انیشتیییییییییین...........!!تو مگه نمیخواستی نمونه قبول بشی؟نشد؟مگه تو بازی هدف نداشتی؟اینا همش انگیزن دیگه....واسه چی میگی هیچ......
نمونه قبول شدم تموم شد باباقراره برم لباسامو بگیرم نامردا 600تومن میگیرناصلا انگیزه ای ندارم
فقط کنج خونه نشتم دارم به آرزوم میفکرم
600تومن چیه؟مگه از طلا ساخته شده؟!!
با پول پارچه و خیاطیش بیشتر از 70تومن نمیشه
عقل کل پول مدرسشو میگم کلا من خودنمون دوره سرویس باید بگیرم نامردا آخه 300هزار تومن خیلی زیاده بی انصافا
من جای تو بودم بیخیال میشدم
inera@att.net
[quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]انیشتیییییییییین...........!!تو مگه نمیخواستی نمونه قبول بشی؟نشد؟مگه تو بازی هدف نداشتی؟اینا همش انگیزن دیگه....واسه چی میگی هیچ......[/div][/quote]
نمونه قبول شدم تموم شد بابا:|:|قراره برم لباسامو بگیرم نامردا 600تومن میگیرن:cry::cry::cry:اصلا انگیزه ای ندارم :|:|
فقط کنج خونه نشتم دارم به آرزوم میفکرم:|:|[/div][/quote]
600تومن چیه؟مگه از طلا ساخته شده؟!!:lol:
با پول پارچه و خیاطیش بیشتر از 70تومن نمیشه[/div][/quote]
عقل کل پول مدرسشو میگم کلا :|:|:|من خودنمون دوره سرویس باید بگیرم نامردا آخه 300هزار تومن خیلی زیاده بی انصافا :oops:[/div][/quote]
من جای تو بودم بیخیال میشدم
انگیزتون برای زندگی چیه ؟؟
من خودم انگیزه ای ندارم
تو این دنیا کی انگیزه داره داداش من
همه شدیم بی انگیزه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]انگیزتون برای زندگی چیه ؟؟
من خودم انگیزه ای ندارم :|
[/div][/quote]
تو این دنیا کی انگیزه داره داداش من
همه شدیم بی انگیزه:|
الان هدف من برای آینده چیه؟ 1.کنکور 2 داشنگاه 3 سربازی 4کار پیدا کردن 5 ازدواج 6 بچه دار شدن 7 بزرگ شدن بچه ها
خداییش تا 3برم هنر کردم بقیه پیشکشتون
8-نوه دارشدن9-عصا10-یه چاله یه متری..(چرا این طوری نگاه میکنی مگه غیر از حقیقته؟؟)
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]الان هدف من برای آینده چیه؟ 1.کنکور 2 داشنگاه 3 سربازی 4کار پیدا کردن 5 ازدواج 6 بچه دار شدن 7 بزرگ شدن بچه ها
خداییش تا 3برم هنر کردم بقیه پیشکشتون[/div][/quote]
8-نوه دارشدن9-عصا10-یه چاله یه متری..(چرا این طوری نگاه میکنی مگه غیر از حقیقته؟؟)
الان هدف من برای آینده چیه؟ 1.کنکور 2 داشنگاه 3 سربازی 4کار پیدا کردن 5 ازدواج 6 بچه دار شدن 7 بزرگ شدن بچه ها
خداییش تا 3برم هنر کردم بقیه پیشکشتون
0. کتیبه 16
1_برم چاق بشم چله بشم توبیا منو بخور
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]الان هدف من برای آینده چیه؟ 1.کنکور 2 داشنگاه 3 سربازی 4کار پیدا کردن 5 ازدواج 6 بچه دار شدن 7 بزرگ شدن بچه ها
خداییش تا 3برم هنر کردم بقیه پیشکشتون[/div][/quote]
0. کتیبه 16 :lol:[/div][/quote]
1_برم چاق بشم چله بشم توبیا منو بخور:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.