یکی می خواد میاد ساپورتر میشه پولشو داره ولی وقتشو نداره اسم اونه وقت و بازی منه جایره تقسیم میشه عاقلانست !!!
تضمینش هیچکس نمیتونه تضمین بده که من کتیبه رو میزنم ولی کسایی بودن با هاشون بازی کردم سرور 7 بدون سکه تونستم به جایزه برسم میشه معرفی کرد که بپرسه
kadkhoda
چرا مردم باید بیان گلد ساپورت کسی که بشن که نه میشناسنش نه با نوع بازیش آشنا هستن .تازه چه تضمینی هس تو جایزه ببری تو خودت اگه خیلی شجاعی بیا گلد سلپورت من ش. تضمین جایزه هم میدم بت میشی؟
اینم بگم اگه کسی پول داشته باشه که سکه بخره واسه خودش میخره نو تو
این مطلب در 1392/04/25 13:56:56 نوشته شده است و در 1392/04/26 03:37:32 ویرایش شده است .
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدددددم
خوب منم دیگه عین تو بددددددم
یکی می خواد میاد ساپورتر میشه پولشو داره ولی وقتشو نداره اسم اونه وقت و بازی منه جایره تقسیم میشه عاقلانست !!!
تضمینش هیچکس نمیتونه تضمین بده که من کتیبه رو میزنم ولی کسایی بودن با هاشون بازی کردم سرور 7 بدون سکه تونستم به جایزه برسم میشه معرفی کرد که بپرسه [quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]چرا مردم باید بیان گلد ساپورت کسی که بشن که نه میشناسنش نه با نوع بازیش آشنا هستن .تازه چه تضمینی هس تو جایزه ببری تو خودت اگه خیلی شجاعی بیا گلد سلپورت من ش. تضمین جایزه هم میدم بت میشی؟:| اینم بگم اگه کسی پول داشته باشه که سکه بخره واسه خودش میخره نو تو[/div][/quote]