من کی گفتم اکانت قوی؟گفتم پلیرقوی .حالا بخواد کتیبه بزنه چند تومن بلخره؟
400 تومن
گنجینه رو با هر اکانتی که روش کار شده باشه میتونی بزنی حتی بدون سکه .البته شانس هم میخواد
به نظر من فقط منطقیه که برای کتیبه این مقدار سکه بخری ولی برای گنجینه ارزش نداره سکه زدن
این مطلب در 1392/04/25 17:12:55 نوشته شده است و در 1392/04/25 17:14:10 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]من کی گفتم اکانت قوی؟گفتم پلیرقوی .حالا بخواد کتیبه بزنه چند تومن بلخره؟[/div][/quote]
400 تومن
گنجینه رو با هر اکانتی که روش کار شده باشه میتونی بزنی حتی بدون سکه .البته شانس هم میخواد
به نظر من فقط منطقیه که برای کتیبه این مقدار سکه بخری ولی برای گنجینه ارزش نداره سکه زدن
البته باید بازی هم بلد باشه ینی استراتژی شهر سازی نیرو سازی + کجاها اتمام سریع بزنه چه قابلیتهایی رو فعال کنه چه سیاستی رو با اطرافیانش داشته باشه و ...
bingo55521
mohadeseh33
400 تومن
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
البته باید بازی هم بلد باشه ینی استراتژی شهر سازی نیرو سازی + کجاها اتمام سریع بزنه چه قابلیتهایی رو فعال کنه چه سیاستی رو با اطرافیانش داشته باشه و ...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]من کی گفتم اکانت قوی؟گفتم پلیرقوی .حالا بخواد کتیبه بزنه چند تومن بلخره؟[/div][/quote]
400 تومن [/div][/quote]
bingo55521
mohadeseh33
400 تومن
آره خوب بازی استراتژیک اینارو نداشته باشی که فارمی
رضا 005 گزارش بدیم اکانتت بسته میشه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]البته باید بازی هم بلد باشه ینی استراتژی شهر سازی نیرو سازی + کجاها اتمام سریع بزنه چه قابلیتهایی رو فعال کنه چه سیاستی رو با اطرافیانش داشته باشه و ...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]من کی گفتم اکانت قوی؟گفتم پلیرقوی .حالا بخواد کتیبه بزنه چند تومن بلخره؟[/div][/quote]
400 تومن [/div][/quote]
[/div][/quote]
آره خوب بازی استراتژیک اینارو نداشته باشی که فارمی
رضا 005 گزارش بدیم اکانتت بسته میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.