از من
دیگه انجمن همیشه میام
حالم از انجمن به خود میاد شاد میشم
حالم از انجمن به خود میاد شاد میشم
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/05/18 21:12:50
از من
دیگه انجمن همیشه میام
حالم از انجمن به خود میاد شاد میشم |
|
1392/05/18 21:16:31
سلام دوست عزیزyousef 5
اسم شریفت؟ اصلیتت کجاییه؟ تو کدو شهر زندگی میکنی؟ اسم محلتون؟ چندسالته؟ کلاس چندمی؟ چندتا تجدیدی اوردی؟ اسم مدرست؟ چه رشته ای میخونی؟ چه غذایی دوست داری؟ چه غذایی دوست نداری؟ دوست جنس مخالف داری؟ چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن) چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خارجی بودنش) بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو: به اجنه و روح اعتقاد داری؟ اسم دوستات تو انجمن؟ اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر: با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟ از کدوم شکلک خوشت میاد؟ اسمت توی سرور15؟ دوس داری کیو از نزدیک ببنیی: از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن: از چه خواننده ای خوشت میاد ؟ یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو: دوست داری با قابلمه منو بزنی؟ لطفا همه رو جواب بده از همکاریت هم ممنونم به امید دیدار لطفا هرکی میخواد نفر بعدی باشه یهم بگه به طور خصوصی به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا |
|
1392/05/18 21:28:19
سلام دوست عزیزyousef 5
اسم شریفت؟حسین اصلیتت کجاییه؟تبریزی تو کدو شهر زندگی میکنی؟تهران اسم محلتون؟زعفرانیه چندسالته؟13 کلاس چندمی؟میرم یا اول راهنمایی یا دوم راهنمایی یا اول متوسطه 1 دوره نمی دونم این جور چیزا چندتا تجدیدی اوردی؟0 اسم مدرست؟علامه طباطبایی چه رشته ای میخونی؟ چه غذایی دوست داری؟کباب چه غذایی دوست نداری؟کرفس دوست جنس مخالف داری؟اره چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن):نمی دونمیه فیلم بود راجب عنکبوت بود اونو دوست دارم چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خارجی بودنش):حریم سلطان بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو:جانشینم .همکلاسیم.بهترین دوستم بهم خیانت کرد با اکانتم به رتبه 1 رور حمله کرد بیش از 90 درصد نیروهام رفت ولی باز من برنده بودم تو سرور 12 به اجنه و روح اعتقاد داری؟یکم اسم دوستات تو انجمن؟نمی دونم اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر:اسم خودشونو میگم :کیوان -شیوا-محمددراگون(خیلی باهاش خوبم)و... با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟من چه بدونم از کدوم شکلک خوشت میاد؟ اسمت توی سرور15؟والا من که فارمم ولی خوب چون مولتی هام زیاده نمیدونم کدومو بگم یه 20 30 تایی هست دوس داری کیو از نزدیک ببنیی:خرم سلطان از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن:راستش رو میگم از پدرام(فمیلی )خیلی خوشم میاد از چه خواننده ای خوشت میاد ؟جاستین بیبر -رضا پیشرو-پی اس وای یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو:psy-gentleman دوست داری با قابلمه منو بزنی؟ اره بدجور لطفا همه رو جواب بده از همکاریت هم ممنونم به امید دیدار لطفا هرکی میخواد نفر بعدی باشه یهم بگه به طور خصوصی
این مطلب در 1392/05/18 21:28:19 نوشته شده است و در 1392/05/18 22:26:21 ویرایش شده است .
