باحاله دمت گرم ممنون
rojin shah
خب دیگه خنده بسه
:
خب دیگه خنده بسه
:
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/06/21 17:04:29
باحاله دمت گرم ممنون
rojin shah
خب دیگه خنده بسه : |
|
1392/06/21 22:47:15
منم با هماهنگی لرد عزیز این کامنتو میدم
اسم شریفت؟ عـارف اصلیتت کجاییه؟ مشهد تو کدو شهر زندگی میکنی؟ مشهد اسم محلتون؟ فلسطین چندسالته؟ 18 کلاس چندمی؟ میرم پیش چندتا تجدیدی اوردی؟ کلا 1 دونه اسم مدرست؟ مالک اشتر چه رشته ای میخونی؟ ریاضی چه غذایی دوست داری؟ فسنجوووون چه غذایی دوست نداری؟ بادمجون دوست جنس مخالف داری؟ ---- چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن) زیاد تو فاز فیلم میلم نیستم چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خارجی بودنش) ---- بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو: از چی بگم برات ... به اجنه و روح اعتقاد داری؟ آره اسم دوستات تو انجمن؟ آرش ناصر مهدی و... البته اگه مارو قابل دوستی بدونن اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر: تو هیچ سرور فعالی فعلا بازی نمیکنم با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟ معلوم نی از کدوم شکلک خوشت میاد؟ اسمت توی سرور15؟ :/ دوس داری کیو از نزدیک ببنیی: ... از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن: همهء دوستام از چه خواننده ای خوشت میاد ؟ حصین ابلیس (کلا گروه کاغذ رکورد) خارجی هم انریکه یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو: من از حصین دوست داری با قابلمه ارش یا مهدی ویا خودمو بزنی بزنی؟ خودمو میزنم :-/ |
|
1392/06/21 23:02:23
اسم شریفت؟ ناصر
اصلیتت کجاییه؟ تهران تو کدو شهر زندگی میکنی؟ تهران اسم محلتون؟ فلاح سیتی ( سیتی نداره ما میگیم ) چندسالته؟17 کلاس چندمی؟ دوم دبیرستان چندتا تجدیدی اوردی؟ نیاوردیم اسم مدرست؟ هنرستان نمونه ی توحید ( نمونه ) چه رشته ای میخونی؟ برق چه غذایی دوست داری؟ لازانیا چه غذایی دوست نداری؟ بادمجون- کرفس-کدو خیلی چیزا دوست جنس مخالف داری؟ در حاله حاضر نه چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن) زیادن (خارجین همه ) چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خارجی بودنش)supernatural بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو: تصادف تو بچگی به اجنه و روح اعتقاد داری؟ چرا که نه اسم دوستات تو انجمن؟ عـارف -رضا بقیه رو نمی دونم با ما دوستن یا نه ولی ما دوست داریم دوست باشن ( چرا عـارف فیلتر ؟ ) اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر: تو هیچ سرور فعالی فعلا بازی نمیکنم با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟ بستگی به شرایط داره (سواله اخه ) از کدوم شکلک خوشت میاد؟ - اسمت توی سرور15؟ دوس داری کیو از نزدیک ببنیی: کسیو دوست ندارم ببینم از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن: عـارف از چه خواننده ای خوشت میاد ؟ خارجی که خیلی زیاده .... انریکه کیتی پری و..... ایرانی تتلو و یاس و .... یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو: تتلو -ارمین-یاس و..... دوست داری با قابلمه ارش یا مهدی ویا خودمو بزنی بزنی؟ مایتابه دوس دارم
این مطلب در 1392/06/21 23:02:23 نوشته شده است و در 1392/06/21 23:04:42 ویرایش شده است .
@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@ @@@@@@@@ @@@@@@@ @@@@@@ @@@@@ @@@@ @@@ @@ @ |
|
1393/02/05 14:01:36
بیایید خودتونو معرفی کنید تاپیک خوبیه حیفه ها!
طــرف با 9 تا جمعیت تمدید حمایت زده آدم به کی بگه خب
|
|
1393/02/05 16:41:22
اسم شریفت؟محمد حسن اخلاقی
اصلیتت کجاییه؟ جوین تو کدو شهر زندگی میکنی؟جوین اسم محلتون؟شمس آباد چندسالته؟15 کلاس چندمی؟سوم راهنمایی چندتا تجدیدی اوردی؟0 اسم مدرست؟سجادیه چه رشته ای میخونی؟ندارم چه غذایی دوست داری؟قرمه سبزی چه غذایی دوست نداری؟ماکارونی دوست جنس مخالف داری؟خیر چه فیلمی رو بیشتر دوست داری(فرقی نمیکنه تو ایرانی بودن یا خارجی بودن)معراجی ها چه سریالی رو بیشتر دوست داری.فرقی نمیکنه تو ایرانی یا خارجی بودنش)دزد پلیس بدترین اتفاق توی بازی که برات افتاده رو بگو:هیچی به اجنه و روح اعتقاد داری؟خیر اسم دوستات تو انجمن؟سارگن کبیروmahdi521 اسم دوستات در بازی.چندتارو نام ببر:kaka-765 با فامیل ازدواج میکنی یا با غریبه؟معلوم نیست از کدوم شکلک خوشت میاد؟ اسمت توی سرور15؟ممد حسن دوس داری کیو از نزدیک ببنیی:امام زمان از کی بیشتر خوشت میاد تو انجمن:سارگن کبیر از چه خواننده ای خوشت میاد ؟اهنگ گوش نمی دم یکی از اهنگای خواننده محبوبتو بگوکه خودت دوست داری اون اهنگو:گوش نمی دم دوست داری با قابلمه ارش یا مهدی ویا خودمو بزنی بزنی؟هیچکدام
این مطلب در 1393/02/05 16:41:22 نوشته شده است و در 1393/02/05 16:42:19 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
منوی کاربری
|
||