من سوالا یادم میره واس ه همین مینویمشون
اسم شریفت؟ عرشیا
اصلیتت کجاییه؟ ترکم
تو کدو شهر زندگی میکنی؟
تهران
اسم محلتون؟شهرک گلستان (بقل استادیوم ازادی)
چندسالته؟15
کلاس چندمی؟با این الاخون بالا خونی نظام جدید باید برم دوم راهنمایی که نمی دون م اسم این پایه ای که میرم چیه
چندتا تجدیدی اوردی 0 بابا بچه درس خونم
اسم مدرست سما3
چه رشته ای میخونی هنوز دبیرستان نیستم
چه غذایی دوست داریذ پیتزا و استامبولی
چه غذایی دوست نداریهویج پلو
دوست جنس مخالف داری؟ هنوز بچم
لطفا این سوالو نپرسیید چشو گوش بچه ها وامیشه
چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن تایتانیک خانمو اقای ارنست هری پاتر
چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خرجی بودنش دوکش اناتومی گری
بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو سرور 16 از 1500 رسیدم به 150 با منجنیق و .............. نامردی تو سرور 7
به اجنه و روح اعتقاد داری؟ به شدتتتتتتتتتتتتتت
دیشب بایکیشون رفتم سینما
باسم دوستات تو انجمن لرد 1001 بینگو مهراب معین4321 کرولیا شیویدی
اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر میثم (legendary king با هم نامه نگاری میکردیم) amir naruto ,z bazi ,savash 1
aydin hjr صمیمی ترینشون واقعا مثل داداشمه
با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه گفتم که هنوز بچم اما متاسفانه دختر تو فامیل یا متاهله یا خیلی کوچه یا خیلی بزرگ
از کدوم شکلک خوشت میاد؟
خیلی باهاله انگار چشاش داره میزنه بیرون و
اسمت توی سرور15؟ black panther
دوس داری کیو از نزدیک ببنیی 1. مگادیس (تا یه مشت بخابوننم زیرچونش) 2. بینگو 30 میثم legendary king تا واقعیت سرورو از ش بشنوم
از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن لرد 1001 (اواتارش خیلی باهاله و خودش) بینگو رهام قنبری
از چه خواننده ای خوشت میاد زیاده pitbull jeniffer rihanna baran yas adele selena gomez
یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اونو برا پیتبول rain over me برای سلنا a year whit out the rain
یا س از چی بگم باران (یه اهنگ که بیش ترز نخونده)زیادی ریحانا diamonds جنیفر live it up adele کل اهنگاش set fire to love song
دوست داری با قابلمه منو بزنی؟
اره خیلی و دوست دارم اون اواتارتو از نزدیک ببینم به اینقدر فشارش بدم تا اون شکلی شه
این مطلب در 1392/05/18 14:39:09 نوشته شده است و در 1392/05/18 14:44:34 ویرایش شده است .
من سوالا یادم میره واس ه همین مینویمشون:D
اسم شریفت؟ عرشیا
اصلیتت کجاییه؟ ترکم
تو کدو شهر زندگی میکنی؟ [u]تهران[/u]
اسم محلتون؟شهرک گلستان (بقل استادیوم ازادی)
چندسالته؟15
کلاس چندمی؟با این الاخون بالا خونی نظام جدید باید برم دوم راهنمایی که نمی دون م اسم این پایه ای که میرم چیه:D
چندتا تجدیدی اوردی 0 بابا بچه درس خونم
اسم مدرست سما3
چه رشته ای میخونی هنوز دبیرستان نیستم
چه غذایی دوست داریذ پیتزا و استامبولی:D:D:D:D
چه غذایی دوست نداریهویج پلو
دوست جنس مخالف داری؟ هنوز بچم:evil::evil::evil::evil: لطفا این سوالو نپرسیید چشو گوش بچه ها وامیشه
چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن تایتانیک خانمو اقای ارنست هری پاتر
چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خرجی بودنش دوکش اناتومی گری
بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو سرور 16 از 1500 رسیدم به 150 با منجنیق و .............. نامردی تو سرور 7
به اجنه و روح اعتقاد داری؟ به شدتتتتتتتتتتتتتت:lol::lol::lol::lol::lol: دیشب بایکیشون رفتم سینما
باسم دوستات تو انجمن لرد 1001 بینگو مهراب معین4321 کرولیا شیویدی
اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر میثم (legendary king با هم نامه نگاری میکردیم) amir naruto ,z bazi ,savash 1
aydin hjr صمیمی ترینشون واقعا مثل داداشمه
با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه گفتم که هنوز بچم اما متاسفانه دختر تو فامیل یا متاهله یا خیلی کوچه یا خیلی بزرگ
از کدوم شکلک خوشت میاد؟:shock: خیلی باهاله انگار چشاش داره میزنه بیرون و:ugeek::geek:
اسمت توی سرور15؟ black panther
دوس داری کیو از نزدیک ببنیی 1. مگادیس (تا یه مشت بخابوننم زیرچونش) 2. بینگو 30 میثم legendary king تا واقعیت سرورو از ش بشنوم
از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن لرد 1001 (اواتارش خیلی باهاله و خودش) بینگو رهام قنبری
از چه خواننده ای خوشت میاد زیاده pitbull jeniffer rihanna baran yas adele selena gomez
یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اونو برا پیتبول rain over me برای سلنا a year whit out the rain
یا س از چی بگم باران (یه اهنگ که بیش ترز نخونده)زیادی ریحانا diamonds جنیفر live it up adele کل اهنگاش set fire to love song
دوست داری با قابلمه منو بزنی؟
اره خیلی و دوست دارم اون اواتارتو از نزدیک ببینم به اینقدر فشارش بدم تا اون شکلی شه:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D