دیگه انجمن همیشه میام
حالم از انجمن به خود میاد شاد میشم |
|
1392/06/05 09:16:42
سلام دوست عزیزسام
اصلیتت کجاییه؟ تو کدو شهر زندگی میکنی؟ اسم محلتون؟ چندسالته؟ کلاس چندمی؟ چندتا تجدیدی اوردی؟ اسم مدرست؟ چه رشته ای میخونی؟ چه غذایی دوست داری؟ چه غذایی دوست نداری؟ دوست جنس مخالف داری؟ چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن) چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خارجی بودنش) بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو: به اجنه و روح اعتقاد داری؟ اسم دوستات تو انجمن؟ اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر: با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟ از کدوم شکلک خوشت میاد؟ اسمت توی سرور15؟ دوس داری کیو از نزدیک ببنیی: از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن: از چه خواننده ای خوشت میاد ؟ یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو: دوست داری با قابلمه منو بزنی؟ لطفا همه رو جواب بده از همکاریت هم ممنونم به امید دیدار لطفا هرکی میخواد نفر بعدی باشه یهم بگه به طور خصوصی به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
|
1392/06/05 09:57:01
خوزستانی تهران جنت آباد 16 سالمه میرم دوم متوسطه تجدید نیاوردم علامه حلی تجربی باقالی پلو-کباب -فست فود قیمه-عدس پلو نه ایرانی :جدایی نادر ازسیمین -خارجی:war horse شبهایی برره با قهوه تلخ خارجی هم :24 با فرار از زندان رفیقم که به خاطرش 3 بار ارتشم صفر شده بود بهم خیانت کرد نه ولی وقتی میریم اردو با بچه ها شبها کلا راجع به اونا سخنرانی میکنم لرد1001 -آرش-علی88-محمد فتیده-انیشتن -حسین شعبانی-امین 7وکلا همه بچه های انجمن dante -lord mili -زرتشت2-جان کانر-سیمون بولیوار-amir1313der-tamata che govara -شوالیه امید -تااوکه -singelfun 86 -s4hlin -rich و... فرقی نمیکنه و شادروان jojo st نمیدونم فرقی نمیکنه زیاد از همه خوشم میاد eminem و یاس و ابی و شادمهروگوگوش و داریوش و فرامرز اصلانی تقریبا و شجریان وشاهین و ................. از چی بگم یاس چرا که نه
این مطلب در 1392/06/05 09:57:01 نوشته شده است و در 1392/06/05 10:03:16 ویرایش شده است .
کاراکتر باقیمانده: 120
this is it |
|
1392/06/05 10:06:29
سلام دوست عزیز مهدی
اسم شریفت؟ اصلیتت کجاییه؟ تو کدو شهر زندگی میکنی؟ اسم محلتون؟ چندسالته؟ کلاس چندمی؟ چندتا تجدیدی اوردی؟ اسم مدرست؟ چه رشته ای میخونی؟ چه غذایی دوست داری؟ چه غذایی دوست نداری؟ دوست جنس مخالف داری؟ چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن) چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خارجی بودنش) بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو: به اجنه و روح اعتقاد داری؟ اسم دوستات تو انجمن؟ اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر: با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟ از کدوم شکلک خوشت میاد؟ اسمت توی سرور15؟ دوس داری کیو از نزدیک ببنیی: از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن: از چه خواننده ای خوشت میاد ؟ یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو: دوست داری با قابلمه منو بزنی؟ لطفا همه رو جواب بده از همکاریت هم ممنونم به امید دیدار لطفا هرکی میخواد نفر بعدی باشه یهم بگه به طور خصوصی به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
|
1392/06/05 11:11:36
اسم شریفت؟مهدیم دیگه
