نه شرمندهمثل افراد صفحه ی اول نبودم تو صفحه های 10 یا 15 بودم ولی این مدال آرزو شده برام که حداقل از این 4 تا یکیشو بگیرم
100 تا فارم داشتی؟ خوب مهم اینه فارم شما چقدر منابع بده من که بیشتر از این فارم داشتم سرباز حریف خیلی میکشتم فقط 65 قهرمان داشتم اما نشد بازم مدال گرفت به قول دوستمون با پول میشه خوشبخت شد
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]نه شرمندهمثل افراد صفحه ی اول نبودم تو صفحه های 10 یا 15 بودم ولی این مدال آرزو شده برام که حداقل از این 4 تا یکیشو بگیرم[/div][/quote]
100 تا فارم داشتی؟ خوب مهم اینه فارم شما چقدر منابع بده من که بیشتر از این فارم داشتم سرباز حریف خیلی میکشتم فقط 65 قهرمان داشتم اما نشد بازم مدال گرفت به قول دوستمون با پول میشه خوشبخت شد :D
من فکرمو تو 6 تا سرور نتونستم به کار بندازم شما حداقل بگین
نیرو جم کن وقتی نصف سرور رفت با تمام قوا به آبادی ها بزن.من با این کار تا 2 ساعت مونده به دادن مدال مهاجمان تو تاپ بودم.
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]من فکرمو تو 6 تا سرور نتونستم به کار بندازم شما حداقل بگین:D[/div][/quote]
نیرو جم کن وقتی نصف سرور رفت با تمام قوا به آبادی ها بزن.من با این کار تا 2 ساعت مونده به دادن مدال مهاجمان تو تاپ بودم.
توی امار تو بخش بهترین بازیکن ها اسمت اون پایین هست برای گرفتن هر مدالی باید تو لیست خودش توی اون 10 نفر باشی
ببین امتیاز خودت چه قدره اونو ببری بالا میتونی مدال بگیری ولی وسط سرور موقعی که توی صفحه 10 15 باشی امکانش نیست
چون با زیکنای بالاتر مدال ها رو می خورن به تو نمیرسه
i am rex
ghost7629
evil.king
توی امار تو بخش بهترین بازیکن ها اسمت اون پایین هست برای گرفتن هر مدالی باید تو لیست خودش توی اون 10 نفر باشی
ببین امتیاز خودت چه قدره اونو ببری بالا میتونی مدال بگیری ولی وسط سرور موقعی که توی صفحه 10 15 باشی امکانش نیست
چون با زیکنای بالاتر مدال ها رو می خورن به تو نمیرسه
به نظرم مدال مدافعین از همشون راحت تره
چون دف میدن و دیوار میکنی
ولی خب باید از اول سرور خوب بازی کنی و صف سه ایکست خالی نشه یکمم وقت بزاریو درست بازی کنی و کمی سکه همشونم میتونی بگیری
مدال پیشرفت بدون سکه هم میشه
ولی به نظرم دورو ور مدافعین و مهاجمین نرو که یه تلفات فوق زیادی داخلش هست
رضا نقل قول نکن
به نظرم مدال مدافعین از همشون راحت تره
چون دف میدن و دیوار میکنی
ولی خب باید از اول سرور خوب بازی کنی و صف سه ایکست خالی نشه یکمم وقت بزاریو درست بازی کنی و کمی سکه همشونم میتونی بگیری
مدال پیشرفت بدون سکه هم میشه
ولی به نظرم دورو ور مدافعین و مهاجمین نرو که یه تلفات فوق زیادی داخلش هست
بستگی داره چه مدالی باشه
مثلا مدال تهاجم با کشتن سرباز دشمن بدست میاد.به آبادی ها زیاد حمله کنید امتیاز بیشتری میگیرید
مدال پیشرفت هم با افزایش جمعیت، که سکه لازم داره
دیگه این ترفند هم ورداشتن.فقط میتونی به آبادیهایی که با شهرت 3 خونه فاصله دارن حمله بزنی
این مطلب در 1392/07/04 12:08:44 نوشته شده است و در 1392/07/04 12:09:02 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]بستگی داره چه مدالی باشه
مثلا مدال تهاجم با کشتن سرباز دشمن بدست میاد.به آبادی ها زیاد حمله کنید امتیاز بیشتری میگیرید
مدال پیشرفت هم با افزایش جمعیت، که سکه لازم داره[/div][/quote]
دیگه این ترفند هم ورداشتن.فقط میتونی به آبادیهایی که با شهرت 3 خونه فاصله دارن حمله بزنی
بستگی داره چه مدالی باشه
اینو دیگه کی برداشتن؟
یه 10 روزی میشه.شما چند وقته بازی نمیکنی. وای قدیما چه حالی میداد میزدیم به آبادیها هم تو قسمت مهاجمین رتبه میرفت بالا هم سطح قهرمان بالا میرفت
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]بستگی داره چه مدالی باشه
دیگه این ترفند هم ورداشتن.فقط میتونی به آبادیهایی که با شهرت 3 خونه فاصله دارن حمله بزنی [/div][/quote]
اینو دیگه کی برداشتن؟[/div][/quote]
یه 10 روزی میشه.شما چند وقته بازی نمیکنی. وای قدیما چه حالی میداد میزدیم به آبادیها هم تو قسمت مهاجمین رتبه میرفت بالا هم سطح قهرمان بالا میرفت
بستگی داره چه مدالی باشه
اگه بری تو اردوگاه مختصاتشو وارد کنی امکان پذیره...!
از اون قدیمیا ...
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]بستگی داره چه مدالی باشه
دیگه این ترفند هم ورداشتن.فقط میتونی به آبادیهایی که با شهرت 3 خونه فاصله دارن حمله بزنی [/div][/quote]
اگه بری تو اردوگاه مختصاتشو وارد کنی امکان پذیره...!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.