بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
بعد از اینکه اکانت اصلیم برا بار دوم بسته شد دیگه قیافم شبی این شده
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
جناب بینگو چراغ دروغ میگی دقیقا بن شدن شما رو در یاد دارم ولی بعد از 3.4 روز دوباره با همین اکانت اومدید اگه مایل باشید میتونم بگم کی بود
بگو کی بود؟
برادر من بن نبودم با مولتی اومدم و الکی هم بود دلیلی واسه بن شدن نبود
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
بعد از اینکه اکانت اصلیم برا بار دوم بسته شد دیگه قیافم شبی این شده:|[/div][/quote]
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
:!::!:[/div][/quote]
جناب بینگو چراغ دروغ میگی دقیقا بن شدن شما رو در یاد دارم ولی بعد از 3.4 روز دوباره با همین اکانت اومدید اگه مایل باشید میتونم بگم کی بود[/div][/quote]
بگو کی بود؟
برادر من بن نبودم با مولتی اومدم و الکی هم بود دلیلی واسه بن شدن نبود:|
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
جناب بینگو چراغ دروغ میگی دقیقا بن شدن شما رو در یاد دارم ولی بعد از 3.4 روز دوباره با همین اکانت اومدید اگه مایل باشید میتونم بگم کی بود
یک کار بلدم مسدود هم بشی باز میتونی بیای دروغ نمیگم خداییش بلدم ولی نمدونم کار ساز هست یا نه ولی 70% فک کنم کار ساز بشه..
آیدی ردیکال:6791738 بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
بعد از اینکه اکانت اصلیم برا بار دوم بسته شد دیگه قیافم شبی این شده:|[/div][/quote]
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
جناب بینگو چراغ دروغ میگی دقیقا بن شدن شما رو در یاد دارم ولی بعد از 3.4 روز دوباره با همین اکانت اومدید اگه مایل باشید میتونم بگم کی بود[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
یک کار بلدم مسدود هم بشی باز میتونی بیای:arrow: دروغ نمیگم خداییش بلدم ولی نمدونم کار ساز هست یا نه ولی 70% فک کنم کار ساز بشه..
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
کمتر دروغ بگو
i knew you were trouble
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
کمتر دروغ بگو:|:lol:
پس بینگو چیه ؟؟؟من خودم الان انگیزه ای ندارم برای زندگی کردن جز یه چیز خصوصی
هرروز دارن گولمون میزنن هرروز هم داریم بازی میکنیم
واقعا نابغه ایم
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]ا...ا...بدون انگیزه که نمیشه زندگی کرد؛...[/div][/quote]
پس بینگو چیه ؟؟؟من خودم الان انگیزه ای ندارم برای زندگی کردن جز یه چیز خصوصی:|:|:|
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
کمتر دروغ بگو
یادمه بینگو مسدود شده بود سر اسپم
واقعا نابغه ایم
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
کمتر دروغ بگو:|:lol:[/div][/quote]
یادمه بینگو مسدود شده بود سر اسپم :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
بگو کی بود؟
برادر من بن نبودم با مولتی اومدم و الکی هم بود دلیلی واسه بن شدن نبود
دقیقا کل کل شما و کاظم خان قوشچی رو در یاد دارم که بحث سره این بود که تو میگفتی سرور های کوتاه باید پول بیشتری خرج کرد ولی اون میگفت تو سرور های بلند ولی سره همین قضیه که شما با اکانت بینگو نیومدید به در یک پست گفتید من بینگو عم مسدود شدم تو هم لازم نیست بگی من بیشتر از تو بلدم دقیقا در یادم دارم که با این اکانت نبوی خودتم یکم فک کنی فک کنم یادت بیاد
من اون پستو دیدم بینگو جملشو تموم کرد آخرش نوشت من بینگوام مسدود شدم
بعدش یکی از بچه ها گفت بینگو
واقعا نابغه ایم
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div]بچه ها تاحالا انگیزتونو ازدست دادید از رعایت کردن قوانین انجمن؟؟
ما که انگیزه ای نداشتیم
و کلا نداریم
انگیزه چیه؟
کلا بن هم نشدم
بگو کی بود؟
برادر من بن نبودم با مولتی اومدم و الکی هم بود دلیلی واسه بن شدن نبود:|[/div][/quote]
دقیقا کل کل شما و کاظم خان قوشچی رو در یاد دارم که بحث سره این بود که تو میگفتی سرور های کوتاه باید پول بیشتری خرج کرد ولی اون میگفت تو سرور های بلند ولی سره همین قضیه که شما با اکانت بینگو نیومدید به در یک پست گفتید من بینگو عم مسدود شدم تو هم لازم نیست بگی من بیشتر از تو بلدم دقیقا در یادم دارم که با این اکانت نبوی خودتم یکم فک کنی فک کنم یادت بیاد[/div][/quote]
من اون پستو دیدم بینگو جملشو تموم کرد آخرش نوشت من بینگوام مسدود شدم
بعدش یکی از بچه ها گفت بینگو :oops::oops::cry::cry:
اون که دیگه زندگی نیست با مرده متحرک اشنایی داری؟؟
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]ا...ا...بدون انگیزه که نمیشه زندگی کرد؛...[/div][/quote]
چرا میشه کرد:P:P:!:[/div][/quote]
پس ما هم شدیم مرده ی متحرک؟؟
اصلا نیمدونم برای چی زنده ام خداییخیلی دیوانه ام الکی زنده ام یه آرزوی الکی هم دارم که بر آورده نمیشود دیگه الکی زنده ام
واقعا نابغه ایم
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]ا...ا...بدون انگیزه که نمیشه زندگی کرد؛...[/div][/quote]
چرا میشه کرد:P:P:!:[/div][/quote]
اون که دیگه زندگی نیست با مرده متحرک اشنایی داری؟؟[/div][/quote]
پس ما هم شدیم مرده ی متحرک؟؟:|:|:|
اصلا نیمدونم برای چی زنده ام خدایی:|:|:|خیلی دیوانه ام الکی زنده ام یه آرزوی الکی هم دارم که بر آورده نمیشود دیگه الکی زنده ام :|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.