من از وقتی که اکانت اصلیم مسدود شد انگیزمو از دست دادم خوب حقم دارن اینا از فیلترینگ میترسن ما باید بریم یقه فیلترینگ رو بگیریم
آخه یعنی چی 7تا اکانت از من بستید؟؟
هرروز دارن گولمون میزنن هرروز هم داریم بازی میکنیم
واقعا نابغه ایم
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div]من از وقتی که اکانت اصلیم مسدود شد انگیزمو از دست دادم خوب حقم دارن اینا از فیلترینگ میترسن ما باید بریم یقه فیلترینگ رو بگیریم:mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol:
آخه یعنی چی 7تا اکانت از من بستید؟؟:|:|
من از وقتی که اکانت اصلیم مسدود شد انگیزمو از دست دادم خوب حقم دارن اینا از فیلترینگ میترسن ما باید بریم یقه فیلترینگ رو بگیریم
قیصر کجایی که فیلترینگو کشتن
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div]من از وقتی که اکانت اصلیم مسدود شد انگیزمو از دست دادم خوب حقم دارن اینا از فیلترینگ میترسن ما باید بریم یقه فیلترینگ رو بگیریم:mrgreen:[/div][/quote]
قیصر کجایی که فیلترینگو کشتن:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
بعد از اینکه اکانت اصلیم برا بار دوم بسته شد دیگه قیافم شبی این شده
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
بعد از اینکه اکانت اصلیم برا بار دوم بسته شد دیگه قیافم شبی این شده:|[/div][/quote]
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
:!::!:
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
بعد از اینکه اکانت اصلیم برا بار دوم بسته شد دیگه قیافم شبی این شده:|[/div][/quote]
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
:!::!:[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::?
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
هیچی انگیزه چیزی نیست خودتو در گیر نکن
این مدیریت دوباره مارومسدود کردن
هرروز دارن گولمون میزنن هرروز هم داریم بازی میکنیم
واقعا نابغه ایم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
هیچی انگیزه چیزی نیست خودتو در گیر نکن :|:|:|:|:|
این مدیریت دوباره مارومسدود کردن :|:|
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
جناب بینگو چراغ دروغ میگی دقیقا بن شدن شما رو در یاد دارم ولی بعد از 3.4 روز دوباره با همین اکانت اومدید اگه مایل باشید میتونم بگم کی بود
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
جناب بینگو چراغ دروغ میگی دقیقا بن شدن شما رو در یاد دارم ولی بعد از 3.4 روز دوباره با همین اکانت اومدید اگه مایل باشید میتونم بگم کی بود[/div][/quote]
:shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.