکه لازم داره
دیگه این ترفند هم ورداشتن.فقط میتونی به آبادیهایی که با شهرت 3 خونه فاصله دارن حمله بزنی
اگه بری تو اردوگاه مختصاتشو وارد کنی امکان پذیره...!
دادا عدم بزنم فردا جلوی اینم رو میگیرن.زود زود
این مطلب در 1392/07/04 16:10:33 نوشته شده است و در 1392/07/04 16:10:52 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]بستگی داره چه مدالی باشه
مثلا مدال تهاجم با کشتن سرباز دشمن بدست میاد.به آبادی ها زیاد حمله کنید امتیاز بیشتری میگیرید
مدال پیشرفت هم با افزایش جمعیت، که سکه لازم داره[/div][/quote]
دیگه این ترفند هم ورداشتن.فقط میتونی به آبادیهایی که با شهرت 3 خونه فاصله دارن حمله بزنی [/div][/quote]
اگه بری تو اردوگاه مختصاتشو وارد کنی امکان پذیره...![/div][/quote]
دادا عدم بزنم فردا جلوی اینم رو میگیرن.زود زود
خب اونو که میدونم ولی هرچی غارت میکنم نمیرسه تو S16 صد تا فارم داشتم که50 تاش بالای 500 بودن ولی بازم نمیرسید راه میانبری نداره؟
100 تا فارم اون اکو میددی به من نفر اول غارتو میکشیدم پایین
Admin
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]خب اونو که میدونم ولی هرچی غارت میکنم نمیرسه تو S16 صد تا فارم داشتم که50 تاش بالای 500 بودن ولی بازم نمیرسید راه میانبری نداره؟[/div][/quote]
100 تا فارم اون اکو میددی به من نفر اول غارتو میکشیدم پایین:shock:
شما اگه 1000 تا فارم هم داشته باشید ولی بلد نباشید چطور ازشون استفاده کنید به جایی نمیرسید !
باید زطور منظم هر ساعت 1بار خالیشون کنید
با تشکر
techno
خب اونو که میدونم ولی هرچی غارت میکنم نمیرسه تو S16 صد تا فارم داشتم که50 تاش بالای 500 بودن ولی بازم نمیرسید راه میانبری نداره؟
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
شما اگه 1000 تا فارم هم داشته باشید ولی بلد نباشید چطور ازشون استفاده کنید به جایی نمیرسید !
با تشکر :ugeek:
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]خب اونو که میدونم ولی هرچی غارت میکنم نمیرسه تو S16 صد تا فارم داشتم که50 تاش بالای 500 بودن ولی بازم نمیرسید راه میانبری نداره؟[/div][/quote]
با تشکر
techno
اول باید سرباز خونشو تخریب کنی که تا تو اتک میدی همه منابعو نده به نیرو
که نیروهات دست خالی برگردن بعدش بهترین موقع واسه غارت صبحه چون منابع پره خیلی حال میده
این مطلب در 1392/07/04 20:33:22 نوشته شده است و در 1392/07/04 20:36:53 ویرایش شده است .
i am rex
ghost7629
evil.king
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]شما اگه 1000 تا فارم هم داشته باشید ولی بلد نباشید چطور ازشون استفاده کنید به جایی نمیرسید !
[/div][/quote]
اول باید سرباز خونشو تخریب کنی که تا تو اتک میدی همه منابعو نده به نیرو
که نیروهات دست خالی برگردن بعدش بهترین موقع واسه غارت صبحه چون منابع پره خیلی حال میده:lol::lol::lol:
با تشکر
techno
هر 20 دیقه یه بار بزنی خیلی بهتره من فارمامو تو اس 16 هم 20 دیقه یه بار با 10 هزار تا شمشیر میزدم همشون هم 100 درصد بر میگشتن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]شما اگه 1000 تا فارم هم داشته باشید ولی بلد نباشید چطور ازشون استفاده کنید به جایی نمیرسید !
[/div][/quote]
هر 20 دیقه یه بار بزنی خیلی بهتره من فارمامو تو اس 16 هم 20 دیقه یه بار با 10 هزار تا شمشیر میزدم همشون هم 100 درصد بر میگشتن :)
با تشکر
techno
هر 20 دیقه یه بار بزنی خیلی بهتره من فارمامو تو اس 16 هم 20 دیقه یه بار با 10 هزار تا شمشیر میزدم همشون هم 100 درصد بر میگشتن
والا شما شانس دارین من که شاید تو یه هفته 20000 بار هم حمله میزدم نرسید آخر سر
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]شما اگه 1000 تا فارم هم داشته باشید ولی بلد نباشید چطور ازشون استفاده کنید به جایی نمیرسید !
[/div][/quote]
هر 20 دیقه یه بار بزنی خیلی بهتره من فارمامو تو اس 16 هم 20 دیقه یه بار با 10 هزار تا شمشیر میزدم همشون هم 100 درصد بر میگشتن :)[/div][/quote]
والا شما شانس دارین من که شاید تو یه هفته 20000 بار هم حمله میزدم نرسید آخر سر
مدال که الکی نیست یه بار که اومدم تو برترین بازیکن ها دیدم 10 نفر 80 میلیون تای من 70 میلیون تا کلی تلاش کردم شدم 80 به بالا شدم ولی تو لیست نبودم یکم دقت کردم دیدم من 8 میلیون بودم اون 80 میلیون کلی به خودم خندیدمو گفتم که ......
مدال که الکی نیست یه بار که اومدم تو برترین بازیکن ها دیدم 10 نفر 80 میلیون تای من 70 میلیون تا کلی تلاش کردم شدم 80 به بالا شدم ولی تو لیست نبودم یکم دقت کردم دیدم:lol: من 8 میلیون بودم اون 80 میلیون کلی به خودم خندیدمو گفتم که ......:oops:
مدال که الکی نیست یه بار که اومدم تو برترین بازیکن ها دیدم 10 نفر 80 میلیون تای من 70 میلیون تا کلی تلاش کردم شدم 80 به بالا شدم ولی تو لیست نبودم یکم دقت کردم دیدم من 8 میلیون بودم اون 80 میلیون کلی به خودم خندیدمو گفتم که ......
دمت گرم جدا 72 ملیون تفاوتو متوجه نشدی
i am rex
ghost7629
evil.king
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]مدال که الکی نیست یه بار که اومدم تو برترین بازیکن ها دیدم 10 نفر 80 میلیون تای من 70 میلیون تا کلی تلاش کردم شدم 80 به بالا شدم ولی تو لیست نبودم یکم دقت کردم دیدم:lol: من 8 میلیون بودم اون 80 میلیون کلی به خودم خندیدمو گفتم که ......:oops:[/div][/quote]
دمت گرم جدا 72 ملیون تفاوتو متوجه نشدی:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.