اصلیتت کجاییه؟بچه خمینیم تو کدو شهر زندگی میکنی؟همون قم اسم محلتون؟محله خدریا البته مال اونا خدریه مال ما علویه چندسالته؟14 کلاس چندمی؟از شیشم میریم هفتم چندتا تجدیدی اوردی؟هیچی اسم مدرست؟طلوع آزادی بودیم الان میریم شهید غفاری چه رشته ای میخونی؟هنوز به اونجاهاش نرسیدم چه غذایی دوست داری؟والا کباب کوبیده و پیتزا هم میپسندیم چه غذایی دوست نداری؟غذایی هایی که توش پیازه پختس دوست جنس مخالف داری؟نه چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن)والا هری پاترو بیشتر دوست دارم چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خارجی بودنش)سریال؟؟کبرا 11 بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو:تو اس 10 اول سرور تو اوج پیشرفت صفرمون کردن ولی آخر سرور زهرمونو ریختیم تو جریانیت که به اجنه و روح اعتقاد داری؟زیااااااااااااااااااااااد اسم دوستات تو انجمن؟همین پدی بینگو ممد حسین (جفتشونا هم شارو هم جنگجو)همین طسبل چیه تلفظ اسمشو بلد نیستم امیر هم که دوباره برگشته دیگه آریوبرزن سپهر هیرو همین لرد خودمون جوجو هم خوشم میاد ازش این شاهین هم اکانتشو فروخت و گرنه صفر بود بچه باحالی بود دوستش میدارم دیگه نمی گم خسته میشید اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر:والا همین پدی احسان عینی اولردسیه پوش دوست داشتنی هیولا تاسمانی ممل فشفشه آها هوتی (این چند تای آخری از مدیرای جنگجویان ماداگاسکار بودا)خود ماداگاسکار با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟به هرکی دلببندیم ازدواج میکنیم فامیلو غریبه هم نداریم کلا از کدوم شکلک خوشت میاد؟ اسمت توی سرور15؟فروختم زرتشت 2 بودم دوس داری کیو از نزدیک ببنیی:والا ما بازیگرای هری پاترو ببینیم بسه از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن:ها ؟ از همین مدیر 2 (پاتری جم میکنما ) از چه خواننده ای خوشت میاد ؟خوشم نمیاد یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو:دوست ندارم دوست داری با قابلمه منو بزنی؟آره رضا نقل قول نکن
|
|
1392/06/07 09:50:57
بچه ها لرد گفت هر کی سوال میخواد به من بگه که ازش بپرسم ...
رضا نقل قول نکن
|
|
1392/06/14 17:58:17
سلام دوست عزیز dr_bahman7
|
1392/06/14 18:31:00
اسم شریفت؟صادق"اکثرا بهمن صدام میکنن"
اصلیتت کجاییه؟خوزستانی_عرب تو کدوم شهر زندگی میکنی؟اهواز اسم محلتون؟باهنر چندسالته؟17.5 کلاس چندمی؟میرم پیش دانشگاهی چندتا تجدیدی اوردی؟نیاوردم معدل 19 شدم اسم مدرست؟پیشتازان چه رشته ای میخونی؟علوم تجربی چه غذایی دوست داری؟برنج و قرمه سبزی چه غذایی دوست نداری؟غذایی که توش سیر.بادنجون.پیاز.گوجه باشه بدم میاد دوست جنس مخالف داری؟آره چندتا فیلم هستن نمیتونم بگم کدوم بهتر از دیگری هست همشون رتبه یکو دارن پیش من :step up...The Twilight...fast & furious بهترین سریال:من بیشتر ترکی دوست دارم بهترینشونم ایزل هست بدترین اتفاق تو بازی: هفته قبل کلید نقره زدم پنجشنبه شب 18تا حمله خوردم 4میل+30کیلو منجنیق جمعیتم6000بود بعد حمله شد 5200 شهر اولمو فول کرده بودم 1333 شد 700 شهر سوم 950 بود شد 700 از اینجا به بعد بهترین اتفاق:توی این 5 روز جمعیتمو تا 11533 بردم بالا 6333نفر در 5 روز الانم تو تاپ پیشرفت هستم به اجنه و روح اعتقاد داری؟آره اعتقاد دارم اما تا حالا ندیدم اسم دوستات تو انجمن؟راستش سرور 15 اولین سرورم هست دوستای زیادی ندارم فعلا با چند نفر آشنا شدم sharv 5 _ bingo55521_zsedcl اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر:دوستام بازی نمیکنن با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟فامیل اگر عاشق نبودم غریبه از کدوم شکلک خوشت میاد؟ اسمت توی سرور15؟DR_Bahman7 دوس داری کیو از نزدیک ببنیی:نظری ندارم از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن:bingo55521 از چه خواننده ای خوشت میاد؟تعدادشون زیاده و نمیتونم بهترنشونو انتخاب کنم چون آهنگ های عربی فارسی انگلیسی اسپانیایی ترکی گوش میدم بنابراین انتخابش سخته یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو:Roozmaregiبابک جهانبخش دوست داری با قابلمه منو بزنی؟اگه دوستان بگن آره میزنم تموم شد؟؟؟
این مطلب در 1392/06/14 18:31:00 نوشته شده است و در 1392/06/14 18:32:18 ویرایش شده است .
fяїέηđs
|
منوی کاربری
|
||